olutka75 12.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 bardzo podoba mi sie takie rozwiązanie, ale nie przewidziałam tego wczesniej i trzeba by kuc ścianę, żeby poprowadzić kable. Jak wy to macie rozwiązane? na pewno coś podpowiecie i pokażecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 12.10.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 mam powieszony, w sumie to prosta sprawa, trzeba tylko odp. rozłożyć kable w ścianie - jedyna uwaga - przyda sie przy wieszaniu TV, kable do górnego głośnika trzeba dac nie w osi TV, bo tam będą sruby mocujące uchwyt TV. W ścianie mam zmontowane korytko PCV i tam wchodzi część kabli. Widziałem u kolegi wiszący - ale przez farbę przebijały ślady umieszczania kabli. No i jeszcze trzeba sie zastanowic jak będą powieszone głośniki, tj. jakie będą uchwyty - od tego zależy jak wyprowadzić kable i ile go wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aztec 12.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Zobacz jak to jest u mnie:http://i22.photobucket.com/albums/b314/aztecpoland/1.jpg W ścianie jest korytko wentylacyjne z dwoma kolankami ( jedno za TV, drugie na dole). Rozwiązanie proste i tanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.10.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jak już masz wykończoną ścianę, to rozważ możliwość wprowadzenia kabli od tyłu - zamiast kucia może wystarczy wywiercenie kilku otworów. Jak tam z drugiej strony ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Kapitanie tak tez zostalo pewnie zrobione. Aztec z Poznania pochodzi - "nie boj zaby" PS do azteca. To sa gipsowe plytki ze Stegu na scianie czy "klima" z Reliefa ? Mozesz dac zblizenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.10.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 wojtek - podpowiedź była do olutki75 - widzę, że u azteca jest wypas, przemyślany zawczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.10.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ahoy! Nie pomyslalem o tym .Zonk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 13.10.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dzięki! Fakt- mam wykończoną ścianę, ale to, ze by przewiercić cos do drugiego pomieszczenia nie wchodzi w grę, bo za ścianą nie ma pomieszczenia, tylko podwórko. Ja jeszcze gdzieś w necie widzialam takie rozwiązanie, że na ścianie byla jakby taka przedścianka z plyty gipsowej i na tym byl tv, a kable pewnie schowane za nią. No ale tego pewnie mój mężuś nie podejmie się zrobić, niestety...Może jeszcze ktoś wrzuci jakieś foteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 wojtek - podpowiedź była do olutki75 - widzę, że u azteca jest wypas, przemyślany zawczasu mam podobnie, ale tak jak pisałem - lepiej korytko (górne) zrobić nie w osi, bo trudno będzie sie wwiercić w ścianę, po drugie wyje mi się, że jest za wysoko, i wreszcie - wejścia w TV (tak jest w moim) też nie są centralnie wypośrodkowane, tylko z boku. Dlatego górne wyjscia korytka można zscentrować lekko w bok (lewo/prawo). Nie czepiam się - bo mam bardzo podobnie. Aha, nie widac kabli do głośników - może ich nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni89 13.10.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zobacz jak to jest u mnie: http://i22.photobucket.com/albums/b314/aztecpoland/1.jpg W ścianie jest korytko wentylacyjne z dwoma kolankami ( jedno za TV, drugie na dole). Rozwiązanie proste i tanie polecam. Ja tak trochę poza tematem ale czy mogę wiedzieć z czego ta podłoga ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 13.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zobacz jak to jest u mnie: http://i22.photobucket.com/albums/b314/aztecpoland/1.jpg W ścianie jest korytko wentylacyjne z dwoma kolankami ( jedno za TV, drugie na dole). Rozwiązanie proste i tanie polecam. Ja tak trochę poza tematem ale czy mogę wiedzieć z czego ta podłoga ??? i ja tez chcialabym widziec co to za podloga - bardzo ładna a na scianie co masz? sa to płyty kamienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 ... a może wiecie gdzie kupić przegubowe ramię do mocowania plaskowatego tiwi do ściany ? Najchętniej jak nadłuższe.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Priscilla 14.10.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Ostatnio ogladalam w Saturnie. W MediaMarkt pewnie tez dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Zobacz jak to jest u mnie: http://i22.photobucket.com/albums/b314/aztecpoland/1.jpg W ścianie jest korytko wentylacyjne z dwoma kolankami ( jedno za TV, drugie na dole). Rozwiązanie proste i tanie polecam. Pięknie czyżby olejowany merbau czy jatoba ? Chyba merbau ......... POdłoga bajeczna - ściana też ładniunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 .. w Saturnie powiadasz dzięki J podłoga a i owszem, ale mieszana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 06.11.2006 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Czy ktos jeszcze ma LCD na scianie? Prosze o fotki...Mamy zamiar zrobic taką przedscianke z płyty g-k i tam umieścic tv, a za płytą schować okablowanie. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć zdjęć podobnego rozwiązania. Nie wiem, czy zrobic tylko ramkę z płyty i tv jakby powiesić w środku, we wnęce, czy calą pełną płytę i tv na niej. Jaka grubośc płyty? Myślimy i myślimy, najlepiej jednak, jak sie gdzieś podpatrzy... Może pomożecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 06.11.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam dla Ciebie stronkę z kilkoma zdjątkami tylko musisz wybrać jaki tv chcesz obejrzeć http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 06.11.2006 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dzięki, ale nie wiem zupełnie, gdzie na tej stronie są jakieś zdjęcia W co mam wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 06.11.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A tak wygląda u mnie:http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/sunriseEarth.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 06.11.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ten twój tv to chyba dośc duzy? jakiej wielkości masz salon?No i co do tych zdjęć, do których podałES LINK- KOMPLETNIE NIE UMIEM ZNALEźć NIC NA TEJ STRONIE... SZKODA, żE TO NIE PO POLSKU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts