anulka138 12.10.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Zastanawiam się czy kupowanie ubrań w taki sposób (przez internet) to dobry pomysł, zwłaszcza gdy w pracy ma się dość czasu na przejrzenie ich ofery, a na chodzenie po sklepach czasu brak. Jakie macie doświadczenia? Który sklep wysyłkowy wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 12.10.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Najlepiej chyba przejrzeć Allegro... Korzystam od lat, wpadek było... niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 13.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja też czasami robię zakupy na Allegro ale kupowałam tylko kosmetyki i zabawki dla syna. Wpadek nie było ale kupowałam zawsze produkty, które albo znałam wcześniej ( tu mowa o kosmetykach ) albo widziałam w sklepie ( tu mowa o zabawkach ). Dlatego nie byłam zaskoczona na minus wyglądem czy jakością. Jakoś nie mam przekonania do kupowania ciuchów na odległość. Parę razy zamawiałam coś z katalogu ale zawsze to odsyłałam bo w rzeczywistości wyglądało zupełnie inaczej niż na zdjęciu. Ja muszę najpierw poprzymierzać i to dłuuugo i duuużo razy dlatego ciuchy kupuje tylko w prawdziwych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts