jolka009 12.10.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Kuchnie urządzałam już 2 razy, z każdym razem miałam szafki z drewnianymi frontami w ciepłym brązowym kolorze (olcha malowana na orzech). W budowanym domu będę urządzała trzecią i podoba mi się coś w stylu mebli Capital 34th Avenue z BRW, też z drewnianymi frontami z olchy. Mąż zostawia decyzję mnie ale krzywi się że znowu kuchnia będzie podobna. A mnie się cały czas taka kuchnia podoba najbardziej. Z drugiej strony też mnie korci żeby tym razem było całkiem inaczej... A jak wy byście zrobili? Ech... i chciałabym i boję się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta123 12.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Myślę, że poza tym, iż ci się ta twoja kuchnia podoba, to po prostu się do niej przyzwyczaiłaś.W nowym domu polecałabym jednak ją zmienić.Nie bój się!!!!! Jest tyle ciekawych rozwiązań i możliwości aranżacyjnych że z pewnością coś fajnego, innego sobie wybierzesz.pozdrawiam i życzę trafnych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 13.10.2006 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 chyba Ty masz racje. Może ja się po prostu ciężko z nowościami oswajam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts