Ralph 14.04.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Witam, Znalazlem cos takiego:http://www.leier.tarnow.pl/oferta/1.htmlJak myslicie jak to wyglada w porownaniu do pustakow POROTHERM ??Czy moze juz ktos budowal z czegos takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 14.04.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 różni się kolorem i ...ceną. trwa teraz wielka wojna pomiędzy Leierem a Winnerbergerem. Wykorzystaj to , ja na wstępie dostałem od Leiera -30% upustu, jak dowiedział się o tym sprzedawca Porothermu to zaraz mi załatwił -32%upustu na Porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 16.04.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Mam z Thermoporu 30 P+W wybudowane ściany piwnic, resztę domu z Porothermu. Różnica dla mnie jest taka, że podczas kucia bruzd np. na rury kanalizacyjne w thermoporze dziura wychodzi znacznie większe niż potrzeba , w porothermie jest pod tym względem lepiej. Murarz twierdził, że thermopor jest mocniejszy od porothermu, ale tak do końca to nie wiem. Weż to co będzie po prostu tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts