znykan 14.04.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Witam (1-szy raz).Mój dom stoi na glinie, przy podłączaniu wody kopacze powiedzieli,że poniżej 2,5 m jest piach.Mogę postawić oczyszczalnię ścieków czy przemęczyć się z szambem?miasto (Łódź) powiedziało, że nie planują nas podłączyć przed 2005 r. a więc nie wiadomo kiedy> Pozdrawiam Wszystkichznykan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 14.04.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Trzeba wymienić grunt pod drenażem aż do poziomu tego piachu. Akurat przerabiam ten temat... tam gdzie stanie dom mam glinę 60 cm pod powierzchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 14.04.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 A jaki jest koszt takiego przedsięwzięcia - wymiany ziemi? Też chciałam robić oczyszczalnię, ale mam glinę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts