Goni_Mnie_Peleton 13.10.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jak ktos wierzy w magiczna moc tej daty to prosze sie tu wpisac. Gwarantuje ze wszystko bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.10.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Nie przejmuj się Goni mnie coś tam :0 Ja poznałem w '99 roku moją żonę własnie 13-stego w piątek - jak dla mnie data szczęsliwa - ślub miałem 14 w sobotę (miał być w piątek-ale gosciom nie pasowało - połowa dojeżdżała z drugiego końca Polski)- nigdy w tym dniu nie spotakło mnie nic złego Tak więc normalny dzień dziś. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No tak. I wziął i przypomniał A ja się zastanwaiałam dlaczego dziś jeżdżę na "grubość lakieru".... teraz już wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 raport z pola bitwy: jest 8.31 i na razie wszystko OK ..zobaczymy co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 13.10.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 przerażają mnie soboty 14-tego... tego dnia zawsze każdego spotyka coś strasznego..... np. ciotce Halince wykipiało mleko, wujek Józio złapał gumę, sąsiadka Krysia przypaliła pieczeń.... szokujące.. a swoją droga jak stłukłem lustro miałem baaardzo szczesliwy dzień, czarne koty uwielbiam, tylko ta sobota czternastego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.10.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jak ktos wierzy w magiczna moc tej daty to prosze sie tu wpisac. Gwarantuje ze wszystko bedzie ok. No wiesz co???? Wiedziałam, że dzisiaj 13. Wiedziałam, że piątek. Ale musiałeś przypominać, że jest piątek 13??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 13.10.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Rano ledwie przyszłam do pracy porwałam okrutnie rajstopy ale mi się to zdarza notorycznie więc nie wiem czy to akurat zasługa 13-go i piątku Ale wątek proponuję uaktywnić późnym wieczorem wtedy dopiero będzie wiadomo czy szczęśliwie było czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Rano ledwie przyszłam do pracy porwałam okrutnie rajstopy sama na sobie ? O rany musiałaś mieć do siebie o coś pretensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 mo wczoraj facet w banku powiedzial ze splacajac kredyt we frankach najlepiej jest placic 13....bo ststystycznie wtedy jest dla splacajacego dobry kurs.... ale niestety....kredyt musi byc uruchiomiony tez 13....a wtedy kurs jest lepsiejszy dla banku.... ogolnie nie wierze w 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barba 13.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Piątek trzynastego? To musi być szczęśliwy dzień Świat jest taki, jaki myślisz, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jednak mimo wszystko to piątek i za kilka godzin zaczyna się weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Trzynastego wszystko zdarzyć się może ( lalalallala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.10.2006 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Piatek 13ego dzien jak kazdy inny. Niektorzy jednak wierza , ze pechowy. I dla nich wlasnie ten watek zalozylem , coby sprobowac jakos urok odczynic. Mozna wierzyc przekornie w szczesliwosc tej daty i pewnie sie sprawdza. Znacznie lepiej jednak wierzyc w to ze kazdy dzien jest szczesliwy i gwarantuje ze tez sie bedzie sprawdzac. Dowiedzione empirycznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 13.10.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dlaczego?? Dzisiejszy dzień 13-piątek dla mnie i męzusia jest dniem szczęśliwym!! Właśnie dzisiaj cieśle skończyli rozkładać więżbę dachową i zawiesili wiechę !! Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na koncie kasy ubywa oj ubywa!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 7.oo stoje w lazience i zauwazam ze szkiel kontaktowych nie ma na uchwytach tylko leza na dnie pojemniczka... dwie sztuki na raz, nigdy jeszcze mi sie to nie zdarzylo zeby oba spadly I teraz mam dylemat, ktore jest prawe a ktore lewe... zakladam i za pierwszym razem sie udalo czyli niby pech ale z happy end-em nie chcac wywolywac wilka z lasu, pobieglam kupic pojemniczek ze stala przegrodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 13.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A ja nigdy w to nie wierzyłam, ale dziś ... pies zjadł mi skaj i gąbkę z drzwi wejściowych. Rozpacz, wygląda to tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 13.10.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A ja dostałam dzisiaj nagrode dyrektora. Finansową nagrodę Na dodatek czwarty raz z rzędu. I druga transza kredytu dzisiaj na konto wpłynęła. Mowy nie ma o pechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A ja dziś wygrałam projekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.10.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 a u mnie..... mąż się nabzdyczył.... więc - buszuję w internecie czy to wina 13 w piątek? a rano była mgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 14.10.2006 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 No to okazalo sie , ze poza podartymi rajstopami , problemem ze szklami kontaktowymi (ale z happy end-em) , pogryzionymi przez psa drzwiami i nabzdyczonym mezem nie bylo tak zle. Bo mozna w piatek 13ego poznac zone , warto splacac kredyt w CHF , skonczyc wiezbe i zawiesic wieche , dostac czwarty raz z rzedu nagrode i kolejna transze kredytu , wygrac projekt. Pozytywy przeslaniaja zdecydowanie negatywy. Piatek 13ego pechowy nie jest. Trzeba tylko w to uwierzyc. Kazdy dzien moze byc szczesliwy , nawet sobota 14ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts