Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piatek 13ego.

Goni_Mnie_Peleton

Recommended Posts

Nie przejmuj się Goni mnie coś tam :0

Ja poznałem w '99 roku moją żonę własnie 13-stego w piątek - jak dla mnie data szczęsliwa - ślub miałem 14 w sobotę :) (miał być w piątek-ale gosciom nie pasowało - połowa dojeżdżała z drugiego końca Polski)- nigdy w tym dniu nie spotakło mnie nic złego :)

Tak więc normalny dzień dziś.

Sebo8877

przerażają mnie soboty 14-tego... tego dnia zawsze każdego spotyka coś strasznego..... np. ciotce Halince wykipiało mleko, wujek Józio złapał gumę, sąsiadka Krysia przypaliła pieczeń.... szokujące..

a swoją droga jak stłukłem lustro miałem baaardzo szczesliwy dzień, czarne koty uwielbiam, tylko ta sobota czternastego.....

mo wczoraj facet w banku powiedzial ze splacajac kredyt we frankach najlepiej jest placic 13....bo ststystycznie wtedy jest dla splacajacego dobry kurs....

ale niestety....kredyt musi byc uruchiomiony tez 13....a wtedy kurs jest lepsiejszy dla banku....

ogolnie nie wierze w 13

Piatek 13ego dzien jak kazdy inny. Niektorzy jednak wierza , ze pechowy.

I dla nich wlasnie ten watek zalozylem , coby sprobowac jakos urok odczynic.

Mozna wierzyc przekornie w szczesliwosc tej daty i pewnie sie sprawdza. Znacznie lepiej jednak wierzyc w to ze kazdy dzien jest szczesliwy i gwarantuje ze tez sie bedzie sprawdzac. :D Dowiedzione empirycznie :D

Pozdrawiam

7.oo stoje w lazience i zauwazam ze szkiel kontaktowych nie ma na uchwytach tylko leza na dnie pojemniczka... dwie sztuki na raz, nigdy jeszcze mi sie to nie zdarzylo zeby oba spadly :o I teraz mam dylemat, ktore jest prawe a ktore lewe... zakladam i za pierwszym razem sie udalo 8) czyli niby pech ale z happy end-em :wink:

nie chcac wywolywac wilka z lasu, pobieglam kupic pojemniczek ze stala przegrodka :lol:

No to okazalo sie , ze poza podartymi rajstopami , problemem ze szklami kontaktowymi (ale z happy end-em) , pogryzionymi przez psa drzwiami i nabzdyczonym mezem nie bylo tak zle.

Bo mozna w piatek 13ego poznac zone , warto splacac kredyt w CHF , skonczyc wiezbe i zawiesic wieche , dostac czwarty raz z rzedu nagrode i kolejna transze kredytu , wygrac projekt.

Pozytywy przeslaniaja zdecydowanie negatywy. Piatek 13ego pechowy nie jest. Trzeba tylko w to uwierzyc. :D :D :D

Kazdy dzien moze byc szczesliwy , nawet sobota 14ego :wink: