Gość 14.04.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Moi architekci proponują, aby kominek obudować ładnymi płytkami gresowymi - kładzionymi dokładnie tak, jak na ścianie, z fugami. I mam pytanie: czy ktoś z Was się z takim czymś spotkał? Bo trochę obawiam się, czy płytki wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 19.04.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Ja mam kominek (wkład) obudowany gazobetonem, który oklejony jest płytkami klinkieru szkliwionego. Super wygląda, nie ma problemów na krawędziach i kosztuje duuużo mniej niż obudowa z cegieł klinkierowych. Poza tym większość sprzedawanych "opakowań" do wkładów korzysta właśnie z obklejania różnymi płytkami. Nie wiem jak zachowa się gres, ale ściany się mocno nie nagrzewają, sam chyba nie użyłbym gresu bo bardzo ładnie wszystko w niego wsiąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 oczywiscie ze mozna, zapewniaja bardzo dobry efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pietka 17.08.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Gresowy kominek ....mmmm...miodzio...ale masz doradców.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.08.2003 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Na pewno będzie to tanio. Ale czy z przyjemnością będziesz spoglądał w zimowe wieczory na ten kominek? - mam wątpliwości. Kominek jest przecież tym co rzuca sie w oczy jako pierwsze po wejściu do salonu. Niemniej to kwestia gustu (i po części portfela ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts