Nefer 15.10.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 O,rrmi straszny kłopot .A tak na poważnie zapodałam temat,bo sama jestem jeszcze nieobyta w zwyczajach panujących w szkołach. Ja uznałam ,że nie będę się burzyć,bo jak na razie jeszcze mnie stać na składki.Na wycieczki na razie też,a jak nie to poprostu dziecka nie poślę,choć jestem dobrej myśli i będzie o.k.Burzy się natomniast większość rodziców i to wcale nie tych najuboższych,chociaż już wiem,że jedna osoba nie zapłaciła ,powiedziała ,że jest w ciężkiej sytuacji finansowej i nie stać jej na prezenty. Ogólnie biorąc zrobiła się na wstępie bardzo niezdrowa atmosfera i porobiły się grupki. Myślę ,że jak ktoś już tutaj zauważył ,właśnie owe pańcie mają kompleksy,a ich jedynym zajęciem są bzdety,typu w co się ubrać odprowadzając dziecko do szkoły. Dziecko ma się w szkole przede wszystkim uczyć i dobrze czuć,to jest chyba najważniejsze.Wiadomo,że są bogaci,średnio zamożni i biedni,ale wszystkie dzieci mają prawo do równego traktowania.Jedna z córuś "pańć"rzuciła hasło-zapłaćmy więcej za wycieczkę,ale tak,żeby były wszystkie luksusy. Mała chyba sama na to nie wpadła. No ,to tyle droga Rrmi na temat moich kompleksów.Pocieszam się faktem ,że moje dziecko jest bardzo zdolne i jak na razie ma same pochwały, a kasa tłumokowi i tak nie pomoże,tłumok pozostanie tłumokiem. Pozdrowienia dla Rrmi z Hameryki Byłabym ostrożniejsza w ocenach - julcik nawet nie wiesz jak szybko może zacząć Cię dotyczyć problem np. "tłumokowatości" - jesteś na początki drogi edukacyjnej Twojego dziecka więc doradzałabym większe umiarkowanie.... dla własnego zdrowia psychicznego... Ja myślę, że TE panie nie mają żadnych kompleksów i dlatego robią co chcą - dziwnie to Ty masz problem :) Widzę, że strasznie CIę zajmuje fakt co TE panie myślą, kupują, mówią i generalnie co robią. Cóż .... czasem problemy życiowe bohaterów seriali to za mało... trzba znajeźć sobie jakieś "Alexis" w realu ....żeby było o czym mówić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nefer Prosze nie pisz tak dosadnie , bo nam sie Julcia sploszy . A ma zawsze takie wlasnie fajne cudze problemy. Pasjami lubie o tym czytac Pozdrawiam Julciu i sciskam Twoja Babcie , ktora taka stara i niepotrzebna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 15.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 chyba muszę coś doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 chyba muszę coś doczytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Słuchaj Rrmi ,jednak jesteś mistrzynią w mieszaniu wątków,a jaka pamięć,ho,ho!!!Natomiast co do wyciągania wniosków,to jakieś dziwne zawsze.Widzę,że jesteś moją fanką,dziwi mnie tylko,kiedy Ty masz czas kobito pisać te wszystkie posty .Jestem naprawdę pełna uznania!Nefer,cóż może tak Cię ruszyło,że uważasz się sama za jedną z takich "pańć",a może Alexis("trzba znajeźć sobie "haha).Poza tym masz chyba jednak problemy ze zrozumieniem tekstu,przeczytaj sobie dokładnie raz jeszcze od początku,może więcej zrozumiesz. Drogie panie ,może Wy po prostu nabijacie sobie posty taką bezproduktywną i nic nie wnoszącą w temacie gadką?! Życzę zdrowia ,szczególnie psychicznego ,bo samopoczucie i pewność siebie ponad normę jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Drogie panie ,może Wy po prostu nabijacie sobie posty taką bezproduktywną i nic nie wnoszącą w temacie gadką?! Ja bez bicia sie przyznaje , ze nabijam . Czy Ty masz glowe jaka kasa z tego jest? A nie wiedzialas? TO JUZ WIESZ. Uznanie z Twych ust Julciu to jak ..no najwieksza radosc . I bardzo lubie jak tak sie na mnie zamierzasz A jak ta kolezanka co to jest brzydka i glipia a ma wieksza pensje? Nic nie poradze na o , ze mam dobra pamiec . Wiesz co to zaczy ? ps .jeszcze 140 postow i mam wycieczke do Grecji , a Ty Nefer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Czasem brzydkie i glipie tak mają,może to dla nich pociecha?A wiesz coś o tym,bo ja na szczęście nie. Kobito,Ty chyba chora jesteś,co jeszcze ciekawego wyczytałaś w moich postach.No ,szybciutko ,czekam co zapodasz ?W takich sytuacjach,zastanawiam się nad bezpieczeństwem w necie .Nigdy nie wiadomo,kto pisze i czy aby zdrowy psychicznie?A jak samopoczucie,lepsze? Bez komentarza,dla mnie takie sytuacje są chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Czasem brzydkie i glipie tak mają,może to dla nich pociecha?A wiesz coś o tym,bo ja na szczęście nie. WIEM , PISALAS O TYM JAK LADNA JESTES. Julciu z calym szacunkiem , ale to tobie nic nie pasuje dookola. Ja nie ma z tym problemu WIEC SIE NIE DASAJ TAK Urodzie zaszkodzi i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Czasem brzydkie i glipie tak mają,może to dla nich pociecha?A wiesz coś o tym,bo ja na szczęście nie. Kobito,Ty chyba chora jesteś,co jeszcze ciekawego wyczytałaś w moich postach.No ,szybciutko ,czekam co zapodasz ?W takich sytuacjach,zastanawiam się nad bezpieczeństwem w necie .Nigdy nie wiadomo,kto pisze i czy aby zdrowy psychicznie?A jak samopoczucie,lepsze? Bez komentarza,dla mnie takie sytuacje są chore. Julcikno rzuciłaś mnie na kolana kobieto ( na ogół nie komentuję personalnie, ale sama chciałaś). Co za błyskotliwy umysł "Ty to chyba chora jesteś kobito" "zapodasz"..... Zdecydowanie - wg. Twoich kryteriów - to ja rzeczywiście "pańcia" jestem :) Nie patrzę na ceny, wydaję dziennie 2.000 na ubrania, ale to i tak mniej niż mój mąż ( wydaję oczywiście jak mam nastrój i nie leżę w saunie i u kosmetyczki...albo nie gram w golfa albo squosha...ale to rzadko mi się zdarza) Wózek mam wypasiony, 130 KM- nieźle hula i do tego chcę go pomalować na lakier Cameleon. Wiesz ile taki lakier kosztuje dzieeeeeeeeeeewczyno ???- roczna nauczycielska pensja!!!!!! Dlatego te posty tłukę rrrmi :) Ja na wiejski tuning zbieram, żeby szlag trafił wszystkie inne paniusie jak zajadę furą pod szkołę ......... Pewnie stąd ta moja wrodzona nienawiść do debilnych rodziców, co to mają dużo do powiedzenia ( szczególnie jak genialne mają dzieci i jakie grzeczne !!!!!!!!!!!!!) tylko żeby coś zrobić dla innych (np. klasy, dzieci biedniejszych etc.)to już jest problem. A co ich obchodzą jakies tłumoki co ich nie stać na Zieloną Szkołę ? Ich niunia pojedzie... Nieźle zaczynasz swoją "karierę rodzica" - doskonale wpisujesz się w tłum "niewolników" (jest taka teoria o "niewolnikach" i "przywódcach", ale to może być dla Ciebie za trudne, więc oszczędzę... Nie moja wina, że ci żal d.upę ściska na wszystko wokół - łacznie z koleżanką co dom buduje z "najlepszych materiałów" bo ten czy tamten kupił od niej to czy tamto - współczuję Ci serdecznie. Pamiętaj : "Trumna nie ma kieszeni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nefer Zgadzam sie z Toba w calosci . Jednak uzyte przez Ciebie okreslenie "wiejski tuning" proponuje zamienic na "agro tuning" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nefer Zgadzam sie z Toba w calosci . Jednak uzyte przez Ciebie okreslenie "wiejski tuning" proponuje zamienic na "agro tuning" . Proszę Cię LUC - litości, bo znowu się poturlałam .....:) No to chyba dorzucę neony pod spodem - będzie "fól wypasiony agro tuning" Ale wszystkim kopary opadną ..... tydzień gadania na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 No,Luc,właśnie się zastanawiałam kiedy wtrącisz swoje trzy grosze i proszę!Tak ,jestem zakompleksiona,głupia,nic mi w koło nie pasuje,babcię chcę uśmiercić,sąsiad mi przeszkadza,koleżanka też ,na blondi chciałam się przefarbić ,bo taka jestem ładniutka,głupiutka,i cały czas mi dupę moją ładniutką zazdrość ściska ,no i leczę leczę kompleksy moje wiejskie zapodane tłumokowate . Podobno ,nie ważne co,ale ważne aby o nas mówili.Przynajmniej z jednego się cieszę,że dobra jestem z ortografii.Pozdrawiam Was kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 No,Luc,właśnie się zastanawiałam kiedy wtrącisz swoje trzy grosze i proszę! Tak ,jestem zakompleksiona,głupia,nic mi w koło nie pasuje,babcię chcę uśmiercić,sąsiad mi przeszkadza,koleżanka też ,na blondi chciałam się przefarbić ,bo taka jestem ładniutka,głupiutka,i cały czas mi dupę moją ładniutką zazdrość ściska ,no i leczę leczę kompleksy moje wiejskie zapodane tłumokowate . Podobno ,nie ważne co,ale ważne aby o nas mówili.Przynajmniej z jednego się cieszę,że dobra jestem z ortografii.Pozdrawiam Was kochani! ale pojechalas po nas ja cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 No,Luc,właśnie się zastanawiałam kiedy wtrącisz swoje trzy grosze i proszę! Tak ,jestem zakompleksiona,głupia,nic mi w koło nie pasuje,babcię chcę uśmiercić,sąsiad mi przeszkadza,koleżanka też ,na blondi chciałam się przefarbić ,bo taka jestem ładniutka,głupiutka,i cały czas mi dupę moją ładniutką zazdrość ściska ,no i leczę leczę kompleksy moje wiejskie zapodane tłumokowate . Podobno ,nie ważne co,ale ważne aby o nas mówili.Przynajmniej z jednego się cieszę,że dobra jestem z ortografii.Pozdrawiam Was kochani! ale pojechalas po nas ja cie Rrmi - nie czepiaj się - ja uważam, że to celne podsumowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a ja tak bardzo bym nie chciała byc w żadnej klasowej dwójce czy trójce, czy tez innym komitecie, że jestem gotowa za to zapłacic każde pieniadze i takie wolontariuszki zgoła podejme pod kolana i zniosę wszystkie ich pomysły i fanaberie. Bardzo dobrze, ze dziewczyny nie pracuja - mają czas pojechac i załatwic. Ja pracuje po 10 h i nie zamierzam sie martwić kupowaniem kwiatów na dzień nauczyciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Aggi Pieknie napisalas ....ale nie masz neonow pod spodem swego auta , jak wiadomo kto . Co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Aggi Pieknie napisalas ....ale nie masz neonow pod spodem swego auta , jak wiadomo kto . Co nie ? ale jak paluchem bruda na drzwiach troche przetrę to prawie jak neon tak sie świeci. Grafit metalic - sam rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Aggi,wracając do meritum...Panie zgłosiły się do trójki klasowej ,tak błyskawicznie,że nie było szans ,aby ktoś inny się załapał,co nawet panią zaskoczyło i stwierdziła,że jeszcze jej się nie zdażyło,aby rodzice się tak palili do tej pracy.Ostatnio,zaczęły już biadolić ile czasu muszą poświęcać,ile paliwa tracą.No cóż ,widocznie nie zdawały sobie sprawy z funkcji jakiej się podejmują.Mamy,które mają dzieci w starszych klasach i zdążyły zaznać tego miodu,potwierdzają,że często ,bycie w trójce jest niewdzięczne,niedocenione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Aggi Pieknie napisalas ....ale nie masz neonow pod spodem swego auta , jak wiadomo kto . Co nie ? ale jak paluchem bruda na drzwiach troche przetrę to prawie jak neon tak sie świeci. Grafit metalic - sam rozumiesz Ale chociaż sobie trupią czachę na dżwignie biegów załóż, bo bez tego ani rusz ....będziesz "pańcią" a tak nici .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Czyli Cameleon . To tak jak sama wiesz u kogo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts