rrmi 15.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 .Panie zgłosiły się do trójki klasowej ,tak błyskawicznie,że nie było szans ,aby ktoś inny się załapał, znaczy Ty hcialas i nie zdazylas oi o to caly ten raban? Daj spokoj Julciu W przyszlym roku ci sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 kciałam kciałam rrmi i co ja bidna mom zrobić ,bo tak kciałam ,ja taka ładna ,a one takie bogate ,a do przyszłego roku tak daleko rrmi z hameryki ty mi powiedz,ty taka mądra,nefer taka mądra,luc taki mądry ,a ja taka zazdrośnica i co ja teraz zrobie jak mi tak bedzie to dupe ściskać przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 (....) i co ja teraz zrobie jak mi tak bedzie to dupe ściskać przez cały rok Jest taka specjalna bielizna ... pomaga czasami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Luc ,szybciutko do -Wymiany doświadzceń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Jak to dlaczego,nie wiesz?!Wiem,wiem,że znasz english Luc.A może mnie na taką bieliznę nie stać Luc,albo ja za głupia na nią?Może powinnam ja do Hameryki na zmywak jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 (....)Może powinnam ja do Hameryki na zmywak jechać? Moze i powinnas , ale ja odradzam . Za $7/h nie warto pracowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nie powinnam,może co poniektórzy by chcieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nie powinnam,może co poniektórzy by chcieli... Swiekra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 15.10.2006 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nudno się zrobiło,idę spać ,bo jutro narada z pańciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Kolorowych snow Julciu I trzymaj jutro nerwy na wodzy . Najlepiej nie daj nic po sobie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.10.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ...Przynajmniej z jednego się cieszę,że dobra jestem z ortografii.Pozdrawiam Was kochani! Nie za bardzo w temacie jestem, ale...powiedz julcik - z tą ortografią to Ty tak na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 16.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Pracuję w szkole (jako prosta bibliotekarka, więc bez gratyfikacji ze strony uczniów) więc tylko kilka refleksji po imprezie piątkowej: - niektóre moje koleżanki oprócz kwiatków dostały np. filiżanki i były z tego zadowolone, a nawet z dumą pokazywały, na koniec roku te koleżanki dostają np. biżuterię, albo obrusy, które również z dumą pokazują; - moje przyjaciółki dostały bardzo ładne kwiatki, a do tego odwiedzili je absolwenci, którzy przynieśli kwiatki; - jedna z moich przyjaciółek opowiadając z sentymentem o klasie, która "wypuściła" powiedziała, że dostała "najfajniejszy prezent" na koniec nauki: to był album zrobiony przez jej uczennice, ze zdjęciami (w sepii) z ważniejszych chwil życia tej klasy i szklane pióro (była wychowawczynią tej klasy 1,5 roku). Dodam, że moje przyjaciółki całą maturę wspierały swoich uczniów rozmawiając z nimi na GG. Jedna była na ślubie (też byłam). Czasem uczniowie chcą coś kupić nauczycielom - lubią ich i po prostu chcą zostawić po sobie pamiątkę (sama dostałam parę kotów) - wiem bo często pytają mnie czy i co wypada. Nie wyobrażam sobie finansowania balu nauczycieli z funduszu RR - to jest bezprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 16.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Wszyscy sie nabijaja zamist konkretnie poradzic julcik co zrobic w turdnej zyciowej sytuacji Sprawa jest prosta. Skoro nie odpowiada ci jak panie z trojki klasowej dzialaja to je zmien. Skoro wiekszosc rodzicow z klasy twojego dziecka tak uwaza to nie powinno byc z tym problemu. O ile oczywiscie ci co krytykuja, gotowi beda sami zajac sie praca. Co do dnia nauczyciela to zwyczaj przynoszenia kwiatow w tym dniu jest stary jak szkola. Byc moze nie pamietasz, ale moi rodzice to emerytowani nauczyciele i ja pamietam dobrze. Co wiecej jest to zwyczaj, a nie obowiazek, wiec jesli ci sie nie podoba po prostu nie kupuj tego kwiatka i juz, ewentualnie nie skladaj sie na kwiaty od klasy skoro tak ci to przeszkadza. Ja sie przyznaje bez bicia ze dostalam w piatek dwie wiazanki i chyba z trzy roze pojedyncze i jeszcze dwie paczki pomadek. A najpiekniejszy prezent jaki dostalam to byla laurka od w zeszlym roku od jednej dziewczynki - "dla najlepszej na swiecie pani" i bylo to milsze od wszystkich kwiatow i pomadek jakie dostalam do tej pory, bo to byl prezent od serca. Co do tego kto jest tlumokiem, a kto nie to bylabym ostrozna w ocenach. Wszak dzieci dopiero w pierwszej klasie sa. W naszej szkole pieniadze z RR ida na obiady dla najbiedniejszych, dopalty do wycieczek klasowych i nagrody na koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 16.10.2006 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Renjul,proszę czytaj dokładnie!Wcale nie chcę żadnej rady,a jedynie prosiłam o wypowiedzi jak to wygląda w innych szkołach.Nie chodziło mi o posty w stylu"co autor miał na myśli",ani o mój pseudo portret psychologiczny.Cóż,niektóre osoby widocznie lubią przynajmniej na necie pofantazjować .Absolutnie nie jestem przeciwnikiem kwiatów,słodyczy czy drobnych prezentów na dzień nauczyciela,sama mam w rodzinie paru nauczycieli i wiem,jak wygląda ta praca i płaca.Stwierdzam,że dużo wątków odchodzi od głównego nurtu(pytania,problemu) i przemienia się w zwykłe pyskówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Renjul,proszę czytaj dokładnie!Wcale nie chcę żadnej rady,a jedynie prosiłam o wypowiedzi jak to wygląda w innych szkołach.Nie chodziło mi o posty w stylu"co autor miał na myśli",ani o mój pseudo portret psychologiczny. Cóż,niektóre osoby widocznie lubią przynajmniej na necie pofantazjować . Absolutnie nie jestem przeciwnikiem kwiatów,słodyczy czy drobnych prezentów na dzień nauczyciela,sama mam w rodzinie paru nauczycieli i wiem,jak wygląda ta praca i płaca. Stwierdzam,że dużo wątków odchodzi od głównego nurtu(pytania,problemu) i przemienia się w zwykłe pyskówki. Znalazło się kilka osób, które Ci grzecznie odpisały. Napisały jak to wygąda w innych szkołach - i dostałaś wiadomości od samego źródła - czyli pracowników szkoły. O CO CI CHODZI KOBIETO ? Jak chcesz we własnym zakresie robic zakupy tych prezentów - to rób to. W wielu szkołach jest zwyczaj, że robi to za mamusie trójka klasowa. A chyba o to pytałaś - jakie są zwyczaje. Czy ja czegoś nie rozumiem czy lekko się przewrażliwiłaś. Weź na wstrzymanie, bo niepotrzebnie obrażasz ludzi. No jakbym słuchała Kaczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No jakbym słuchała Kaczora moze raczej kaczki-dziwaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 16.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Renjul,proszę czytaj dokładnie!Wcale nie chcę żadnej rady,a jedynie prosiłam o wypowiedzi jak to wygląda w innych szkołach.Nie chodziło mi o posty w stylu"co autor miał na myśli",ani o mój pseudo portret psychologiczny. Cóż,niektóre osoby widocznie lubią przynajmniej na necie pofantazjować . Absolutnie nie jestem przeciwnikiem kwiatów,słodyczy czy drobnych prezentów na dzień nauczyciela,sama mam w rodzinie paru nauczycieli i wiem,jak wygląda ta praca i płaca. Stwierdzam,że dużo wątków odchodzi od głównego nurtu(pytania,problemu) i przemienia się w zwykłe pyskówki. Skoro masz w rodzinie kilku nauczycieli to dlaczego jestes zdziwiona starym zwyczajem? Cos mi sie zdaje ze wsciekasz sie, bo nie uslyszalas tego co chcialas, ale to juz twoj problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A ja lubie posty Julcik . Sa takie ... wdzieczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 16.10.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 O.Luc a twoje jakie są wdzięczne i mądre,a jak wiele wnoszą..... Przeczytałam o pewnym zjawsiku,http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.htmlnazywa się takie osoby prowokatorami .No cóż,może Rrmi pisała prawdę o tej wycieczce do Grecji.Odnosnie tych prowokatorów,wypisz ,wymaluj-duża aktywność(dużo postów),odchodzenie od tematu,pyskówka ,bardzo ciekawe...Polecam przeczytać ,daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 16.10.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Nefer,kogo obrażam?A może Ty mnie obrażasz?! Strasznie nerwowa jesteś,więc zrób kilka wdechów i nie pisz już nic więcej.Czytając Twoje posty dochodzę do wniosku,że jesteś wszechwiedząca i tylko Ty masz rację.Nie burz się tak i lepiej załóż sobie ten neon do tej Twojej fury,to Ci przejdzie.Wiesz,jest taka teoria o podnoszeniu swojego ego poprzez posiadanie "wypasionej"fury...ale pewnie nie zrozumiesz. A i pamiętaj"Trumna nie ma garażu". To jednak chyba prawda z tymi prowokatorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts