Nefer 16.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 czarująca ... Ty rzeczywiście nie wiesz co piszesz .... tak mi się wydawało... No dobrze, dobrze, ja też nie będę robiła pseudo-psychologicznego (uwaga, trudne słowo ! Ale na szczęscie Julcik radzi sobie z ortografią )portretu, bo znów zaczniesz tupać, że nie chcesz dobrych rad... nic na to nie poradzę. Przepraszam Julcik, że Cię wzburzyłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Są to kobitki,które nie pracują,do szkoły odprowadzając dzieci ubierają się jak myślę większość z nas na większe wyjście,no i niestety dają odczuć przerażającej większości,że są lepsze.Ostatnio dowiedziałam się od koleżanki,która pracuje w znanej sieci sklepów,że jedna z tych pań potrafi dziennie wydać na ciuchy 2000 zł.Myślę,że jak na przeciętne polskie warunki to dużo,no i nie ma się potem co dziwić,że dla niej takie szkolne składki to śmiechu warte pieniądze.Dziwię się jedynie,ze nie wysłały swoich pociech do prywatnych szkoł,gdzie przebywałyby w podobnym dla siebie towarzystwie.Może dlatego,że właśnie w pobliżu rozleciała się za długi prywatna szkoła? Kochana, jestem pełna podziwu dla tych kobitek, że im się po prostu chce zajmować sprawami klasy zamiast w tym czasie buszować po centrach handlowych i przepuszczać fortunę Julcik Na Twoim miejscu porozmawiałabym z nimi, na pewno dojdziecie do porozumienia. Chyba, że zawiść i własne kompleksy całkowicie przesłoniły Ci umysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ale się zrobiło halo z takiego zwykłego wątku.Ludzie dajcie na wstrzymanie!!!Spokojnie , jestem właśnie po ślubowaniu i wszystko jest o.k.Umysł mam nie przesłonięty,ale myślę,że co poniektórzy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 julcik - trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dzięki,trzymam się,ale stwierdziłam,że rzadziej tu chyba będę zaglądać i o cokolwiek pytać,choćby przez wzgląd na swoje samopoczucie. Najbardziej cieszą mnie osoby typu"wszystkowiedząca wyrocznia",która nie znając osoby feruje wyroki. Jak gdzieś to pisała Paty,zaczyna się tu robić dziwnie.Zakładasz wątek i nagle czytasz wypowiedzi nie związane z tematem,wyciąganie starych wątków.... Stwierdzam,że szkoda czasu i nerwów,lepiej ograniczyć się do typowo technicznych ,budowlanych tematów i lepiej spozytkować czas. Zresztą dużo by pisać ,ale po co.Wyluzowałam. W każdym razie Aga dzięki,pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dzięki,trzymam się,ale stwierdziłam,że rzadziej tu chyba będę zaglądać i o cokolwiek pytać,choćby przez wzgląd na swoje samopoczucie. Najbardziej cieszą mnie osoby typu"wszystkowiedząca wyrocznia",która nie znając osoby feruje wyroki. Jak gdzieś to pisała Paty,zaczyna się tu robić dziwnie.Zakładasz wątek i nagle czytasz wypowiedzi nie związane z tematem,wyciąganie starych wątków.... Stwierdzam,że szkoda czasu i nerwów,lepiej ograniczyć się do typowo technicznych ,budowlanych tematów i lepiej spozytkować czas. Zresztą dużo by pisać ,ale po co.Wyluzowałam. W każdym razie Aga dzięki,pozdrawiam cieplutko. Zdecydowanie - na przykład techniczny wątek na temat prowokatorów :) Ja wiem, że uwielbiasz pisać o sobie, ale samo przytaczanie własnego profilu psychologicznego nie zmieni postawy wobec innych ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wyobraź sobie droga Nefer,że po tej wspaniałej dyskusji,trafiłam w gazecie na ten artykuł i dał mi trochę do myślenia,więc założyłam wątek,może ktoś przeczyta ,pomyśli.Z góry wiedziałam,kto będzie aktywny również tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A o sobie to ja zauważyłam,że ty uwielbiasz pisać,poczytaj sobie wierszyk "chwalipięta ....".No pisz,pisz tylko się za bardzo nie podniecaj kobieto.Idę sobie wypić kawkę a ty produkuj,produkuj,bo chyba nie masz lepszego zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 julciu tak na spokojnie poczytaj sobie swoje posty. W kazdym jest jakis problem , w kazdym ktos jest glupi , zazdrosny , zlosliwy , wredny , smierdzi mu z geby , ma czarne uzebienie. To Twoje slowa , wiec moze jednak zastanow sie nad soba . Czy tylko Ty jestes ok w tym swiecie , a cala otaczajaca cie reszta to chorzy i zli prowokatorzy? Nie spotkalam jeszcze w zyciu osoby tak niezadowolonej ze wszystkiego jak ty. Zanim odszczekniesz poczytaj sobie swoje posty raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Masz coś do powiedzenia w temacie wątku? Nie znasz mnie wogóle,nie wiesz kim jestem,pamiętasz jakiś wątek sprzed hoho i drążysz.Jak tak poczytać to jest kilka pierwszych odpowiedzi na temat ,a reszta to zaszczekiwanie autora.Rrmi,to co o mnie myślisz zostaw dla siebie ,to Twój problem.Powtarzam jeżeli ktoś chce coś napisać w temacie ,to proszę,ale drugi raz już bym wątku nie zakładała,nie ma sensu.Czcza pisanina.By,by. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Właśnie o to chodzi. Dostałaś normalne odpowiedzi. Potem zaczęłaś obrzucać g....em kobiety, których Ty też nie znasz ( paniusie) . Sama wprowadziłaś "magiel", ploty, koleżanka koleżance powiedziała, że tamta to tyle i tyle wydaje. A w ogóle to niech zabierze sobie dziecko do prywatnej szkoły jak taka hej do przodu!Za to Ci się oberwało a teraz plujesz jadem.Wypowiadasz się o ludziach, których nie znasz, nie wiesz o nich nic. Czytasz między wierszami. Ciekawe, że z moich postów wyciągasz informacje o stanie posiadania a zupełnie pomijasz informacje na temat zachowania rodziców ( takich jak Ty - co nic nie robią, a wszystko im sie nie podoba). Dziwisz się reakcjom ? A jak można odebrać posty tego typu ? Wyłazi z Ciebie problem jeden za drugim : nie masz kasy ? Trudno - to nie moja wina, ani nikogo na forum. NIe stać Cię na wycieczki szkolne? - trudno - pora, żebyś coś z tym zrobiła - ale nie zamierzam CIę pouczać jak masz żyć. Z każdego zdania : zawiść, zazdrość, dzieci - matoły etc - żenada. Lepiej się zastanów co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Tak , mam cos do powiedzenia w tym watku.Moim zdaniem , nie powinnas patrzec na wszystkich jak na wrogow , bo wszyscy chyba wrogami nie sa.Wiecej usmiechu na codzien i mniej goryczy , a bedzie zylo sie lepiej .Nie mozna miec w kolko zalu do wszyskiego co nas otacza , bo to najprostsza droga do zawalu serca. Mloda jeszcze jestes , to moze nie wiesz , ze w taki sposob przezyjesz zycie i nie bedziesz miala przyjaciol.Jesli klocisz sie z babcia , sasiadem , z kolezanka z pracy , Twoim zdaniem wszystko zalatwia sie przez sex.............. to coz ty masz za przyjaciol jesli ci co cie otaczaja na codzien sa tak znienawidzeni? Ja wlasnie rozstalam sie z moja dlugoletnia kolezanka , bo nie moglam zniesc jak kazdego dnia wysmiewa sie z innych- siebie stawiajac za wzor .Nie moglam zdzierzyc jak wszystko jej nie pasuje. Mowila o sobie , ze jest doskonala. Sprawiasz wrazenie osoby , ktora tez tak wlasnie o sobie mysli .Nie wydaje mi sie , ze taka jestes. Zyczej wiecej krytyki w stosunku do siebie i wiecej autoironii , wtedy inni nie beda sie z ciebie wysmiewali. Radze tez podziekowac Paniom z RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A gdzież to ja Nefer wyciągnęłam informacje na temat twojego stanu posiadania??To raczej ty czytasz między wierszami i twierdzisz np.,że nie mam kasy,nie stać mnie na wycieczki-a właśnie pisałam ,coś odwrotnego. To,że Ty w różnych wątkach podniecasz się swoim samochodem 130 KM(co wcale jeszcze nie oznacza ,że jesteś majętna) i stanem posiadania. A tak na koniec dyskusji z mojej strony : jestem bardzo zadowolona z siebie i pomimo młodego wieku mogę się pochwalić dwójką świetnych dzieciaków,cudownym mężem,nowym domkiem,ukończonymi studiami i interesującą pracą .Wiesz jakoś dałam radę studiować ,pracować ,wychowywać dziecko i jeszcze się wybudować A zapomniałam napisać jestem bardzo ładna i nie cierpię na syndrom niedopchnięcia,jak to ładnie Nefer gdzieś ujęła. Pozdrawiam Wszystkie kobietki ! tralalala,a o problemach swoich poważnych nie piszę ,bo ich nie mam!!! Tralalala a mój mężuś jest we mnie zakochany wciąż....i młoda jestem jeszcze tralalala i 30 nie przekroczyłam tralalalal pozdrawiam cię Nefer i Rrmi i Luc i resztę forumowiczów tralalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 no to ja mam już jasność. Nie mam więcej pytań :) To się diagnozuje.... Pozdrawiam Byznes łomen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 17.10.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 pozdrawiam cię Nefer i Rrmi i Luc i resztę forumowiczów tralalala Dziekuje w imieniu wlasnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A tak na koniec dyskusji z mojej strony : jestem bardzo zadowolona z siebie i pomimo młodego wieku mogę się pochwalić dwójką świetnych dzieciaków,cudownym mężem,nowym domkiem,ukończonymi studiami i interesującą pracą .Wiesz jakoś dałam radę studiować ,pracować ,wychowywać dziecko i jeszcze się wybudować A zapomniałam napisać jestem bardzo ładna i nie cierpię na syndrom niedopchnięcia,jak to ładnie Nefer gdzieś ujęła. Pozdrawiam Wszystkie kobietki ! tralalala,a o problemach swoich poważnych nie piszę ,bo ich nie mam!!! Tralalala a mój mężuś jest we mnie zakochany wciąż....i młoda jestem jeszcze tralalala i 30 nie przekroczyłam tralalalal Pieknie wprost wspaniale. Pewnie juz niedlugo zaczniesz wydawac 2000 na ubrania w jeden dzien. A jesli chodzi o trojke klasowa , to mysle ze najlepiej zlozyc konstruktywne wotum nieufnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 nie chwalą inni... ? To sie trzeba samemu pochwalic. subtelnośc wypowiedzi dowodzi intelektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 nie chwalą inni... ? To sie trzeba samemu pochwalic. subtelnośc wypowiedzi dowodzi intelektu Aggi - Ty to zawsze jak prawdziwa dama się umiesz zachować :) I dobre słowo od Ciebie można usłyszeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minus 17.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 z calym szacunkiem Nefer - pozwalam sobie bo sama psycho-analizujesz innych . Chcialem tylko powiedziec , ze Twoje posty - ze nie sa mile, ze przekraczasz pewna subtelna linie - moze dobrego smaku ?a moze zyczliwosci - a raczej jej braku - dla innych ? Nie chcialbym Cie za wroga .Za przyjaciela chyba tez nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 z calym szacunkiem Nefer - pozwalam sobie bo sama psycho-analizujesz innych . Chcialem tylko powiedziec , ze Twoje posty - ze nie sa mile, ze przekraczasz pewna subtelna linie - moze dobrego smaku ?a moze zyczliwosci - a raczej jej braku - dla innych ? Nie chcialbym Cie za wroga . Za przyjaciela chyba tez nie . Zawsze twierdziłam ,że jestem wredna jak fuck :)I bardzo szczera i lubię szczerość Trudno sobie zrobić ze mnie wroga .... baaaardzo trzeba sie postarać I bardzo dziekuje za Twoją szczerość - i to całkiem serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts