Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkoła podstawowa ,państwowa-zbieranie opłat .

julcik

Recommended Posts

czarująca ... Ty rzeczywiście nie wiesz co piszesz .... tak mi się wydawało...

No dobrze, dobrze, ja też nie będę robiła pseudo-psychologicznego (uwaga, trudne słowo ! Ale na szczęscie Julcik radzi sobie z ortografią )portretu, bo znów zaczniesz tupać, że nie chcesz dobrych rad... nic na to nie poradzę. Przepraszam Julcik, że Cię wzburzyłam :):)

• Odpowiedzi 134
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Są to kobitki,które nie pracują,do szkoły odprowadzając dzieci ubierają się jak myślę większość z nas na większe wyjście,no i niestety dają odczuć przerażającej większości,że są lepsze.Ostatnio dowiedziałam się od koleżanki,która pracuje w znanej sieci sklepów,że jedna z tych pań potrafi dziennie wydać na ciuchy 2000 zł.Myślę,że jak na przeciętne polskie warunki to dużo,no i nie ma się potem co dziwić,że dla niej takie szkolne składki to śmiechu warte pieniądze.Dziwię się jedynie,ze nie wysłały swoich pociech do prywatnych szkoł,gdzie przebywałyby w podobnym dla siebie towarzystwie.Może dlatego,że właśnie w pobliżu rozleciała się za długi prywatna szkoła?

Kochana, jestem pełna podziwu dla tych kobitek, że im się po prostu chce zajmować sprawami klasy zamiast w tym czasie buszować po centrach handlowych i przepuszczać fortunę 8)

Julcik

Na Twoim miejscu porozmawiałabym z nimi, na pewno dojdziecie do porozumienia. Chyba, że zawiść i własne kompleksy całkowicie przesłoniły Ci umysł :-?

Dzięki,trzymam się,ale stwierdziłam,że rzadziej tu chyba będę zaglądać i o cokolwiek pytać,choćby przez wzgląd na swoje samopoczucie.

Najbardziej cieszą mnie osoby typu"wszystkowiedząca wyrocznia",która nie znając osoby feruje wyroki.

Jak gdzieś to pisała Paty,zaczyna się tu robić dziwnie.Zakładasz wątek i nagle czytasz wypowiedzi nie związane z tematem,wyciąganie starych wątków....

Stwierdzam,że szkoda czasu i nerwów,lepiej ograniczyć się do typowo technicznych ,budowlanych tematów i lepiej spozytkować czas.

Zresztą dużo by pisać ,ale po co.Wyluzowałam.

W każdym razie Aga dzięki,pozdrawiam cieplutko. :D

Dzięki,trzymam się,ale stwierdziłam,że rzadziej tu chyba będę zaglądać i o cokolwiek pytać,choćby przez wzgląd na swoje samopoczucie.

Najbardziej cieszą mnie osoby typu"wszystkowiedząca wyrocznia",która nie znając osoby feruje wyroki.

Jak gdzieś to pisała Paty,zaczyna się tu robić dziwnie.Zakładasz wątek i nagle czytasz wypowiedzi nie związane z tematem,wyciąganie starych wątków....

Stwierdzam,że szkoda czasu i nerwów,lepiej ograniczyć się do typowo technicznych ,budowlanych tematów i lepiej spozytkować czas.

Zresztą dużo by pisać ,ale po co.Wyluzowałam.

W każdym razie Aga dzięki,pozdrawiam cieplutko. :D

Zdecydowanie - na przykład techniczny wątek na temat prowokatorów :):)

Ja wiem, że uwielbiasz pisać o sobie, ale samo przytaczanie własnego profilu psychologicznego nie zmieni postawy wobec innych ludzi :):):)

julciu tak na spokojnie poczytaj sobie swoje posty.

W kazdym jest jakis problem , w kazdym ktos jest glupi , zazdrosny , zlosliwy , wredny , smierdzi mu z geby , ma czarne uzebienie.

To Twoje slowa , wiec moze jednak zastanow sie nad soba .

Czy tylko Ty jestes ok w tym swiecie , a cala otaczajaca cie reszta to chorzy i zli prowokatorzy?

Nie spotkalam jeszcze w zyciu osoby tak niezadowolonej ze wszystkiego jak ty.

Zanim odszczekniesz poczytaj sobie swoje posty raz jeszcze :-?

Masz coś do powiedzenia w temacie wątku?

Nie znasz mnie wogóle,nie wiesz kim jestem,pamiętasz jakiś wątek sprzed hoho i drążysz.

Jak tak poczytać to jest kilka pierwszych odpowiedzi na temat ,a reszta to zaszczekiwanie autora.

Rrmi,to co o mnie myślisz zostaw dla siebie ,to Twój problem.

Powtarzam jeżeli ktoś chce coś napisać w temacie ,to proszę,ale drugi raz już bym wątku nie zakładała,nie ma sensu.Czcza pisanina.

By,by.

Właśnie o to chodzi. Dostałaś normalne odpowiedzi. Potem zaczęłaś obrzucać g....em kobiety, których Ty też nie znasz ( paniusie) . Sama wprowadziłaś "magiel", ploty, koleżanka koleżance powiedziała, że tamta to tyle i tyle wydaje. A w ogóle to niech zabierze sobie dziecko do prywatnej szkoły jak taka hej do przodu!

Za to Ci się oberwało a teraz plujesz jadem.

Wypowiadasz się o ludziach, których nie znasz, nie wiesz o nich nic. Czytasz między wierszami. Ciekawe, że z moich postów wyciągasz informacje o stanie posiadania a zupełnie pomijasz informacje na temat zachowania rodziców ( takich jak Ty - co nic nie robią, a wszystko im sie nie podoba). Dziwisz się reakcjom ? A jak można odebrać posty tego typu ? Wyłazi z Ciebie problem jeden za drugim : nie masz kasy ? Trudno - to nie moja wina, ani nikogo na forum. NIe stać Cię na wycieczki szkolne? - trudno - pora, żebyś coś z tym zrobiła - ale nie zamierzam CIę pouczać jak masz żyć. Z każdego zdania : zawiść, zazdrość, dzieci - matoły etc - żenada. Lepiej się zastanów co piszesz.

Tak , mam cos do powiedzenia w tym watku.

Moim zdaniem , nie powinnas patrzec na wszystkich jak na wrogow ,

bo wszyscy chyba wrogami nie sa.

Wiecej usmiechu na codzien i mniej goryczy ,

a bedzie zylo sie lepiej .

Nie mozna miec w kolko zalu do wszyskiego co nas otacza ,

bo to najprostsza droga do zawalu serca.

Mloda jeszcze jestes , to moze nie wiesz , ze w taki sposob przezyjesz zycie i nie bedziesz miala przyjaciol.

Jesli klocisz sie z babcia , sasiadem , z kolezanka z pracy , Twoim zdaniem wszystko zalatwia sie przez sex.............. to coz ty masz za przyjaciol jesli ci co cie otaczaja na codzien sa tak znienawidzeni?

Ja wlasnie rozstalam sie z moja dlugoletnia kolezanka ,

bo nie moglam zniesc jak kazdego dnia wysmiewa sie z innych- siebie stawiajac za wzor .

Nie moglam zdzierzyc jak wszystko jej nie pasuje.

Mowila o sobie , ze jest doskonala.

Sprawiasz wrazenie osoby , ktora tez tak wlasnie o sobie mysli .

Nie wydaje mi sie , ze taka jestes.

Zyczej wiecej krytyki w stosunku do siebie i wiecej autoironii ,

wtedy inni nie beda sie z ciebie wysmiewali.

Radze tez podziekowac Paniom z RR

A gdzież to ja Nefer wyciągnęłam informacje na temat twojego stanu posiadania??To raczej ty czytasz między wierszami i twierdzisz np.,że nie mam kasy,nie stać mnie na wycieczki-a właśnie pisałam ,coś odwrotnego.

To,że Ty w różnych wątkach podniecasz się swoim samochodem 130 KM(co wcale jeszcze nie oznacza ,że jesteś majętna) i stanem posiadania.

A tak na koniec dyskusji z mojej strony :

jestem bardzo zadowolona z siebie i pomimo młodego wieku mogę się pochwalić dwójką świetnych dzieciaków,cudownym mężem,nowym domkiem,ukończonymi studiami i interesującą pracą .Wiesz jakoś dałam radę studiować ,pracować ,wychowywać dziecko i jeszcze się wybudować :D

A zapomniałam napisać jestem bardzo ładna :D i nie cierpię na syndrom niedopchnięcia,jak to ładnie Nefer gdzieś ujęła.

Pozdrawiam Wszystkie kobietki ! :lol:

tralalala,a o problemach swoich poważnych nie piszę ,bo ich nie mam!!!

Tralalala a mój mężuś jest we mnie zakochany wciąż....i młoda jestem jeszcze tralalala i 30 nie przekroczyłam tralalalal

pozdrawiam cię Nefer i Rrmi i Luc i resztę forumowiczów tralalala

:D :D :D

A tak na koniec dyskusji z mojej strony :

jestem bardzo zadowolona z siebie i pomimo młodego wieku mogę się pochwalić dwójką świetnych dzieciaków,cudownym mężem,nowym domkiem,ukończonymi studiami i interesującą pracą .Wiesz jakoś dałam radę studiować ,pracować ,wychowywać dziecko i jeszcze się wybudować :D

A zapomniałam napisać jestem bardzo ładna :D i nie cierpię na syndrom niedopchnięcia,jak to ładnie Nefer gdzieś ujęła.

Pozdrawiam Wszystkie kobietki ! :lol:

tralalala,a o problemach swoich poważnych nie piszę ,bo ich nie mam!!!

Tralalala a mój mężuś jest we mnie zakochany wciąż....i młoda jestem jeszcze tralalala i 30 nie przekroczyłam tralalalal

:D :D :D

Pieknie wprost wspaniale. Pewnie juz niedlugo zaczniesz wydawac 2000 na ubrania w jeden dzien.

A jesli chodzi o trojke klasowa , to mysle ze najlepiej zlozyc konstruktywne wotum nieufnosci.

z calym szacunkiem Nefer - pozwalam sobie bo sama psycho-analizujesz innych . Chcialem tylko powiedziec , ze Twoje posty - ze nie sa mile,

ze przekraczasz pewna subtelna linie - moze dobrego smaku ?a moze zyczliwosci - a raczej jej braku - dla innych ?

Nie chcialbym Cie za wroga .

Za przyjaciela chyba tez nie .

z calym szacunkiem Nefer - pozwalam sobie bo sama psycho-analizujesz innych . Chcialem tylko powiedziec , ze Twoje posty - ze nie sa mile,

ze przekraczasz pewna subtelna linie - moze dobrego smaku ?a moze zyczliwosci - a raczej jej braku - dla innych ?

Nie chcialbym Cie za wroga .

Za przyjaciela chyba tez nie .

Zawsze twierdziłam ,że jestem wredna jak fuck :)I bardzo szczera i lubię szczerość :) Trudno sobie zrobić ze mnie wroga .... baaaardzo trzeba sie postarać :)

I bardzo dziekuje za Twoją szczerość - i to całkiem serio :)