MichAsiek 13.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam! Budowa w toku, więc postanowiłm wziąć sprawy w swoje ręce i zapytać kto z Was buduje w Mrozowie i okolicach?! Widziałam, że ktoś zadał już jedno takie pytanie parę miesięcy temu, ale odzew był jakiś słabiutki No to jak? może czas się ujawić? Zawsze to miło poznać sąsiada i pogadać, bo jak wiadomo nikt tak nie zrozumie budującego jak drugi budujący! Oczywiście pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkness 25.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam Ja chce sie budowac w Mrozowie, szukam działki intensywnie. Chętnie pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slash 07.11.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Jestem trzeci! Pozdrawiam pierwszą dwójkę. W Mrozowie na razie dysponuję działką, nawet sporą, ale na budowę jeszcze się nie zdecydowałem. Ale właśnie zaczyna się dobra pora roku na myślenie, więc może coś się do wiosny zmieni. MichAsiek, budujesz na Chrobrego, czy na kierunku Wojnowickim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoasia 18.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam! Jestem czwarta w klubie. W czerwcu kupiliśmy z mężem działkę w Mrozowie. Teraz załatwiamy pozwolenie na budowę. Zaczynamy w marcu.Chętnie podyskutujemy o budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 21.11.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A ja buduję się w Mrozowie - Wojnowicach. Jestem na etapie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoasia 21.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Cieszę się, że wątek nie zanika i ktoś jeszcze się odezwał. Jestem ciekawa, jaki domek budujesz i przede wszystkim z czego masz ściany. My jesteśmy na etapie rozmów na ten temat. Na razie ciągle zmieniamy zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 22.11.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Buduję dom w rododendronach 3 Archonu z dobudowanym poddaszem nad podwójnym garażem. Materiał na ściany: silikaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoasia 23.11.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 My mamy działkę blisko stacji. Kupiliśmy projekt Muratora Wyraźny(nowość).Myślimy o rozpoczęciu budowy w marcu. W tej chwili załatwiamy pozwolenie na budowę. Chcemy budować dwuwarstwowo, być może beton komórk.+ocieplenie lub ceramika poryzow.+ ocieplenie. Cały czas się wahamy. Dumamy również nad ogrzewaniem. Mamy zamiar zrobić podłogowe na dole, na górze kaloryfery, do tego kominek. No właśnie, nie wiemy, czy wybrać z płaszczem, czy z rozprowadzeniem powietrza. Kominek ma być tylko uzupełnieniem, a skoro tak, to nie wiem, czy wydawać duże pieniądze na kominek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 18.12.2006 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Jestem trzeci! Pozdrawiam pierwszą dwójkę. W Mrozowie na razie dysponuję działką, nawet sporą, ale na budowę jeszcze się nie zdecydowałem. Ale właśnie zaczyna się dobra pora roku na myślenie, więc może coś się do wiosny zmieni. MichAsiek, budujesz na Chrobrego, czy na kierunku Wojnowickim? Ale ze mnie gapa Dość dawno nie przeglądałam forum a tu proszę taki tłum Serdecznie witam i od razu opowiadam: Budujemy na ul. Bystrzyckiej blisko lasu i na dzień dzisiejszy to jesteśmy w trakcie więźby Już, a raczej jeszcze biorąc pod uwagę plany, ale każdy kto juz zaczął wie, że w budowlance plany to można mieć a życie życiem Jak ogrommmmnie się cieszę, że nie jesteśmy sami w tym Mrozowie Już prawie widze nasze spotkania w ogódkach na grillu lub na czym kto woli Ach rozmarzyłam, się lekko!!! A gdzie Ty dysponujesz tą swoją działką? i jak tam z myśleniem? Bedzie jakiś jego efekt na wiosnę??? Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slash 23.12.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Też się zagapiłem, ale długo nikt się nie odzywał, więc porzuciłem już wszelką nadzieję ... Mój kawałek Mrozowa jest na końcu (prawie) ul.Chrobrego, pod samym lasem, w stronę torów. Trochę się z początku bałem tego pociągu, ale parę razy go tam widziałem ii muszę przyznać, że wbrew obawom jest całkiem cicho (tory są nowe, "bezstukowe") - chyba nawet ciszej, niż we Włoszczowie! Z myślenia wychodzi na razie tyle, że w przyszłym roku może zacznę, ale raczej nie wiosną - zebrania sił mi jeszcze trochę potrzeba. Ale na grilla chętnie wpadnę - do tego na szczęście dach nie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slash 04.01.2007 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Wszystkiego dobrego w roku nr 2007! Zauważyłem ostatnio, że Mrozów mocno zdrożał w niektórych ogłoszeniach - ktoś tam nawet podkręcił do 295/m... Chyba niedługo trzeba będzie kupować ziemię na kilogramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 05.01.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Hej hej, a ja ze Złotnik jestem (czyli teoretycznie jeszcze Wrocek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 05.01.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Mogę się tylko poskarżyć, że moi wspaniali fachowcy są dalej w trakcie więźby Biedulki nie doliczyli się właściwej ilości krokwi i teraz czekaliśmy na tartak, aż powycinają nam te brakujące dechy - 2 tygodnie przerwy A przecież ten prezent w postaci tak pięknej pogody kiedyś się w końcu się skończy i będzie klops!!! No cóż trzeba skończyć i zapomnieć Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slash 10.01.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Hej hej, a ja ze Złotnik jestem (czyli teoretycznie jeszcze Wrocek ) Złotniki? No to pięknie! Wspaniałe miejsce w granicach Wrocławia - kiedyś miałem nawet taki plan, żeby się tam wybudować, ale od tego czasu ceny nieco podskoczyły, a ja nie. Albo na ten przykład takie Stabłowice ... moim zdaniem to wymarzona lokalizacja! Zachód rośnie w siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 11.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 wymarzona ale droga, w przyszłym roku będzie przetarg na działki na Złotnikach, cena wywoławcza, na razie, zdaniem UM W-w, 100 PLn/m +VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopel750 06.04.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 wymarzona ale droga, w przyszłym roku będzie przetarg na działki na Złotnikach, cena wywoławcza, na razie, zdaniem UM W-w, 100 PLn/m +VAT Czy wiesz kiedy będzie/był przetarg na działki na Złotnikach i gdzie mogę się o nim dowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam-wroclaw 29.06.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam. Je tez jestem ze zlotnik ale na dzien dzisiejszy to dzialki to kosztuja juz 400zl za m2 i nic nie przewiduje ze spadna dlatego znalazlem dzialke w krepicach. To tylko 4km od zlotnik Szukam teraz wykonawcow. Prosze ludzi dobrej woli o jakikolwiek kontak i namiary na ekipy budowlane. Z gory dziekuje i czekam na jakas wiadomosc na priva lub [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsio18 17.08.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Szukam działki w okolicach Wrocławia ale na razie zbieram informacje CO zalicza się do okolic Wrocka, bo ja znam tylko centrum. Odnotowałam sobie Mrozów i Złotniki ale z tego co tu przeczytałam to złotniki sa juz dośc drogie. A jak jest z Mrozowem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monhub 22.08.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Szukam działki w okolicach Wrocławia ale na razie zbieram informacje CO zalicza się do okolic Wrocka, bo ja znam tylko centrum. Odnotowałam sobie Mrozów i Złotniki ale z tego co tu przeczytałam to złotniki sa juz dośc drogie. A jak jest z Mrozowem? Gałów też z bliższych okolic W-wia,całkiem ładne działki pod lasem jak się jedzie od strony Leśnicy, a w gałowie skręt w lewo przed kościołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsio18 23.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A jaki jest dojazd do centrum Wrocka z Gałowa? Ile mniej więcej zabiera czasu i jaką drogą?Chyba i tak będziemy musieli pojechać do Wrocka na kilka dni aby wszystko objechać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts