zgudi 13.10.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 mam oczywiscie na mysli pas wokół krzewów i drzewek kupiłem w ogrodniczym matę przypominajaca stylonowe worki do pakowania warzyw i nie wiem czy aby napewno dobrze robie układając ją wokół thuj i zasypujac nastepnie korą -- chodzi mi o ty by żadne zielsko nie wyłaziło mi spod kory zastanawiam sie tylko czy ta mata nie zaszkodzi thujom ( np. w czasie upałów ) mata wode oczywiscie przepuszcza tyle ,ze niepokoi mnie troche materiał ,z którego jest wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.10.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 a co Cię niepokoi? właśnie m.in. po to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 13.10.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam U Szwagra nie zaszkodziła. Na wiosnę wyłożyliśmy nią wszystkie rabaty, także wokół żywopłotu z thuj, i obsypaliśmy grubo korą. Drzewka rosną jak szalone, chwasty też, na macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts