tabaluga1 21.07.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Nooo, ogród piękny. Niezła jesteś, jeszcze dom nie wykończony a już ogród wymalowany Mam pytanko: Czy byli u Ciebie z serwisu Oknoplastu zmieniać zasówkę (czy coś takiego) w drzwiach z ruchomym słupkiem? Muszę przyznać, że bardzo mnie miło zaskoczyli, kiedy zadzwonili z Krakowa, by umówić się na termin wymiany wadliwej podobno części okna. PS. My właśnie nagrzewamy domek- jest suuuuuuuuuuuer gorąco Nie odpalaliśmy jeszcze kominka, ale piecyk gazowy nagrzewa nam kaloryferki. i wodę do mycia. Czasami mam ogromną ochotę wskoczyć pod prysznic, ale nie mam jeszcze drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 23.07.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Widzę, że piękny będziesz miała ogród. Też bym tak chciała. A u mnie chwasty tak wyrosły po ostatnich deszczach, że kwiatki zginęły między nimi. A czasu na plewienie brak. Przy okazji tabalugo1 u mnie był pan z Oknoplastu wymieniać tę wadliwą część w drzwiach tarasowych i całe szczęście, bo u mnie to się zepsuło i przez to kiepsko się drzwi domykały. Całe szczęście już mamy naprawiono i póki co działa bez zarzutu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.07.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Wow Dabellku to ja już nie mam szans was dogonić.. nie miałam takiego szczęścia do ekip.. Domek wygląda cudownie.. Ogród zapowiada się przepięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 27.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Piękny ogród. Sama projektujesz czy to z jakiejs firmy ?? Poelcam położyc agrowloknine i poprzecinac ja tylko w miejscach gdzie maja rosnac kwiatki nie trzeba wtedy nic plewic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 dabell - projekt grodu robi wrażenie i to jest malowane łał! strasznie dużo czsu musiało to zająć tazja - no z tą agrowłókniną to nie jest tak do końca tez czasem cos tam wyrośnie, ale fakt że bardzo mało i wyrywa sie to leciutko no i niestety nie w każde miejsce można dać - ja mam dużo rabat z bylinami i one sie rozrastają różnymi sposobami - tam włókniny nie ma....za to jest plewienie - mój sposób na zrelaksowanie sie po siedzeinu w pracy przed komputerem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 03.08.2007 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Tak Ivo - malowane . Na żywo wygląda jeszcze lepiej . Robimy właśnie oczyszczalnię i gazowe przyłacze wewnętrzne (krajobraz na działce jest księżycowy , więc będzie można nawieźć ziemi i ruszyć z ogrodem . Na razie robią się kafelki na parterze i w dolenj łazience. W weekend zrobię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 czekam w takim razie na nowe fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.08.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dawno tutaj nie zaglądałam i jak zawsze w takiej sytuacjie człowiek się dziwuje, jak wiele się zmieniło . Widzę u Was sporo takich samych rozwiązań jak u nas. Nawet szary styropian, który wciąż wzbudza sensację fachowców . Ale jak zobaczyłam mastifa tybetańskiego, to nie mogłam się powstrzymać przed wpisaniem do komentarzy: ja też chcę mieć takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 13.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Projekt ogrodu robi wrażenie Iza super to wygląda PozdrawiamKasia i Julka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 14.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 hej kto u Ciebie i za ile rozprowadzał kanalizację w piasku w stanie 0 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 och ile się zmieniło parkiet wygląda bardzo ładnie; i ściany mają kolorki....niedługo pewnie przeprowadzka pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kotka cudna...kolorki fajne nie wiem czemu obawiasz się połączenia zielony-niebieski u nas syn takie połączenie wybrał i wygląda nieźle.. zerknij sobie w moim dzienniku... parkiet bardzo ładny. śliczna elewacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Piękna ta Pistacja Dabell,miło patrzeć na takie postępy. Kotek śliczniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 (i nie chodzi o tego pana na zdjęciu ) http://www.autospeed.pl/michal/aquatower/free_h.jpg Nie no Iza świetny pomysł - wiem, wiem - wcale nie chodzi o tego pana :) A dla Twojego męża proponuję taki ogrodowy :) http://www.nowinki.net/img/u/full/938-prysznic-ogrodowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 27.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ten Pan całkiem ,całkiem chyba jako gratis do prysznica. A tak poważnie to Dabell czy w górnej łazience masz tylko prysznic czy wannę też. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 27.09.2007 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Hehe wiedziałam, że się spodoba. Ten zestaw oczywiście ... Secam - mojemu mężowi to chyba nie pokażę tego ogrodowego węża ..., bo jak mi każe na tym paradować to się nam ciągniki naszych sąsiadów - rolników powywracają do rowu Skorpionku - będzie i wanna i prysznic. W przyszły wtorek wchodzi parkieciarz na cyklinowanie i lakierowanie, łazienka górna będzie skończona potem. Oczywiście zrobię zdjęcia. Teraz siedzę i dumam nad armaturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 27.09.2007 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ponieważ mamy dość zakamienioną wodę to żaden panel prysznicowy nie wchodził w grę. Poza tym ja to tak raczej nie do sprzątania jestem stworzona - więc minimalizuję wszelkie trudne do czyszczenia powierzchnie. Ten wyginany przysznic spełnia wszystkie potrzeby: łatwy do umycia, jest prysznic i to super - deszczownie odpadają, i hydromasaż. Świetny pomysł ktoś miał. Jest jeszcze inny zestaw Grohe - z pojedynczą dużą słuchawką też ruchomą na podobnej zasadzie, ale to jest chyba lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 27.09.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A jaka wanna się tam mieści , czy masz może narożną???? Czekam z niecierpliwością na zdjęcia . Byliśmy oglądać domek u Plento,wprowadzili fajne zmiany. Wersja z garażem jest bardzo praktyczna i my chyba też się na taką zdecydujemy. Mam nadzieję że w najbliższym czasie , wreszcie się wybierzemy obejrzeć wasze cudo , jeśli oczywiście nie będzie wam to przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 27.09.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Moja oferta cały czas aktualna, tylko czasu coraz bardziej brak . Będę go miała do końca roku jeszcze mniej bo odę na szkolenie a potem musze zdać państwowy egzamin na początku roku. Więc co drugi weekend mnie nie ma. Ale może uda nam się zgrać . Wanna będzie z Koła - owalna Clarisa 180*85 - zdjęcie w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 27.09.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ale, ale - zapomniałabym - najprawdowpodobniej 18-19,10. będę w Krakowie na szkoleniu . Co prawda mamy miec zorganizowany wieczór z jakąś uroczystą kolacją (będę tam z koleżanką), ale może udałoby się spotkać ? Ona też budująca na podobnym do mojego etapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts