skorpionek1975 28.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witaj Dabell Cieszę się że będziesz w Krakowie W takim razie zapraszam serdecznie do mnie, razem z koleżanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.09.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Nie wiem, czy będzie aż tyle czasu, bo to szkolenie jest z atrakcjami (kolacja w kopalni w Wieliczce itp. , ale może łatwiej będzie na kawie się u nas w hotelu lub na mieście spotkać? nawet na godzinkę - byłoby miło. Uda Ci się oderwać od maluchów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 28.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dawno tu nie zaglądałam...a tu dom prawie na ukończeniu, aż miło patrzeć.My jesteśmy na etapie budowy pięterka.Wasz dom robi wrażenie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Z oderwaniem od maluchów będzie problem bo to w środku tygodnia wypada , ale postaram sie jakoś zorganizować , a jaki to hotel??? bo ja mieszkam po drodze do Wieliczki,przy ul. Wielickiej w Płaszowie ale wiem że jak będziesz miała zajęcia to ciężko Ci będzie znaleźć czas aby biegać po Krakowie, więc postaram się pomyśleć nad opieką przy dzieciaczkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 30.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam! Pięknie dziękuję za wpis dla mnie u Plento. Przeczytałam z zapartym tchem wszystkie pistacjowe dzienniki i żałuję tylko, że żadna pistacja nie "rośnie" bliżej nas bo chętnie zobaczyłabym jak w rzeczywistości wygląda nasz wymarzony domek. Myślę, że to byłoby duże ułatwienie w spojrzeniu na "suchy" projekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 01.10.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 GKacha - Swarzędz to bardzo blisko . Nasza Pistacja jest w dodatku tuż za Wrocławiem na trasie na Poznań. Zastanówcie się - zapraszam. Już pisałam kiedyś wcześniej, że u Tabalugi byliśmy się dwa razy, a do nas macie mniej więcej tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 nie chcem, ale muszem.... muszę to napisać, bo właśnie się rozchorowałam... Ta kicia będzie śniła mi się po nocach... Mogę jeszcze?? Kilka ujęć kicia . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.10.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie ma sprawy, ale dzisiaj nie dam rady . Kicia nie dość że śliczna to jeszcze przytulna i przymilna, jak nie kot. Od razu jak się ją bierze na ręce włącza silnik traktora , bo ciche mruczenie to nie jest. Chodzi za mną wszędzie - a rano rytuał - siedzi na pralce i przygląda się makijażowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 molestowałam wczoraj męża.... o kotka oczywiście Trzeba na nowy domek nowe zwierzątko Tylko jakoś ciężko mi idzie z tym przekonywaniem, mam nadzieję, że podołam i kociak będzie . Dabell mogłabyś w przybliżeniu podać cenę takiego kociaka?? Bo to też będzie szok dla małża, trza go przygotować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 04.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dziękuję bardzo za zaproszenie Faktycznie nie jest to tak daleko, więc może uda nam się kiedyś Cię odwiedzić. Jeszcze tylko nie wiem kiedy będziemy mogli wygospodarować trochę czasu na naszą "ekpedycję". Planowanie czegokolwiek przy trójce dzieciaczków i wyjazdowej pracy męża nie jest rzeczą łatwą. Ale na pewno chcielibyśmy w przyszłości z zaproszenia skorzystać i zobaczyć jak będzie wyglądać nasz domek. Na razie pilnie śledzę postępy u Ciebie, Tabalugi i Plento i zazdroszczę.... U nas jak na razie sytuacja bez zmian,tzn. jeszcze czekamy na warunki zabudowy i na adaptację projektu (trochę tych zmian wprowadziliśmy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 http://www.ceramikaplus.com.pl/photo/959.jpg wanna elegantka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no i co z tą wanną??Wymieniona już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 10.10.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Czeka w hurtowni, bo dzisiaj parkieciarz skończył lakierować podłogi. Od przyszłego tygodnia wchodzą panowie kończyć łazienkę na górze. Jak przywiozą armaturę to zabiorą wannę Koło Ego. Sama jestem ciekawa jak bedzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 15.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witaj Dabell W tym tygodniu przyjeżdżasz do Krakowa , zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 16.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dabell, doczytałam się ze bedziesz w Krakowie, jak tylko znajdziesz czas to zapraszam do nas A przy okazji pytanko jak rozwiazaliscie problem z rynnami na daszku nad podcieniem z salonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 19.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hej Dabell Budujemy sie niedaleko Ciebie z Panem Piotrem. Właśnie kończymy ścianki kolankowe a zaczęliśmy 10 września . Kopiujemy od Ciebie wszytsko co polecałaś I z kim nie rozmawiamy to mówi, że np Pani w Rogożu to ... i wspominają Cię miło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamil 22.10.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Hej Dabell w piątek byłem w Rogożu i widziałem dym z Twojego komina. Czyżbyście się po cichu przeprowadzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Dabell, gdzie Ty się podziewasz??Nic nie piszesz, a my tu się martwimy.. Jak tam idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.10.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Daria dzięki za troskę - jestem, ale nie mam kompletnie na nic czasu. Na budowie bywam raz na dwa, trzy tygodnie. Bamil - kominek działa, ekipa sobie popala . Robi się łazienka górna, parkiet gotowy i zabezpieczony, ościeżnice zamontowane (skrzydła na razie nie), został kominek i malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 to ja poczekam... cierpliwie czekam na dokumentację, napewno już robota poszła dużo do przodu tylko zajrzyj tu czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts