DarioAS 30.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dabell, tylko się nie obraź, ale pożyczyłam sobie Twoją cicię do mnie, bo tworzymy klub miłośników kotów brytyjskich a to obraz prawdziwego piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 31.10.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Mam pytanie odnośnie sposobu zamontowania stelaży przy ściance kolankowej - jak daleko od niej stoją i jak sa przymocowane górą. U mnie stoja ok 1 m od ścianki i mamy zagwozdkę jak je najlepiej usztywnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 01.11.2007 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Nasz geberit stoi ok. 30 cm od ścianki i jest wzmocniony prętem stalowym przyspawnym do geberita i przymocownym do ściany. Poza tym od tyłu podmurowaliśmy do wysokości ok. 50cm żeby zrobić podstawę pod półkę, na której schowamy z tyłu różne rzeczy związane z kąpielą np. płyny do kąpieli.http://foto0.m.onet.pl/_m/f580f60117f242aa31033eb9fba89814,5,19,0.jpgPrzy 1m odległości to chyba najlepiej właśnie podmurować - zrobić ścianki prostopadłe do geberita i ścianki kolankowej. Te puste przestrzenie wykorzystać można do zrobienia szafek. My jedną będziemy mieli przy bidecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 01.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Dabell, gratuluję szybkiej i sprawnej budowy. Zazdroszczę fachowych ekip. Mam nadzieję, że trafimy na równie dobrych fachowców (zaczynamy na wiosnę). Ten kotek to jeden z najpiękniejszych zwierzaczków jakie kiedykolwiek widziałam. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 01.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jak widać u Was wszystko sprawnie idzie do przodu. Mam nadzieję, ze z gazem też sie wszystko uda. U nas kończą dach , więc wykończeniówka dopiero wiosną. Chyba ,że zima zaskoczy nas swoją łagodnością. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Drzwi wyglądają przecudnie Psze Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 11.12.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzięki Grzesiu Naprawdę jestem zadowolona z drzwi - kolor jest super, nie za jasny, i nie ciemny np. wenge, bo takiego nie chciałam. Wnętrze się zrobiło takie domowe...ach, się rozmarzyłam... Już tak niewiele brakuje... a tu się przeprowadzić nie można , bo gazownia nie wywiązuje się z umów. Ale po 15 XII ma wejść wykonawca sieci, zobaczymy, może Wielkanoc będzie już w domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Drzwi mi się podobaja i kolor i styl, fajnie będzie wyglądać ze schodami w tym kolorze Co do przeprowadzki to z mojego punktu widzenia to i tak jesteś Ho Ho to już prawie zaraz. Ja nie mogę się doczekać kiedy w końcu będzie można urządzać właśnie kolorystykę kafle itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.12.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Nawet nie masz pojęcia jak ciepło i przyjemnie na serduchu mi się zrobiło oglądając zdjęcia ze środka domu. Faktycznie jednakowo nam w duszy gra - drzwi extra - jak mi jeszcze powiesz,że Pan Murach schody będzie Ci robił to w ogóle telepatia na 200%.Nie mogę doczekać się Twojego kominka.A Pan od parkietu , to taki do wzięcia czy terminy wolne za 2 lata ma dopiero? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 12.12.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Hej miło mi, że masz podobne odczucia , powiem tak na dodatek - u nas też będa drewniane żaluzje w oknach . Stolarz jest z Wrocławia, też godny polecenia, zresztą namiar na niego dał nam parkieciarz - więc brałam w ciemno. Tak, że telepatii po uwzględnieniu żaluzji będzie tak ze 175% . Drzwi są naprawdę super, kolor jest trochę jaśniejszy od okien w orzechu, ale w podobnej tonacji. Nie mogę się doczekać efektu ze schodami. Nasz mistrz parkietu miał w październiku roboty zaklepywane na marzec. Teraz to juz pewnie II połowa 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.12.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 dabell macie piekne drzwi i jak do tego dojdą zrobione schody to bedzie czym oczy cieszyć. Czy schody robicie z drewna dębowego?Szkoda, że Wam gazownia spowolniła prace ale zima szybko minie i tylko patrzeć jak będziecie sie cieszyć z zamieszkania we własnym domku zwłaszcza ,że idziecie z budową jak burza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 13.12.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Vanko - schody będą dębowe, masz nosa myśleliśmy o jesionie, ale inczej się wybarwia i jest mocniej zróżnicowany kolorystycznie, co bejca jeszcze by podkreśliła, a jego koszt to tylko 500 zł mniej. Zresztą stolarz w naszym przypadku sugerował właśnie dębinę, bo okleina - limba, na drzwiach jest w miarę jednolita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.12.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, Gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, Przyjmijcie gorące życzenia, Niech się spełnią Wasze wszystkie marzenia! Oczywiście w pierwszej kolejności te budowlane http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/1953832613304.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.12.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Ta kolęda od opłatka się zaczyna,Bo opłatkiem najpierw dzieli się rodzina.Od opłatka i od życzeń naszej mamyOd tych słów nad opłatkiem wyszeptanych.(...)I zaśpiewaj, zakolęduj nam kolędoŻe najbliżsi zawsze blisko przy nas będą,Że nikogo nie zabraknie przy tym stolePrzy kolędzie najpiękniejszej z wszystkich kolęd!http://img213.imageshack.us/img213/3019/kartka1im5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 21.12.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dabell, ale cudnie u Ciebie! Kiedy i u nas będzie tak? Naprawdę ślicznie macie! Wszystkiego najlepszego. Oby Wam się dobrze mieszkało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 23.12.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 dabell ślicznie wyszła Wam łazienka, właściwie wszystko co u Was oglądam jest śliczne i fajnie dobrane.Zyczę zeby dalej tak sprawnie wszystko szło. Jak zwykle czekam na fotki ( zapewne nie ja jedna ) A z okazji Świąt życzę : szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi I wokół pełno życzliwych ludzi.. Nowy Rok 2008 niech da dużo zdrowia, pomyslności i spełnienia marzeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.12.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/2001184305396.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.01.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Szczęka opada .............. z wrażenia. Cudny ten Twój dom i wszystko w środku. Proszę nie wykasowywać dziennika jak już zamieszkasz w domu, chciałabym (jeśli można ) czerpać z niego inspiracje. Ja mam dopiero murarkę za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 08.01.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Krys - cieszę się, że dom się podoba . Czerp pomysłów ile dusza zapragnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dabell, Twój dom naprawdę robi wrażenie!I to jak Ty to wszystko sprawnie potrafisz zorganizować. Naprawdę podziwiam. Ta rychła przeprowadzka należy Ci się jak rzadko komu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts