dabell 20.01.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Kuchnia i kominek zostaną zaprezentowane po nadaniu ostatecznego wyglądu. Kuchni brakuje 4 frontów - mają być w przyszłym tygodniu. Wtedy zrobię zdjęcia . Kominek wyszedł super , musimy jeszcze pomalować ściany w salonie i wtedy zdecydujemy na jaki kolor zrobimy ścianę - tło kominka. Zdjęcia dopiero wtedy , żeby był efekt . Ponieważ we wtorek będa schody, to będą to zdjęcia już z ostatnim brakującym elementem. A teraz wybaczcie - ledwo żyję po wczorajszym balu - nogi mi odmawiają posłuszeństwa a i powieki coś ciążą . Tylko na sekundę zajrzałam do kompa - to już chyba nałóg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 20.01.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Plento mu izolowaliśmy folią w płynie ( z tego co pamiętam to preparat o numerze 523) i taśmami systemowymi do naroży SOPRO . Nic nie przecieka.Ale fakt, że trzeba to zrobić dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMIK 21.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ktoś zgadnie co to za pieski? Ja zgadnę Mastif tybetański Mówiłaś mi kiedyś, że takiego właśnie pieska planujecie No właśnie, Zapomniałem zapytać o psa. Czy maice już tybetana? NIeukrywam że Nam się też podoba i zaraziłaś Nas tą rasą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.01.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Nie mamy tybetanka, bo stwierdziliśmy, że na psa pora przyjdzie jak dzieciaki dorosną . Ale rasa jest cudna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.01.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dabell - gratuluję gazu - teraz to już wszystko możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.01.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Daro - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dabell dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu tyle nowości... a moja Tybetanka przyjedzie w połowie marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMIK 29.01.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 gratuluje kuchni w komplecie. Mam pytanko czy Pan Jarosław Czarnota pracował kiedyś w OBI we Wroławiu. Jeżeli to ten sam to faktycznie miły sympatyczny i fachowiec. A kominek, już mówiłem jak w projekcie. Miło patrzeć że marzenia się spełniają. My jesteśmy w fazie ostatnich dokumentów do PW. Mamy już ekipę do stanu surowego. Architekt i kierwonik budowy powiedział że Pan Paweł (wykonawca) to ideał i nie zna takiego drugiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 30.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 dabell jeszcze raz pooglądałam sobie w Waszym dzienniku kuchnie i kominek. Naprawdę wszystko swietnie wygląda. Gratulacje !! Wyobrażam sobie ukladanie naczyń w szafkach - kiedy wszystko jeszcze pachnie nowością. Az wam zazdrosze ( w pozytywnym słowa znaczeniu) u mnie dopiero okna wstawiają i do etapu kuchni to jeszcze dłuuuuga droga i brniemy do przodu Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 30.01.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Vanko dokładnie rok temu bylismy na takim samym jak Ty teraz etapie. Na początku lutego, bodajże 2.02. wstawialismy okna . Zobacz jak czas szybko przeleciał. Nie spodziewasz się, jak szybko bedziesz miała dylematy kuchenne . Trzymam kciuki:-) Jeśli chodzi o wszystkie elementy na dole, to naprawde jestem zadowolona - sama nie sądziłam, że tak fajnie wyjdzie. Najważniejsze to to, że udało się do tej pory wszystko zgrać kolorystycznie - drzwi, schody, kuchnię i kominek - a to najważniejsze detale wystroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 30.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Czy moge zapytac czy ten cudny kominek był bardzo drogi? Pewnie tak bo tyle marmurów Strasznie mi sie podoba ( już projekt zrobił na mnie wrażenie a wykonanie super) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 30.01.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No, nie aż tyle marmurów , bo z brecci sarda jest płyta przed kominkiem i pionowy element dekoracyjny, a reszta to piaskowiec. Koszt podam Ci na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 30.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.01.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam Mam pytanko odnośnie kuchni a dokładnie jaki wymiar mają razem słupki te z lodówką i piekarnikiem? Mam w kuchni wnęke na 121cm i mam obawy czy da rade tam umieścić piekarnik z lodówką w takiej zabudowie jak u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 31.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 dabell serdeczne dzięki za podpowiedz w sprawie kolejności prac po elektrykach. Pomogło to nam w podjęciu decyzji jak to sobie rozsadnie rozplanować. Mam tylko nadzieję, ze uda nam sie znaleźć hydraulika który będzie chciał zrobic prace na raty i to samo dotyczy posadzek. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Izuniu, dziekuje za cieple przyjecie i kawke Masz piekny dom, cudownie wykonczony, bardzo gratuluje i zazdroszce i zycze bezbolesnej przeprowadzki. ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 03.02.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Zapraszam częściej miła sąsiadko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 witaj wnękę przy wannie - od geberitu - też masz wykafelkowaną w środku? nasz hydraulik zmienił miejsce dla sedesu i też będzie jak u Ciebie ...pod skosem przy wannie...... podobieństwa się namnażają i.... jakie konkretnie halogeniki masz w ścianie i co oświeca tę wnękę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 dabell serdeczne dzięki za podpowiedz w sprawie kolejności prac po elektrykach. Pomogło to nam w podjęciu decyzji jak to sobie rozsadnie rozplanować. Mam tylko nadzieję, ze uda nam sie znaleźć hydraulika który będzie chciał zrobic prace na raty i to samo dotyczy posadzek. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Czy mogę poznać tę kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 05.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Daro info poszło na pw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts