Daro_K 14.02.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Kupiłem wypaśńe miało nie skrzypieć - trala lala - po roku dokręcenie nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monbach 14.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dziekuje Dabell za info no cóż nie pocieszyłaś mnie ja buduje w małej miejscowości kolo Lubina Domek pow. zabudowy 99,75 użytkowa 80m 10,5x9,5, tak więc mały domek, dach dwuspadowy 1 okno dachowe bez "wydziwajstw" upss co to za słowo działkę juz mam, ławy wylane Myslałam że te 250 starczy Fakt wrocławskie ceny powalają, ale musze byc optymistką Najwyżej rozłożę gumoleum i już Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 15.02.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Monbach Masz naprawdę nieduży dom i głowa do góry - przy dobrym planowaniu i szukaniu okazji może się udać. A wykończenie - jest niestety kwestią kompromisów. Ale jest teraz tyle pomysłów na wnętrza, że niekoniecznie trzeba iść w te drogie (typu parkiet, meble drewniane, piece kondensacyjne itp.). Ale lepiej mieć wykładzinę PCV przez parę lat i tanie baterie i własny dom . Na zmiany zawsze przyjdzie czas. Trzymam kciuki Daro mam tyle pokoi domu, że moga skrzypieć , kazdy będzie słyszał swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 18.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 dabell lepiej późno niż wcale (bo chorowałam) moje gratulacje z okazji przeprowadzki pozdrawiam P.s. może w końcu kiedys uda nam się spotkać mam u ciebie dług pamiętam, pisałam na priv, ale nie nie wiem czy dotałaś pocztę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Dabell dawno nic nie pisała.....chyba wiesza firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Emcia - od przyszłej środy (20.02) do soboty będę w Kołobrzegu- dojeżdzam do dzieci i wymieniam babcię . Jakbyś chciała pogadać - zapraszam na spacer brzegiem morza. Nasz ośrodek jest przy amfiteatrze, wiec terenu nam nie zabraknie. Dabell wróciłaś????? Wypoczęta? To czas na zdjecia (aparat chyba tez wrócił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emcia83o 27.02.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dabell pobiegaj po domku porób foteczki i wstaw do dziennika, bo my tu nie mamy co oglądać Zaniedbujesz nas cos ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 27.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Po raz kolejny przeczytałam od deski do deski Twój dziennik budowy (nieoceniona kopalnia wiedzy i pomysłów) w celu "rozjaśnienia" wielu wątpliwości. Mam ostatnio dużo tematów do przemyśleń bo wreszcie dostaliśmy pozwolenie na budowę Prawdopodobnie będziemy zaczynać latem i już nie mogę się doczekać! Na razie edukuję się przy lekturze Twojego dziennika i walczę z przyłączami. No i tak jak inni z niecierpliwością czekam na nowe fotki. Zlituj się i nie każ czekać w nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.02.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam wszystkich wróciłam i już odpowiadam . Na razie nie robłam zdjęć, jakoś tak nie ma czasu, a i jeszcze trochę do końcowego wyposażania brakuje. Nie wiem czy będę umieszczać zdjęcia w dzienniku, bo to już koniec budowy a początek mieszkania. Zastanowię się. No dobra - zdjęcia jakieś będą ale już takie bardziej ogólne , schody itp. Tylko nie wiem kiedy . Anjamen - akurat Ty to daleko nie masz - zapraszam na kawkę tym razem w normalnych już warunkach . Zobaczysz na żywo . Przy okazji pogratuluję nowej pracy . Agniecha 1 - pamiętam, tylko czasu nie ma żeby spojrzeć w papiery i spisać a w domu internet działa jakby chciał a nie mógł... Kacha - gratuluję pozwolenia i będę trzymać kciuki . Vanko - w domu mamy na razie żaluzje drewniane kiedy będą karnisze i firanki - tego nie wie nikt, bo żaluzje dają jeszcze lepszy efekt niż sobie wyobrażałam , więc mi do nich nie spieszno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Cieszę się ze do nas wrocilas wpadne na kawke, z przyjemnoscia, tylko nie wiem kiedy, ze wzgledu na nowa prace bedzie mi ciezko, kurcze znow sie trzeba bedzie wykazac pozdrawiam cieplo ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.02.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witaj - ja też późno przychodzę , ale mam usprawiedliwienie od lekarza Grypa na 2,5 tygodnia położyła mnie do wyrka. Gratuluję przeprowadzki. Ale fajnie już macie..... Proszę o zdjęcie drewnianych żaluzji i cynk, gdzie kupowaliście. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.02.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dabell - napewno nie umieścisz zdjęć - i wogóle Ci się nic nie chce juz tu pisać.... ciiiiiiiiiii - to czysta prowokacja, obym w twarz nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 29.02.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Daro_K nie mam ikonki grożącej palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 29.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 dabell drewniane zaluzje to niezły pomysł. Widziałam u znajomych takie rozwiązanie - co prawda tylko w jednym pokoju tak mają ale robi fajny klimacik. Ciagle jestesmy na etapie okien - reklamowalismy rolety- maja wadę fabryczną, którą nie zauwazono przy montazu, ale przy odbiorze pracy zauwazył od razu przedstawiciel firmy ktora nam montowała - okna są OK. Pozdrawiam A jesli chodzi o fotki....to moze jakąs małą np; z urządzania ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/2460444359508.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych Świąt http://www.mymo.pl/uploads/pics/kartka_wielkanocna10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Dabellczy jest szansa wyprosić zdjęcie rynien? Bardzo bym chciała zobaczyć jak się zachowują tyle czasu po montażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 25.03.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Efilo - rynny są w stanie BZ - bez zmian . Dokładnie tak jak wyglądały to wyglądają - są super. Zdjęcia są zbędne , bo te wcześniejsze pokazują to samo . Dziękuję Secamku i Aniu - za życzenia . Dom na święta został przetestowany - sprawdza się w 100%, wszystkie sprzęty też - pierwszy raz robiłam święta w 100% samodzielnie , bo nareszczei miałam porządną kuchenkę i piekarnik i zabłysłam talentem -skrywanym dotychczas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję Dabell za odpowiedź. Wszyscy piszą że one z czasem patynują stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.03.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 dabellod kiedy grzejeie gazem?jak to wygląda na rachunku (solidne ocieplenie domu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts