patomex 18.10.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Ja też gratuluje rozpoczętej budowy Kierownik budowy musi tylko być ostrożny w formułowaniu myśli i zaleceń bo widać nic nie uchodzi uwadze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 18.10.2006 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Ja też gratuluje rozpoczętej budowy Kierownik budowy musi tylko być ostrożny w formułowaniu myśli i zaleceń bo widać nic nie uchodzi uwadze. Pozdrawiam Tak jest panie kierowniku - ale o to chyba chodzi, prawda . pozdrawiam serdecznie dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Rzeczywiście! Fundament pierwsza klasa! I o przepustach nie zapomnieli.. Ze szmatką powiadasz? No to rzeczywiście nietypowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.10.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Gratuluję tempa budowy - zaraz mnie przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dabell - idziesz jak burza! gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Widze, że zabezpieczenie przeciwilgociowe będzie fest! To dobrze woda nie jest korzystna dla ścian i w ogóle dla domu (z wyjątkiem kranu... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.10.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dabell - w sobotę rano wybieram sie do Rogoża po pyszne wędlinki - może Cie odwiedzę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 25.10.2006 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dabell - w sobotę rano wybieram sie do Rogoża po pyszne wędlinki - może Cie odwiedzę?? Ivonesco byłoby super się spotkać, tyle że w sobote mamy umówioną wizytę w naszej firmie od dachu . Szkoda bardzo, chętnie bym przyjechała. Może wreszcie uda nam się kiedyś spotkać . Ale pooglądać możesz sobie do woli . buziaki Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dabell ale eksperowo wam idzie...a gliny nie zazdroszcze dobrze ze choc macie melioryzacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.10.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dabell - w sobotę rano wybieram sie do Rogoża po pyszne wędlinki - może Cie odwiedzę?? Ivonesco byłoby super się spotkać, tyle że w sobote mamy umówioną wizytę w naszej firmie od dachu . Szkoda bardzo, chętnie bym przyjechała. Może wreszcie uda nam się kiedyś spotkać . Ale pooglądać możesz sobie do woli . buziaki Dabell w takim razie będę czekać na inną okazję też mam nadzieje że kiedyś się uda pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.10.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Gratulacje stanu zero. Super, że zdążyliście przed załamaniem pogody. Zakopaliście doły i kupę kasy (niestety, jest to mało widoczny etap, choć niezbędny) , ale teraz tylko patrzeć, jak Wasze pistacje zaczną kiełkować. Bardzo jestem ciekawa, jak będą się prezentować pistacje z podcieniem, no i w białym kolorze. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 30.10.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja też gratuluję postepów prac i odrobinke zazdroszcze ,że nasza działka jeszcze jest pokryta trawskiem !!! oby zima była łagodna i pozwoliła na planowane inwestycje. pozdrawiam Plento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.10.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 GRATULUJĘ - NIE MA TO JAK "ZERO" W ŻYCIU OSIĄGNĄĆ http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c033.gif kurcze cytuję sam siebie - źle już ze mną http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a122.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gif A no właśnie nie rozpisuję się bo przecież odpisałem Ci w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 bardzo ładne "zero" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 08.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Super fundamenty, marzy mi się takie osiągnięcie A co z Twoja silką, masz już, murują ściany?? mam nadzieję, że mimo pogody w poprzednim tygodniu udało CI się w tym tygodniu nadrobić... Pozdrawiam i życzę dalszych osiągnięć AgaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 09.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dabell co tam u Was sie dzieje? nic nie piszesz. Mam nadzieję, że mury idą w górę? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.11.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Cześć Dabell. Co słychać u Ciebie na budowie nic nie piszesz, mam nadzieję że wszystko ok. U nas coś drgnęło ale idzie jak przysłowiowa "krew z nosa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.11.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 no pięknie sciany rosną !! najfajniejszy etap tak szybko widac postępy prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dzięki za szybciutki odzew i obiecane zdjęcia. Bardzo się cieszę, że doszliście już do stropu. Domek ślicznie się prezentuje i muszę przyznać, że to dość dziwne uczucie patrzeć na taki sam domek ale z innego materiału, w innym miejscu. Na szczęście pogoda dopisuje i możecie bez problemów wznosić Wasze pistacje. Obiecuję bacznie się przyglądać i czytać o pomysłach na aranżacje wnętrz. Wszak chcecie nas wyprzedzić. Pozdrowionka i buziaczki dla całej czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.11.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Puk, puk Jak tam stop? Podlewacie już? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts