EWA-S 18.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Bardzo ładna kuchenka ajaj to są moje klimaty,a cieszę się że coraz pewniejsza jestem że to będzie jasna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JKJ7 19.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 OBENIE MAM BIAŁE MEBLE W KUCHNI , CIEMNY BLAT SREBNE UCHWYTY W NOWYM DOMKU TEŻ BĘDĄ BIAŁE TYLKO BLAT DREWNIANY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natapi 20.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam, Moja kuchnia będzie otwarta na jadalnię i pokój, zdecydowałam się na jasną kuchnię, dość klasyczną w wyglądzie, z patynowanymi frontami i ciemnym czekoladowym blatem fotkę będę mogła wkleić dopiero w grudniu. Do tej pory miałam już ciemne meble, epizodycznie przemalowany stary kredens na niebiesko - żółto... podobała się szczególnie mojej małej córecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 21.10.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Piękna ta kuchnia......Lubię takie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 28.10.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ja mam białą od 10 lat. Teraz w nowym domu robię waniliową w stylu prowansalskim, lubię jasne kuchnie i polecamIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 28.10.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Iza, pochwal się foteczką nowej kuchni w stylu prowansalskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijak 24.03.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 hey,mam problem.podoba mi sie kuchnia na wysoki polysk i plytki podlogowe na wysoki polysk.kuchnia wniliowa, plytki jasniutenkie. nie za duzo polysku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.03.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Sonika ma taki zestaw, mozna w galeriach domow forumowiczow zobaczyc. Dla mnie osobiscie miodzio Chociaz moja bedzie mat do gresu polerowanego, ale u mnie beda dwa rozne kolory tz podloga jest inna i meble beda w innym kolorze... u Soniki jest kolor prawie spojny tz wanilia z cieplym bezem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Sonika ma taki zestaw, mozna w galeriach domow forumowiczow zobaczyc. Aktualnie nie można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijak 24.03.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 nie moge znalezc tej kuchni na wysoki polysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 24.03.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No własnie, u mnie jest też gres polerowany jasny a meble będą groszek , wys. połysk.. Zastanawiam sie tez nad uchwytami do szafek . Tzn mają być matowe czy z połyskiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 24.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 U mnie będzie kuchnia złamana biel, an podłodze gres polerowany. Wszystko zależy od gustu. Mnie się podoba. W bloku użytkuję podłoge na wysoki połysk. Nawet jak jest brudna - wygląda lśniąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 24.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No własnie, u mnie jest też gres polerowany jasny a meble będą groszek , wys. połysk.. Zastanawiam sie tez nad uchwytami do szafek . Tzn mają być matowe czy z połyskiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 U mnie wygląda to tak: http://images22.fotosik.pl/66/d18b948cebb1400dmed.jpg http://images21.fotosik.pl/112/a8c2ad6293b14a57med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijak 25.03.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 serdeczne dzieki za zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 25.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 piękna kuchnia!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatca 15.06.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 WitamStoję przed dylematem.... bardzo mi się podobają meble kuchenne z mdf lakierowanego najchętniej w kolorze kremowym, ale też wybrałam sobie gres polerowany również w podobnym odcieniu. I tu się zastanawiam, czy zestawienie jasnej kuchni z jasną podłogą nie wyjdzie źle?? Jeśli macie takie meble - wklejcie zdjęcia. Jak zobacze na żywo, to może mi się cos rozjaśni.Bedę wdzięczna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analena 15.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witaj:)Tak się składa, że również robię kuchnię z lakierowanego mdfu i podłoga również będzie z jasnego gresu.Jest on bardzo, bardzo jasny, ale nie biały, nie wpada też ani w beż ani w szarość-coś pośredniego między tymi wszystkimi barwami.Czyli jest dokładnie taki jak chciałam. Przymierzałam już do niego wzornik kolorów i pasuje wyłącznie czysta biel.Musisz przymierzyć wzornik z Twoim gresem - biały pasuje do wszystkiego, a czy wanilia lub ecru będzie ok musisz sprawdzić z wzornikiem. Takie kuchnie są piękne, przestrzenne i ponadczasowe:) Ja swoją ocieplę drewnianym, olejowanym blatem.Pzdr, A. ps. czy wszędzie lakierowany mdf jest taki drogi jak u mnie w Łodzi? 300 pln za metr kw., satyna - 220... w związku z powyższym nie wiem, czy mój plan uda się zrealizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomBetty 15.06.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Kochane!Ja tez marze o takiej kuchni!!Mój typ to białe meble (ew.na jednej ścianie venge), blat ciemny venge,gres polerowany jasniutki na podłodze(kolor jeszcze nie okreslony na sto procent).Jakie wybrałyście meble kuchenne?Jakiej firmy?Ja zastanawiam się na meblemi z Ikei (FAKTUM ABSTRAKT).Cenowo do przełknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 15.06.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Też jestem zakochana w bialej kuchni , tylko zastanawiam sie czy robic ja w zimniejszym klimacie z szarościami czy może w wersji cieplejszej bez i brazy . No i szyba koniecznie miedzy szafkami Tez myslalam o drewnianym olejowanym blacie - wrecz bylam w nim zakochana , ale jak zobaczylam jak sie taki uzytkuje w zyciu codziennym to podziekowalam , chociaz pieknie wyglada. Pedantką nie jestem wiec u mnie odpada. Zrobie normalny laminat ale grubszy i ścięty prosto . [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts