wisla4 18.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Anulkaa, dla mnie Twoja kuchnia bije wszystkie inne jakie widziałam (a było ich sporo przez ostatnie miesiące ). Czy możesz napisać ile kosztowała i gdzie ją zamawiałaś? W Warszawie znalazłam tylko jedną firmę, która kiedyś sprowadzała te kuchnie z Włoch, ale już je wycofali z oferty. A chcieli za nie ok. 7-8 tys za metr bieżący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 19.08.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anulka super, ale napisz, proszę, xo z farbą na scianie. Myslisz, że zda egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgda 19.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 http://images39.fotosik.pl/179/226134b5907f3ee9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiannaIsis 09.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam niedawno zakupiliśmy z mężem vaniliową kuchnię zdjęcie poniżej, mamy teraz kłopot z doborem kolorów do niej. Zastanawiałam się nad brązowymi szerokimi kaflami a na ściany jakiś krem. Na podłogę koniecznie panele podłogowe! Tylko tu zaczyna się kompletna klapa bo jakie będą pasowac? Proszę was dośwaidczonych forumowiczów o pomoc biednym robaczkom co remontują swój stary nowy domek. to jest moja kuchnia http://images46.fotosik.pl/235/7be5105118cc95e4m.jpgTo zdjęcie z wydruku na żywo nie mam jak zabardzo zrobic ale znalazłam identyczną w internecie: oo taką http://images49.fotosik.pl/236/6b68f98f6d18dc91m.jpghttp://images43.fotosik.pl/236/2948e133c9a7177fm.jpgte są za jasne do mojej kuchni ale na tym zdjęciu jest odwrotnie niż u mnie meble brąz i vaniliowe płytki więc u mnie powinno też zdac egzamin takie połączenie kolorystycznehttp://images41.fotosik.pl/232/0a78dda0d9686f4em.jpgA te mi się właśnie podobają. No i teraz jak to wszystko połączyc??? RATUNKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.12.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 10.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja planuję waniliową kuchnię, do tego będzie ciemno szary blat, nad blatem zamiast płytek - ten sam blat, podłoga w drewnie, raczej ciemnym coś w stylu palisander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdaa83 16.02.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Podbijam temat. Również marzy mi się waniliowa kuchnia, ale z czarnymi blatami. Zastanawiam się jakie płytki na podłogę, ściany dp tego zestawienia dobrać? Dodam, że kuchnia jest malutka-aneks kuchenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 17.07.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 My mamy biale bardzo biale blaty fronty lakierowane na blyszczaco.uzytkowana jest juz ok. 4 lat i jest wszystko O.K. Robila kuchnia firma ,,Kamstol,, z Lwowka Wlkp.zdjecia sa w ich ,,realizacjach,, To N I E jest reklama !!!!!! Krzymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maci 18.07.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 My mamy dolne szafki ecri lakier połysk - owszem, jak coś ciemnego (sok, herbata) pocieknie po szafkach to trzeba zetrzeć (ale to chyba normalne). W codziennym użytkowaniu bez problemów. Jasne, jak się przyjrzeć to widać ślady palców (lakier), ale to też tylko przy uchwytach. Jak normalnie się patrzy na kuchnie, nie rzuca się w oczy. Jesteśmy zadowoleni i drugi raz też bym wziął ecri. Co do żółknięcia nie powiem - kuchnie mam 2 m-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calineczka1 21.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Zastanawiam się nad waniliową kuchnią od jakiegoś czasu. Podłoga na pewno będzie woodentic ochra Paradyża. Nie wiem jednak jaki blat by pasował i jakie płytki? Może coś orzechowego? Ktoś może ma woodentica i waniliową kuchnię? Czy nie jest to mdłe połączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jest mdłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calineczka1 22.07.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A może coś podpowiecie-jaki kolor mebli byłby dobry do woodentica ochry? Myślałam o szarym ale boję się,że za kilka lat mi się znudzi zresztą trochę to nie mój kolor- za smutny. Myślałam o bordo-ale brak mi trochę odwagi. Mam już mało czasu na wybór koloru mebli. Wiem tylko,że chcę mdf lakierowany. Pomóżcie, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Czarne, białe, ew. lekki zimny beż http://homeklondike.com/wp-content/uploads/2010/11/2-roundhouse-manor-lodge.jpg http://homeklondike.com/wp-content/uploads/2010/11/4-bulthaup-objekt-k1.jpg http://www.chimerakitchens.co.uk/acatalog/Fresco%20Beige-020_L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calineczka1 22.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dzięki za podpowiedź. Najbardziej podoba mi się beż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 08.01.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja mam już wybraną kuchnię waniliową raczej stylu klasycznym ( podobna do stata z ikei) , mam problem jaki wybrać kolor blatu..poradźcie coś sprzęty mają być czarne i zastanawiam się nad takim właśnie blatem:) Lubie blaty w kolorze drewna ale mam już w takim kolorze płytki podłogowe i nie chciałabym za bardzo pomieszać barw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.01.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 czarny blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 16.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 witam , tez mi się marzy waniliowa kuchnia , bardziej krem , ale mi powiedziano w mojej mieścinie że nie mają kremu tylko wanilia taka w zółty wpadająca fachowiec twierdzi też że nie maja frontów lakierowanych w macie tylko w połysku ,że w macie nie produkują , co najwyżej w okleinie waniliowej w macie a ja się oczytałam w necie że są takie fronty , boję się tych w okleinie napiszcie proszę jakie wy macie fronty i jak się sprawują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.02.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Mam teraz kuchnię waniliową, szafki w matowej okleinie. I nigdy więcej.Na części szafek okleina ma taką lekko "groszkową" strukturę, to jest mordęga przy czyszczeniu. Gładkie jeszcze jako tako, ale widać wszystkie mazy. Nie da się tego wyczyścić tak żeby było widać, że jest czyste. Zawsze coś zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 18.02.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Mam teraz kuchnię waniliową, szafki w matowej okleinie. I nigdy więcej. Na części szafek okleina ma taką lekko "groszkową" strukturę, to jest mordęga przy czyszczeniu. Gładkie jeszcze jako tako, ale widać wszystkie mazy. Nie da się tego wyczyścić tak żeby było widać, że jest czyste. Zawsze coś zostaje. no to mnie zmartwiłaś , fakt moja koleżanka też narzeka że jej waniliowe matowe fronty żle się czyszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts