Lucia 31.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 U mnie jest wanilia (góra) i calvados (dół). Oprócz tego 2 przeszklone szafki w aluminiowej ramce i żaluzja. Mnie się podoba I słusznie, bo bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.09.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dołacze i ja ,też jestem zwolenniczką takich kolorów,to zdjecie kuchni mojej kolezanki niezbyt dobrej jakosci, ale widac połaczenie jasnego koloru z drewnem,moim zdaniem rewelacja-kuchnia duza.niezbyt duzo przemieszania kolorów,monolit caly jasny,procz szafki pod piekarnikiem,naprawde robi wrazenie.Ja u siebie zrobię w kolorach-bianco-orzech.http://img204.imageshack.us/img204/6253/img1397og0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 03.09.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 A ja mam bardzo podobnie jak na pierwszym zdjęciu w tym wątku. Waniliowe fronty wszystkich szafek, korpusy, półeczki i cokół nad podłogą z płyty w kolorze wiśnia Oxford. Natomiast płytki mam w szchownicę: jasny-popiel i jasno-miodowy z fugą brązową. Stanowi to bardzo fajne, kontrastowe tło dla takich umówmy się mdłych szafek. Te płytki to chyba najfajniejsza rzecz w mojej kuchni. Nie mam czasu na wklejenie zdjęć, ale ogólnie kuchnia wygląda podobnie jak na poprzednich zdjęciach. Aha i własnie dzisiaj malujemy naszą kuchnię na taki zielonkawy, stonowany kolor. Wybrałam Bramble Moor 3 z Duluxa. Jest śliczny.Ty chciałaś pistacjowy, a ten nasz bardziej wpada w stalowy i jest bardziej stonowany. Ale do wszystkiego pasuje. I do wanilioych szafek i do sosnowych i do takich antycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaasia1719499938 04.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja mam włśnie taką kuchnie wanilia z kalwadosem, blat też kalwados, do tego korpusy brzoza, wygląda tak: http://img360.imageshack.us/img360/488/pict04479hu.jpg http://img149.imageshack.us/img149/2117/pict04481dv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 04.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja mam jasną kuchnię - z białymi korpusami i dodatkami. Jest bardzo mała - ale przez to że jest tak jasna wydaje się większa Bardzo lubię to zestawienie http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/8574c193.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 08.09.2006 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A mam do was wszystkich pytaniez jakie macie fronty oklejone folią np. w kolorze wanili czy laminatem? No i jak to zachowuje sie w uzytkowaniu, bo doradzaja mi laminat, ze jest niby twardszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 13.10.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zastanawiam sie nad jasną kuchnią ,jeżeli macie białe lub waniliowe kuchnie pochwalcie się fotkami,opiszcie jak z utrzymaniem czystości,czy żółkną.Troche sie boje że ciągle będe musiała latać ze ściereczką po frontach ale może obecne fronty są łatwiejsze do utrzymania w czystości. Pozdrawiam wszystkich budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastrans 14.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 ja posiadam waniliowe meble kuchenne , meble sa dębowe malowane na ecrie .kuchnia jest trochę w stylu prowansalskim ,angielskim.Jestem bardzo zadowolona , uwielbiam jasne kuchnie , czysci sie swietnie brudzi sie normalnie. Kuchnia dzieki meblom jest jasna no i nabiera specyficznego uroku, klimatu. blat jest czekoladowy drewnianay. Od lat preferuję jasne kuchnie w poprzednim mieszkaniu również miałam śliczna waniliową kuchnię tyle że z płyty MDF i w innym stylu , ale wspominam ją z sentymentem. sprawdziłam jasne meble , przetestowałam i uważam że nie ma się czego obawiać. Przede wszystkim trzeba się kierować własnym gustem i upodobaniami .Moja koleżanka również ma jasne meble kuchenne z IKEA takie białe rustykalne , widziałam je wyglądają pięknie i ona jest zadowolona bardzo -dodam że wcześniej miała ciemne meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 14.10.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Jasna kuchnia to jest to, tez mam zamiar kupic jasna kuchnie ,nie wiem dokladnie jaka bo mam jeszcze czas ale napewno waniliowe frony. A jaki masz pomysl na reszte kuchni.Podloga, plytki,, blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 15.10.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ponieważ mam kuchnię całkowicie otwartą na salon taką kuchnię w salonie płytki na podłodze są jane/ taki lekki melanż kremu z beżem / układ kuchni w u,to myślę aby blatami nawiązac do drzwi ktore są koloru stara sosna takie słoneczno rude.Druga wersja to kuchnia w tekiej rudej tonacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ja mam jasne fronty i jasnokremowe kafle. Do tego szafki i blaty ciemnobrązowe. Jak dla mnie wygląda odlotowo, zwłaszcza jak na kuchnię w bloku. P.S. Kuchnia jest otwarta, ale na... przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 17.10.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kiedyś miałam białą kuchnię. Może i łatwo się ją zmywało, ale nie zmienia to faktu że musiałam fronty zmywać kilka razy dziennie. Szczególnie miejsca które moje dzieci wybierały sobie do otwierania, bo dla nich uchwyty nie istnieją i z tego co się orientuję to dla wielu panów także. Fakt że jasna kuchnia jest ładna i optycznie większa, ale jeśli należysz do osób które drażni każda plamka to ja bym sobie odpuściła. Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 U mnie nic na frontach nie widać, ale może dlatego że:1. fronty nie są białe tylko jasnobeżowe2. fronty nie są gładkie tylko mają deseń (delikatny ciemniejszy prążek)3. nie ma osób o upipranych rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 17.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dziewczyny, to pokażcie te pięnkne kuchnie! Piastrans pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 17.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dziewczyny, to pokażcie te piękne kuchnie! Piastrans pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 17.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie mam już małych dzieci w domu ale te duże czasami gorsze a ja nie należę do tych" co mają w szafie zawsze porzadek" /mam taka bratową co nie wie co to sprzatanie w szafach i na szafach bo jak coś ułozy to tak zawsze leży i zaznaczam jest normalna tylko przestrzegaja żeby zawsze odłożyc na miejsce/ i nie chcia labym codziennie wieczorem myć szafek ,a może ktos widział takie "przecierane'fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 17.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ja też mam kuchnię w jasnym kolorze. wcale sie tak nie brudzi. Mam tylko dolne szafki (a właściwie szuflady), i otwarte półki. Wcale nie mam z tym dużo roboty, nawet te otwarte półki nie brudza się szybko. Może to sprawa dobrej wentylacji i wyciągu? no i braku kuchneki gazowej...Wreszcie opanowałam sztukę robienia zdjęć i ich zgrywania, to jutro zrobię fotke i pochwalę się swoja kuchnią.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 18.10.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Zgodnie z obietnicą wklejam kilka fotek. http://img169.imageshack.us/img169/6444/zdjcie0051tp8.th.jpghttp://img245.imageshack.us/img245/5862/zdjcie006nx6.th.jpghttp://img124.imageshack.us/img124/5370/zdjcie007ab7.jpgPozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 18.10.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 gaga twoje fotki są za małe... nic nie widać niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXI I DIXI 18.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 GAGA 2Witajchoć zdjecia malutkie to kuchnia śliczna, może nie doczekaliśmy się reaktywacji Twojego dziennika (pisałaś kiedyś nam o tym na priva, pytaliśmy sie Ciebie o badania geotechniczne - Pan niestey był dość drogi, po roku znaleźliśmy kogoś innego, miesiąc temu odebralismy niezłe opracownie, więc malutki kroczek do przodu), ale ze zdjęć sie ucieszyliśmy, baaaaaaardzo, tym bardziej że jak pisalismy to był jeden z pierwszych dzienników (jak nie pierwszy) który przeczytalismy na Forum, zaglądalismy codziennie z wypiekami, tez marzy nam sie parterowy dom, ale niestety musi być duuuużo mniejszy,może jeszcze trochę........tych zdjęć............pozdrawiamyPixi i Dixi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts