Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WANILIOWE KUCHNIE - zdjęcia, realizacje, inspiracje, opinie

malutka123

Recommended Posts

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kuchnia w stylu francuskim,fronty MDF lakierowany wzór freza regularny lakier półmat wanilia blat konglomerat (staron)Boki pogrubone gr. 4.2 cm lakierowane pod kolor,szafki wiszące witryny szprosy ukośne półki szkło Panel oraz listwa topowa wzór w05 pod kolor frontów

Dzięki Bezele, a gdzie takie cuda można zdobyć?

Bezele ponieważ pracujesz w Chobocie mam pytanie. ponieważ rzadnych szans nie mam na zamówienie i zamontowanie kuchni u Was ( odległość) a widzę na stronie Chobota że można zamówić fronty i płyty, czy istniej możliwośc, żebym przesłała projekt do firmy a oni wycięli by mi wszystko i wysłałi (łącznie z blatami) ? Myslałam o takim rozwiązaniu, szuflady bluma sama bym kupiła i sama wszystko zmonotowała.

Bezele ponieważ pracujesz w Chobocie mam pytanie. ponieważ rzadnych szans nie mam na zamówienie i zamontowanie kuchni u Was ( odległość) a widzę na stronie Chobota że można zamówić fronty i płyty, czy istniej możliwośc, żebym przesłała projekt do firmy a oni wycięli by mi wszystko i wysłałi (łącznie z blatami) ? Myslałam o takim rozwiązaniu, szuflady bluma sama bym kupiła i sama wszystko zmonotowała.

Podłączam się do pytania, bo takie rozwiązanie mogłoby wejść w rachubę

• 9 months później...