I.W. 13.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Kilka lat temu poczyniłem takie coś. Kosztowało coś 100-150 pln. Może sie komuś przyda pomysł. Stoi to w bloku w sypialni w mieszkaniu 50 m2 (dlatego takie małe).Jakby co to służę szczegółami.Zapomniałem niestety zrobić zdjęcia jak się "pali". Pstryknę przy okazji. http://img243.imageshack.us/my.php?image=pa010197qg3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 14.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 No ładne.Tylko co z odprowadzeniem spalin i doprowadzeniem powietrza?Kominek otwarty potrzedbuje go duzo wiecej niż wkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 14.10.2006 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Tam się nie pali, jest dla picu podświetlone palenisko i tylko robi "nastrój". Użyteczność tego jest zerowa, nie licząc tego że można na tym coś postawić. Urody raczej przeciętnej zrobiłem to w któreś wakacje z nudów, jak jeszcze studiowałem. Wersja niskobudżetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 14.10.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Nawet ładny...i za te pieniadza. Gratulacje ('') Ale w domu to raczej kominek gorący........i na drewno. Zimą zwłaszcza to tworzy specyficzny nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts