cemek 14.04.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Chcę zamontować wentylację nawiewno-wywiewną z odzyskiem ciepła. Poszukuję sprawdzonego wykonawcy, który zna się na rzeczy i zrobi to solidnie. Okolice Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.04.2003 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Czy jest to nowy dom,czy tez trzeba bedzie przerabiac.Czy masz jakis projekt,czy tez trzeba zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 15.04.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Cemek zajrzyj do wiadomości prywatnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemek 15.04.2003 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 IPM111 - odpowiedź na priv. Dzięki Dom jest w stanie surowym otwartym. W projekcie była wentylacja grawitacyjna i tak też do tej pory zostało zrobione (kanały wentylacyjne w kominach). Zaraz po świętach zaczyna hydraulik i elektryk więc najwyższy czas, aby zaplanować rozkład kanałów i porobić ew. przekucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 15.04.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Dzięki za odpowiedź, odpowiedź na odpowiedź znów na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekS 15.04.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 ja w tamtym roku wpłaciłem 1000 zł w firmie SYSTEMAIR, za zrobienie projektu wentylacji, ta kwota w chwili zakupu u nich rekuperatora zostanie mi odliczona od ceny urządzenia.w ciągu tygodnia miałem projekt (łącznie z zestawieniem materiałów i adresami gdzie mogę je kupić) i zaraz po świętach zaczynam samemu robić instalację, w końcu jestem inżynierem, jestem ciekawy gdzie budujesz, ja w Jaktorowie, tj. za Grodziskiem Mazowieckim, ja coś chcesz wiedzieć więcej napisz na priva: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemek 15.04.2003 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 ipm111, jeszcz raz na priv:smile:TomaszS, dzięki za kontakt. Dom stawiam w Białołęce. Na pewno będę miał kilka pytań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts