nosek5 14.10.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witam Znajomy powiedzial mi ze mam zakupic sterownik pokojowy do kotla na eko groszek, twierdzac ze spadnie spalanie groszku Piec to Per eko jaki byscie polecili sterownik i jak sie go podlancza I moze by mi ktos w skrocie opisal na jakiej on zasadzie dziala Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexiel 14.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Szłyszałem, ze wpinają (instalatorzy) sie sterownikiem pokojowym w pompkę CO i jak zostanie osiągnieta temperatura zadana to sterownik wyłącza pompke, a jak temperatura spadnie poniżej zadanej to pompka jest włączana. Mozna wtedy zastosować dowolny sterownik pokojowy z wyjściem przekaźnikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts