Monika B 15.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzięki za porady. Zakupiłam w końcu AEG Elektrolux. Za prawie połowę ceny w necie. Mam nadzieję że ok. teraz będę z nią jak z jajkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 15.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzięki za porady. Zakupiłam w końcu AEG Elektrolux. Za prawie połowę ceny w necie. Mam nadzieję że ok. teraz będę z nią jak z jajkiem Monika, powiedz proszę jaki model kupiłaś? pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 12.02.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam!Poszukuje kogoś kto ma ten piekarnik - pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 13.02.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 nikt nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona-32 15.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam!!Co sądzicie o firmie Ariston zmywarka,lodówka.Może ktoś użytkuje taki sprzęt proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 15.05.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 chodzą słuchy aby nie kupować sprzętu zaczynające się na literę A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 16.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 AEG, rzekomo jedna z lepszych firm zaczyna się na A... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 16.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Użytkuję pralko-suszarkę Ariston i jestem bardzo zadowolona. Jedyne, do czego można się przyczepić, to wykończenie - trochę gorsze, niż w droższym sprzęcie (brzydsze, bardziej tandetne pokrętła, itp.). Znajoma prowadzi studio kuchenne i twierdzi, że to bardzo dobry sprzęt - dużo tego sprzedaje i klienci sobie chwalą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZABRA 16.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ja mam automat Ariston Margherita AL 948 TX , od jakiś 6 -7 lat. Działa bez problemu. Ale to już staroć i wszystko w tej firmie mogło się zmienić, więc chyba niewiele pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.05.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Mogę coś powiedzieć na ten temat Od 7 lat użytkuję Aristona ,mam zmywarkę ,kuchenkę,płytę, lodówkę i miałam jeszce pralkę Pralki nie polecam bo po dwóch latach poprostu ją wyrzuciłam (nie opłacało się naprawiać) piekarnik i płyta ok(jak dotąd bez zarzutu) lodówka dość głośno chodzi ale technicznie ok! Zmywarka: po 5-ciu latach, był do wymiany zakamieniony krzyżak (ale to chyba wina wody) i dość głośno chodzi. Większych zastrzeżeń nie mam ,ale w nowym domu będzie raczej inny sprzęt. Jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny ,to chyba zależy co się komu podoba ,mnie pasuje. http://foto3.m.onet.pl/_m/050b595368a038346c6eb05569ebd6d7,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 16.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 lepiej omijaćariston nie ma najlepszych opinii mówiac delikatnie, z prawie osobistych doswiadczeń moja mama przeklina lodówkę, praktycznie zepsuła się już po niespełna roku, wciąż coś było z nią nie tak, ostatecznie po 3 latach musiała wymienić na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.05.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Mogę coś powiedzieć na ten temat Od 7 lat użytkuję Aristona ,mam zmywarkę ,kuchenkę,płytę, lodówkę i miałam jeszce pralkę Pralki nie polecam bo po dwóch latach poprostu ją wyrzuciłam (nie opłacało się naprawiać) piekarnik i płyta ok(jak dotąd bez zarzutu) lodówka dość głośno chodzi ale technicznie ok! Zmywarka: po 5-ciu latach, był do wymiany zakamieniony krzyżak (ale to chyba wina wody) i dość głośno chodzi. Większych zastrzeżeń nie mam ,ale w nowym domu będzie raczej inny sprzęt. Jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny ,to chyba zależy co się komu podoba ,mnie pasuje. http://foto3.m.onet.pl/_m/050b595368a038346c6eb05569ebd6d7,5,19,0.jpg Czyli tak jak mówiłam,nic na A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.05.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 AEG, rzekomo jedna z lepszych firm zaczyna się na A... Proszę cię,u kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 17.05.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 ...hmm a wiecie że te na M to też już wątpliwej jakości sprzęt a te na E też potrafią być kiepskie...no ale za polecanie tej marki można czasem coś skorzystać...więc polecamy ...kupujcie ...a za punktciki lecimy do Egiptu hihi kto handluje AGD ten wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.05.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 W poprzedniej kuchni mialam aristona, uzytkowalam 4 lata do przeprowadzki do domku.Pralka- wytrzymala 4 lata, zabralismy ja do nowego domu i po miesiacu padla,lodowka - od poczatku musialam rozmrazac ja co 2 msc, bo strasznie byla zawalona lodem (powinno ja sie odmrazac co 6 msc),plyta - ok,piekarnik - reklamowalam, przyjechali i zrobili ale z jednej strony przypiekal i treba bylo uwazac.Wydalam na ten sprzet majatek, a zadowolona nie bylam. Teraz kupilam pralke beko, kosztowala 1070 zl (ariston 1500 zl kilka lat temy), beko ma 5 lat gwarancj na wszystkie czesci i powiem Wam, ze pierze rewelacyjnie tzn. widze teraz roznice w czystosci prania, po aristonie reczniki byly niedoprana.Nie ma co wydawac duzej kasy na sprzety "super marek" czytaj drogich marek, bo czy to bedzie lodowka beko za 1200 zl czy miele za 5000 zl to jak ma sie zepsuc to i tak sie zepsuje. I obojetnie jaki sprzet kupimy to po 7-8 latach jest on do wymiany. Juz teraz nie robia takich piecy, lodowek, pralek itp. jak robili ponad 20 lat temu, teraz te sprzety sa bardzo delkatne i dluga nie pochodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anamurek 18.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 my mamy zmywarke Ariston i poza tym, że jest głośna to nic złego o niej powiedzieć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.05.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Od 4 lat mam lodówkę Aristona - jestem b.zadowolona. 2 termostaty, cichutka, nie ma potrzeby częstego rozmrażania. Od 2,5 lat mam też płytę ceramiczną, piekarnik i zmywarkę. Wszystko hula aż miło. Faktycznie zmywarka mogłaby być trochę cichsza, ale że włączam ją na noc (II taryfa ) więc de facto nie ma to dla mnie większego znaczenia. Na pralkę Aristona się nie zdecydowałam - w czasie, gdy dokonywałam wyboru naczytałam się właśnie o ich pralkach kiepskich opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 18.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 w kujawsko-pomorskiem dość trudno o fachowych serwisantów. Może to kwestia, że panowie zarzuceni pracą - umawiali się i nie przyjeżdżali. Miałem duże problemy z wyegzekwowaniem naprawy pieca dwu-funkcyjnego. Nie kupuje już tej marki z obawy o naprawy serwisowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 19.05.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Od sześciu lat mam pralkę i lodówkę Aristona. Póki co, odpukać, wszystko działa. Ale 15-letni Whirpool u moich rodziców lepiej dopiera, niż moja pralka. Przy kolejnych zakupach AGD zdecyduję się na coś bardziej polecanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 26.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam, Polecono mi w sklepie zmywarkę 60 cm: hotpoing-ariston LF-T320HX-HA. Czy to dobry wybór czy generalnie są złe/wadliwe/nie warte? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts