Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ARISTON - wątek zbiorczy o sprzęcie do kuchni. Modele, opinie, zdjęcia

Gość maza1

Zmywarka -która najlepsza?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmywarka -która najlepsza?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam Hotpoint Aristona. RZeczywiscie jedni mówią że kiepska, ale inni że świetna. Ja lubie tę firmę bo jest designerska w tym przedziale cenowym. Używam jej dopiero drugi tydzień, ale narazie jestem zachwycona. Chodzi cicho, ma bardzo fajne programy- podstawowy na 60 minut ( w poprzedniej podstawowy trawł 1.5 godziny) jeszcze nie miałam ani jednej niedomytej rzeczy. Nie wiem czy to zmywarka, czy inna woda, ale wszystko jest baardzo czyste. To są doswiiadczenia z 1.5 tygodnia.

• 1 year później...

kupiłam ją po poleceniu jej tu na forum, użytkuję od kilku dni, niestety mam wrażenie, że nie suszy naczyń, a przynajmniej słabo...

czy ktoś jeszcze ma podobny problem? nie wiem bowiem czy dzwonić do serwisu czy to jest normalne w tym modelu ... Nie jest to moja pierwsza zmywarka, niedawno przez parę miesięcy wynajmowałam mieszkanie ze zmywarką Boscha [jakiś dobry model, tyle wiem] i tam nie było tego problemu...

jeśli ten mój model tak ma, to już żałuję, że ją kupiłam, trzeba było dołożyć kilkaset złotych, może tysiąc, i mieć coś lepszego :(

19 pozytywnych opinii na ceneo dotyczących tej zmywarki byłoby chyba od osób, które nigdy nie widziały lepszego modelu :

tu jest link do modelu, linki nieraz są pomocne: http://www.ceneo.pl/;0152309370-10;0020-20-0-0-1.htm [to teraz bardzo popularny model]

Edytowane przez Nina81

• 2 weeks później...

przyznam, się.... nie włączyłam opcji "tabletki wielofunkcyjne", wiecie jak to jest, człowiek nie doczyta instrukcji obsługi...

przeczytałam część - czy jest coś na temat pierwszego użycia, rodzajów programów i sposobu układania naczyń

dam znać za jakiś czas czy zmiana funkcji wpłynęła na suszenie naczyń

• 4 years później...
  • 4 months później...