jj1719500996 14.10.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Szukamy osob które zetknęły się z tym projektem lub go realizowały.Bardzo podoba nam się ten projekt i myślimy o jego realizacji.link do tego projektujavashttp://www.a-kwadrat.pl/projekty.php?na=1&full=&tryb=display&skad=list&id=348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj1719500996 14.10.2006 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Szukamy osob które zetknęły się z tym projektem lub go realizowały.Bardzo podoba nam się ten projekt i myślimy o jego realizacji.link do tego projektu http://www.a-kwadrat.pl/projekty.php?na=1&full=&tryb=display&skad=list&id=348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 14.10.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 co prawda zetknąłem się z nim teraz dopiero... imponujące: ilość załamań bryły i skomplikowanie dachu chociaż nie klasyczny, ale jednak http://i78.photobucket.com/albums/j106/Dickvy/gargamel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 15.10.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nie widziałem w naturze, ale sądzę że w obrysie 9x17 dałoby sie uzyskać więcej niż 155 m2 p.u. na 2 poziomach. Podoba mi sie duży i kształtny salon, różnie myślę o schodach w nim, jesli planujesz kominek jako zródło ciepła to jego usytuowanie w scianie szcztyowej utrudni rozprowadzenie dgp, a za dach zapłacisz fortunę. Fajna jest spizarka przy kuchni, ale mało jest pomieszczeń gosp, jeśli nie planujesz piwnicy to bedzie brakowało. Nie wiem jakie sa twoje oczekiwania i załozenia, ale po mojemu jt. dosyć drogi projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Na minus:Wygląda jakby to nie jeden dom był a co najmniej dwa obok siebie.Koszmarne uskoki dachu (dużo obróbek).Schody na poddasze umieszczone jakby w tunelu - ciemno.Drzwi od WC widoczne z salonu. Na plus:Dobry układ kuchnia-jadalnia-salon-hol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajkojadwiga 28.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Bardzo mi się spodobał ten projekt ze względu na rozkład pomieszczeń! Moim zdaniem wszystko jest świetnie pomyślane! Tylko jakichś zdjęć brakuje (na stronie projektantów) a wizualizacja wygląda jakby z innej epoki :/ a Wy co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajkojadwiga 03.01.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Jeśli ktoś zrealizował ten projekt to bardzo proszę o podzielenie się swoimi uwagami i doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts