Wojtek55 09.07.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Spiżarnię mógłbyś zrobić na górze w jednej z garderobie. Można ją podzielić i użyć również jako magazynku. Przerabiać zacisza nie polecam, widziałem przerobiony projekt wygląda paskudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek55 09.07.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Albo wybiesz projekt Zacisze2 jest z piwnicą.http://www.apa-domy.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 03.09.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Witam. Jestem zainteresowana projektem Zacisze lub Zacisze II. Chętnie skorzystam z Waszych uwag i doświadczeń. A może podpowiecie mi gdzie można zobaczyć taki dom na własne oczy, jestem z okolic Warszawy.Proszę o kontakt. Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek55 03.09.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Dwa domy Zacisze są w okolicach Lubina woj. dolnośląskie. Jeżeli masz jakieś pytania to napisz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 03.09.2003 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Zbudowała też Alex (zdjęcia na tym forum fod tematem "Dom Alex"), ale to też koło Opola. Chętnie zaprosiłbym do siebie, ale mam tylko projekt i dużo chwastów na działce. Jak już zbuduję, będzie pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 04.09.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Może mnie się uda pierwszej Dom Alex oglądałam, na zdjęciach niestety. Jest przepiękny. Szkoda tylko, że wszystkie domy są tak daleko. Czy masz jakieś zastrzeżenia i uwagi co do projektu? Ja jestem jeszcze na etapie zastanawiania się, ale musimy już podjąć decyzję w najbliższym czasie. Co prawda bardziej skłaniamy się do Zacisza II ze względu na większy salon, bo ten w Zaciszu wydaje mi się trochę mały. Co o tym myślisz. Czy dobrze się współpracuje z biurem projektowym, z którego pochodzi Zacisze? Nie masz zastrzeżeń? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 05.09.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Dwa domy Zacisze są w okolicach Lubina woj. dolnośląskie. Jeżeli masz jakieś pytania to napisz [email protected] Wojtku wysłałam do Ciebie wiadomość na podany wyżej adres. Nie wiem czy otrzymałeś. Czekam na odpowiedź. Pozdrowienia Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.09.2003 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Może mnie się uda pierwszej Czy masz jakieś zastrzeżenia i uwagi co do projektu? Ja jestem jeszcze na etapie zastanawiania się, ale musimy już podjąć decyzję w najbliższym czasie. Co prawda bardziej skłaniamy się do Zacisza II ze względu na większy salon, bo ten w Zaciszu wydaje mi się trochę mały. Co o tym myślisz. Czy dobrze się współpracuje z biurem projektowym, z którego pochodzi Zacisze? Nie masz zastrzeżeń? Pozdrowienia Życzę powodzenia! Kilka uwag do projektu mam, ale chyba niewiele będę zmieniać. Korci mnie na przykład, aby WC przy wiatrołapie przerobić na taką "wejściową" garderobę. Tylko co wtedy z WC? Najwięksża planowana zmiana, to fundament Legalett. Salon nie jest rzeczywiście za duży, ale dla nas akurat wystarczy. Z biurem projektowym nie miałem dużo do czynienia - kupiłem i już. Potem prosiłem ich o czwarty egzemplarz (nowe prawo budowlane) - przysłali natychmiast gratis. Ogólnie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek55 08.09.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja połączyłem łazienke z ubikacją i zamurowałem wejście do ubikacji od wiatrołapu. W połączonej łazience i ubikacji zrobiłem tylko ścianke na 1,5ale nie zamykałem jej do końca i nie robiłem tam żadnych dżwi. Wiola jeżeli wysłałaś wiadomośc do mnie 5 września to jej nie dostałem. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek55 08.09.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja wybudowałem dom Zacisze woj. dolnośląskie. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 08.09.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja połączyłem łazienke z ubikacją i zamurowałem wejście do ubikacji od wiatrołapu. W połączonej łazience i ubikacji zrobiłem tylko ścianke na 1,5ale nie zamykałem jej do końca i nie robiłem tam żadnych dżwi. Wiola jeżeli wysłałaś wiadomośc do mnie 5 września to jej nie dostałem. [email protected] Przed chwilą ponownie wysłałam wiadomość na podany przez Ciebie adres. Mam nadzieję, że tym razem dojdzie. My wstępnie planowaliśmy zlikwidowanie odzielnego WC i wnęki w łazience, przesunięcie komina trochę w kierunku łazienki i połączenie całej przestrzeni w jedną. W ten sposób powstałoby pomieszczenie gospodarcze z przeznaczeniem na kotłownie. Ale nie wiem czy to dobry pomysł. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek55 08.09.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja swój piec gazowy wstawiłem we wnęce przy drzwiach do łazienki jak się wchodzi po lewej stronie mam go zamiar zabudować i będzie tak wyglądać jakby była to ściana od komina, nie przeszkadza i ładnie wygląda. Odpowiedź wysłałem na Twój adres. Myśle że to co chcecie zrobić będzie złym pomysłem bo zmiejszycie sobie łazienke a robienie pomieszczenia gospodarczego specjalnie na kocioł to strata miejsca. W mojej łazience mam tyle miejsca że postawiłem wanne narożną i kabinę prysznicową i pomimo tego jest duża swoboda ruchu z kolei w ubikacji postawiłem pralke, ubikacje i zlew chcę jeszcze zrobić szafke na łazienkowe środki czystości. A tak w pomieszczeniu gospodarczym pralka i kocioł a w łazience będziecie się zastanawiać czy wybrać kabine czy wanne a u nas jest tak żona i syn wolą wannę a ja prysznic i dlatego jest to i to. Proponuje się jeszcze nad tym zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.09.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Znaleźliśmy z żoną Zacisze z garażem w Toruniu. Jeśli kogoś interesuję mogę dokładniej opisać gdzie. Dom jest wykończony, brak zagospodarowanego ogródka. Właściciel bardzo miły. Zmienił rozkład pokoi i zrobił przejście do garażu. Niestety my zrezygnowaliśmy z tego projektu - trochę za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.09.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jedno zacisze z garażem jest w Toruniu. Zobacz wątek Zacisze lub zacisze z garażem, jest trochę obszerniejszy.http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 09.09.2003 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Toruń brzmi dla mnie rewelacyjnie! Mam tam rodzinkę, mogę ich przy okazji odwiedzić. Podaj namiary - może na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 16.09.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Znalazłam Zacisze w okolicach Grójca. Stan surowy zamknięty. Dużo przeróbek. Po obejrzeniu zrezygnowaliśmy z projektu. Centralny punt domu to schody, mnie się to osobiście nie bardzo podoba. Poza tym za mały salon, zdecydowanie za mały.Muszę szukać czegoś innego.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 16.09.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Zobacz Babie Lato z tej samej pracowni, może bardziej przypadnie Ci do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 18.09.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Zobacz Babie Lato z tej samej pracowni, może bardziej przypadnie Ci do gustu. Dziękuję za podpowiedź. Babie lato jest fajne, ale szukam domu bez garażu, garaż już mam wolnostojący. Obecnie zastanawiam się nad projektem "Karolina" z Archetonu. Pozdrowienia Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.09.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Jeśli wadą Babiego lata jest garaż to zobacz z tej samej pracowni projekt Kreska - to Babie lato bez garażu. Lekko zmodyfikowane w środku.http://www.apa-domy.com.pl/kreska/projekt2z.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 18.09.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Zobacz Babie Lato z tej samej pracowni, może bardziej przypadnie Ci do gustu. Dziękuję za podpowiedź. Babie lato jest fajne, ale szukam domu bez garażu, garaż już mam wolnostojący. Obecnie zastanawiam się nad projektem "Karolina" z Archetonu. Pozdrowienia Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts