FILIP30 04.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Także długo myslałem o tym projekcie,ale prawdopodobnie wybiorę zaciszeIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 04.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 poproszę link:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 04.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam my wlasnie wykanczamy nasze Zacisze. Wybralismy projekt z duzym salonem ale zmienilismy kilka rzeczy. W sumie nadal nam sie nasz domek bardzo podoba,Jesli ktos ma jakies pytania, chetnie odpowiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zacisze 16.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Aik czy możesz sie z nami podzielić uwagami odnośnie projektu Zacisze, my wybraliśmy Zacisze III. W tej chwili jesteśmy na etapie fundamentów, wiosną zaczynami z murami. Jakieś sugestie odnośnie projektu?Mam nadzieje z 2008 roku pokryć dachem oraz podłączyć wszystkie instalacje. Jestem ciekawy czy ktoś już wybudował Zacisze III, choć wiem że projekt ten dopiero w sprzedaży pojawił się na początku 2007 roku. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zające 14.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 my rozpoczynamy właśnie budowę Zacisza z garażem autorstwa CHARAKIEWICZA....OTO LINK http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=794 jeśli budujecie podobny lub ten sam napiszcie. Może możecie podesłać nam zdjecia..napiszcie co zmieniliście w układzie pomieszczeń i czy wykorzystalićie owierzchnię nad garażem...czy da się tam zrobić jakieś dodatkowe pomieszczenie typu strych. My planujemy zwiększyć lazienkę po przez rozwalenie ściany między wc, tam będzie tylko mały schowek, w pomieszczeniu gospodarczym robimy kotłownię, a w pokoju obok łazienki przejście do garażu i małe schowanko , zamieniamy też okna to z lazienki do tego schowka a to z pokoju do lazienki, zastanawiamy się też czy nie powiększyć salonu o ten mały pokój. A jak ze schodami? Robiliście murowane czy drewniane, bo my raczej to drugie. Jak z rozkładem pomieszczeń na górze i w ogóle z rozkładem pomieszczeń w calym domu....czy nie są za małe te pomieszczenia. I jak z kuchnią >?????piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabmicha 17.05.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam my wlasnie wykanczamy nasze Zacisze. Wybralismy projekt z duzym salonem ale zmienilismy kilka rzeczy. W sumie nadal nam sie nasz domek bardzo podoba,Jesli ktos ma jakies pytania, chetnie odpowiem. Pozdrawiam Witam wszystkich. Jestem nowym członkiem forum. Aik, które konkretnie Zacisze wybudowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziorkaaa 25.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jesteśmy w trakcie budowy zacisza, kończą mury W przyszłym tygodniu będą zalewać strop. Zmieniliśmy sypialnie na w 50% garderobę i o 50%powiększyliśmy salon. Na pewno wykorzystamy przestrzeń nad garażem. Dom na dzień dzisiejszy wydaje nam się zbyt wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts