Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ZACISZE pracownia DOMOWE KLIMATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 11 months później...

Aik czy możesz sie z nami podzielić uwagami odnośnie projektu Zacisze, my wybraliśmy Zacisze III. W tej chwili jesteśmy na etapie fundamentów, wiosną zaczynami z murami. Jakieś sugestie odnośnie projektu?

Mam nadzieje z 2008 roku pokryć dachem oraz podłączyć wszystkie instalacje. Jestem ciekawy czy ktoś już wybudował Zacisze III, choć wiem że projekt ten dopiero w sprzedaży pojawił się na początku 2007 roku. pozdrawiam.

• 2 months później...

my rozpoczynamy właśnie budowę Zacisza z garażem autorstwa CHARAKIEWICZA....OTO LINK

http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=794

jeśli budujecie podobny lub ten sam napiszcie. Może możecie podesłać nam zdjecia..napiszcie co zmieniliście w układzie pomieszczeń i czy wykorzystalićie owierzchnię nad garażem...czy da się tam zrobić jakieś dodatkowe pomieszczenie typu strych. My planujemy zwiększyć lazienkę po przez rozwalenie ściany między wc, tam będzie tylko mały schowek, w pomieszczeniu gospodarczym robimy kotłownię, a w pokoju obok łazienki przejście do garażu i małe schowanko , zamieniamy też okna to z lazienki do tego schowka a to z pokoju do lazienki, zastanawiamy się też czy nie powiększyć salonu o ten mały pokój. A jak ze schodami? Robiliście murowane czy drewniane, bo my raczej to drugie. Jak z rozkładem pomieszczeń na górze i w ogóle z rozkładem pomieszczeń w calym domu....czy nie są za małe te pomieszczenia. I jak z kuchnią >?????piszcie

• 2 years później...
Witam my wlasnie wykanczamy nasze Zacisze. Wybralismy projekt z duzym salonem ale zmienilismy kilka rzeczy. W sumie nadal nam sie nasz domek bardzo podoba,Jesli ktos ma jakies pytania, chetnie odpowiem.

Pozdrawiam

Witam wszystkich.

Jestem nowym członkiem forum. Aik, które konkretnie Zacisze wybudowaliście?

• 1 month później...
Jesteśmy w trakcie budowy zacisza, kończą mury :) W przyszłym tygodniu będą zalewać strop. Zmieniliśmy sypialnie na w 50% garderobę i o 50%powiększyliśmy salon. Na pewno wykorzystamy przestrzeń nad garażem. Dom na dzień dzisiejszy wydaje nam się zbyt wąski :(