dstasiu 15.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam serdecznie wszystkich bobów budowniczych Moją budowę zaczynam w przyszłym roku jak tylko śniegi zejdą. Wszystkie dokumenty juz mam. Dlatego chciałbym serdecznie wszystkich powitac i poprosic o cierpliwośc i porady a na pewno będe ich potrzebował dużo zważywszy ze jestem całkowicie zielony w tej kwesti. Mój projekt to TOMIR firmy ARCHETON moze ktos juz budował taki domek. Dziekuja za przyjecie Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninor77 19.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Heyka - no jak nowi to nowi Wlaśnie dorośliśmy z przyszłą żoną do myśli posiadania swojego domu. Jestem na etapie szukania działki - nawet już mam namiary ciekawe w gm. Jablonna. Poszukuję wszelakiej pomocy. Czytam to forum które okazuje się skarbnica wiedzy ale jakoś nie mogę odszukać rad co do pierwszych kroków. Działka jest rolnicza z tego co wiem, jest w powstającym projekcie planu zagospodarowania przestrzennego (co i jak tez nie wiem narazie), prąd ma sąsiad (jakieś 60m) i tyle. Co powinienem sprawdzić - u kogo - jakie dokumenty otrzymać - POMOCY!!! z czym to się je - nawet nie wiem od czego zacząć Ninor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts