moni89 15.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 widziałam coś takiego w jakiejs gazecie : pod wielkim salonowym oknem w podłodze podłużna dziura a w niej grzejnik, wszystko zakryte ozdobną kratką. nasz architekt mówi że to drogo wychodzi ale mi się bardzo podoba. czy ktoś ma coś takiego i jak się sprawdza ? mile widziane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzujs 10.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 widziałam coś takiego w jakiejs gazecie : pod wielkim salonowym oknem w podłodze podłużna dziura a w niej grzejnik, wszystko zakryte ozdobną kratką. nasz architekt mówi że to drogo wychodzi ale mi się bardzo podoba. czy ktoś ma coś takiego i jak się sprawdza ? mile widziane zdjęcia mam takie 2 sztuki w salonie 44 m2 jakieś holenderskie dałem 8 brutto za 2 sztuki czarne pudła w posadzce i na wierzchu aluminiowe kratki. wyglonda bomba i dają rade ogrzac. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 11.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja w moim salonie będę też mieć grzejniki kanałowe. Super rozwiązanie! moni89, wrzuć to hasło w wyszukiwarkę muratorową, na pewno znajdziesz wiele praktycznych informacji co do tego typów grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts