Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolność Tośku w swoim domku

tosinek

Recommended Posts

No dobra jednak pisać bęđę, wiem że Sznaowni Czytelnicy domagają się zdjęć, ja też ale jakos obrabiać nie umień i kropla a Wumil mi właśnie oswietlenie podłącza więc bosko. Otóz zagadka na dzień jutrzejszy, czy, pan P otynkuje mi cokół, co bym zrobiła prace ziemne co by pan P mógł dalje kłaść tynk. Chyba będę musiała dokupić krzeseł na święta bo od sierpnia robią tę elewację. Mam dość

• Odpowiedzi 339
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nadeszła wielko pomna chwila............ Tosieństwo zabiera się za dokumnetację zmagań z przeciwnościami losu. W dzisiejszym odcinku:

-deja vu czyli odpowiedź na zagadnienie nurtujące wszystkich gdzie znikneła Tośka

- życie pewnego dołu - zawarcie związku małżeńskiego dołu i pudełeczka

- podłoga się zrobiła, można balować

- euforyczna łazienka zachęca do oblubcji

- oraz nowy rodział poradnika "Być księżniczką" czyli jak powstaje buduar panien na wydaniu

- a na koniec horror kwartelny elewacja się robie

• 2 weeks później...
Wróciłam z wyjazdu i mam zrobione co nie co, po pierwsze większość działki chłopaki posprzątały, mam uwaga .....................jedną otynkowaną elewację. Więc może jednak zdążymy się przeprowadzić.............eh. TO ja idę sobie kanapy kupić do salonu - sylwester jest u nas

W między czasie dostałam telefon od pana Adama, ze płytki czekają do łazienki naszej. SZOK - dlaczego????????????? Bo je zamówiłam wczoraj o godzinie 18.00 a innych składacj mówili, mi że czekać trzeba około 2 tygodni i jeszcze chcieli jakieś bajońskie sumy za transport. Najgorzej było w e-sklepie łazienki 24. Pan, z którym rozmawiałam przez telefon w środę mówi:

- nie ma problemu, proszę zadzwonić w czwartek, na pewno się Panią zajmiemu

w czwartek Pan nie zadzwonił, za to ja zadzwoniłam i pytam się jak moje Pastele?

A pan zaczął uprawiać spychologię więc ja do niego tak: To pan chce mi sprzedać te płytki, czy nie?

- Wie pani ja mam jeszcze 80 klientów

- Wie pan, teraz Pan ma, a jutro za takie traktowanie będzie mieć 0

Więc polecam pana Adama

Ceramika Studio. Hurtownia materiałów budowlanych

0 22 773 87 48

05-075 Warszawa, Wspólna (Wesoła) 32a

woj. mazowieckie

godziny otwarcia:

poniedziałek - piątek: 8-18

sobota: 8-13

i uczulam na hamstwo panów z -sklepu łazienki 24