Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolność Tośku w swoim domku

tosinek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 339
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zakochałam się w we własnym domu, wstałam rano piję kawę i zaraz lecę do pracy w ogródku a potem na basenik, bo do czerwca muszę schudnąć jeszce 32 kg - przynajmniej. A co najważniejsze to moje starsze powiedziało rano, jak wrócę ze spotkanka, to przyjeżdzam do nas do domku i pomogę popracować. Dzsiaj ma się odbyć narada kolorystyczna. W końcu mamy 9 różnych odcieni farby - próby elewacji i musimy ją wykorzystać bo szkoda i kasy i farby. A po 10 miesiącach poszukiwań Wumil może kupi piec. Sprawa podobna do okien, tylko dodtakowo teraz w robocie czytanie orginalnych instrukcji dla montarzysty. Dzisiaj będziemy potrzymywaczkami (wersja feministyczna) płyt g-k i innych dziwnych pylących rzeczy. A żeby uczciwym byc to e-sklep http://www.plytki24.pl jest miły ale nie mają towaru od ręki

W dzisiejszym odciunku.............. Rabat, nie mylić ze stolicą Maroka

1. Panowie od podbitki wysłali mnie po jedna listwę, któśą dostałąm z rabatem 30 %

2. WUmil kupił kibelek Wenezię za.............380 zł cena sklepowowa 700

Kapelusze z głów. A po za tym to.................... po 15 miesiącach zamówiliśmy drzwi. I dalej kafelkujemy

• 2 weeks później...

Oj Ci ja dawno nie pisałam, zajęta jest ot co. W dzisiejszym odcinku wynużeń i zwierzeń powiem wam wesołą wiadomość. Można poniższe kwestie nawet śpiewać na dowolną melodię zakrapiąc dowolną substancję. Fraza do śpeiwania:

Już nigdy nie zobaczę pana Piotra i Jarka.

Już ngdy nie będę słuchać, że spadły mi dwie kropelki rosy na szyję i nie mogę pracować

Już nigdy nie będę po nich sprzątać.

Już nigdy nie zobaczę koszmarnego Poloneza z Józefowa

Już nigdy nie będę konkurować z siedemnastoma innymi budowami.

Już nigdy nie będę o nich śpiewać Już nigdy

Tyle poemat a końcowe efekty za chwilkę

Jeszcze tylko lampeczki na elewacji i będzie bosko. Wczoraj moja kochana pani Lidia pomyła mi okienka w domku. Więc jest ślicznie. Wczoraj była w nowej rezydencji po raz pierwszy i mam nadzieję, że się nie załamie większą przestrzenią do sprzątania. Z nowości pochwalę się kupioną kanapą, będzie ich więcej bo jeszcze dwie ale większe. Sylwester jest u nas na 30 osób więc trzeba gdzieś gości położyć. Piszę położyć bo najmłodszy balangowicz będzie mieć lat 3 a najstarszy.............................. sama nie wiem

To że Tolka siedzi w kurtce to nie przypadek. Kotłownia gotowa ale grzanie jak WUmil wszystko załatwi dopiero od soboty. Proszę trzymać kciuki!!!

Mam jeszcze przejścia z panem Jankiem glazurnikiem ale z racji mojej grypy żoładkowej - na szczęscie chorujemy ze starszą więc jest wesoło, opiszę kiedy indziej