Oleska 15.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam wszystkich forumowiczów muratora Czytam forum od jakiś 2 tygodni i właśnie dziś zdecydowałam się zalogować. Jeszcze mieszkamy w bloku ale zamierzamy wybudować domek naszych marzeń. Lecz wcześniej musimy sprzedać mieszkanie a potem kupić działkę. Czytam i czytam i uświadamiam sobie jaki ja tępak jestem w sprawach budownictwa. To wszystko wydaje mi się takie skomplikowane i bardzo trudne. Mam nadzieję, że troszkę mi pomożecie i poprowadzicie przez gąszcz papierologii a ja potem odwdzięczę się pokazując nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 16.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam wszystkich forumowiczów muratora Czytam forum od jakiś 2 tygodni i właśnie dziś zdecydowałam się zalogować. Jeszcze mieszkamy w bloku ale zamierzamy wybudować domek naszych marzeń. Lecz wcześniej musimy sprzedać mieszkanie a potem kupić działkę. Czytam i czytam i uświadamiam sobie jaki ja tępak jestem w sprawach budownictwa. To wszystko wydaje mi się takie skomplikowane i bardzo trudne. Mam nadzieję, że troszkę mi pomożecie i poprowadzicie przez gąszcz papierologii a ja potem odwdzięczę się pokazując nasz domek Witaj - wszyscy tak zaczynali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duża 16.10.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam wszystkich forumowiczów ja terz mieszkam w bloku na 32m ale buduję swoje wymarzone 4 kąty z ogródkiem .Jeszcze trochę mi brakuje do wprowadzenia się ale warzne że są chęci do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts