Marcin - Kucharz 09.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ja wybrałem, ponoć idealny do wełny mineralnej, nowy tynk firmy Kreisel Sisitynk (silikonowo-silikatowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 11.11.2006 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 serdecznie dziękuję wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 11.11.2006 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 serdecznie dziękuję wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 11.11.2006 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 serdecznie dziękuję wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 03.12.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 witam my daliśmy tynk naturalny płukany na ściane jedno warstwową z porotermu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 18.07.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam my daliśmy tynk naturalny płukany na ściane jedno warstwową z porotermu i jak się sprawuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 18.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam Tynk sprawuje sie super, chodzą ludzie i się pytają co to za tynk. Tynk jest twardy i naturalny oczywiście bez chemii. Kolory do wyboru .Zdjęcia mogę przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 19.07.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam Tynk sprawuje sie super, chodzą ludzie i się pytają co to za tynk. Tynk jest twardy i naturalny oczywiście bez chemii. Kolory do wyboru .Zdjęcia mogę przesłać Chętnie zobaczę fotki twojego otynkowanego domu.A mam jeszcze jedno pytanie - jak sie sprawuje ściana jednowarstwowa?Jakie wrażenia po zimie?Też buduję dom z porothermu i parę osób na tym forum straszyło mnie że wcześniej czy później będę musiała ocieplać. Za bardzo im nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 20.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witamŚciana jak narazie spoko ,jeszcze nie mieszkamy ale po napaleniu w kominku temperatura na drugi dzień spadła o parę kresek.podaj email,a to pośle fotki.Jak masz blisko to zapraszam do zobaczenia na żywo tynku. pozdro JM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts