dariun 15.04.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 czy ktoś z Was zna sposób na usunięcie silikonu z glazury (jakiś rozpuszczalnik może?). oraz czy istnieje jakiś preparat na usuwanie kleju po taśmie samoprzylepnej (dzieciak powyklejał mi maskę samochodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 15.04.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 na samochodzie spróbuj spirytusem albo denaturatem. Co do silikonu to jest taki preparat do jego usuwania. Nie jest super skuteczny ale pomaga przy usuwaniu silikonu. Ja kupiłem to o ile dobrze pamietam w liroju. przepraszam za pisownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 16.04.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Już kiedyś na Forum było to pytanie. Ja wszystkie takie rzeczy usuwam naftą kosmetyczą-schodzi idealnie.Naftę kupuję w aptece, kosztuje grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts