Ela_i_Maciek 21.08.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Nie słyszałem nigdy o takim... Jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 28.08.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Hej! I jak w nowej pracy? Napisz coś, nim czytelnicy umrą z ciekawości...Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 28.08.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Przerazajaco jest w nowej pracy. Totalna zmiana w stosunku do poprzedniej -zarowno pod wzgledem samego charakteru pracy, jak i w zwiazku z tym, jak i z kim bede teraz pracowac. Bardzo duzo stresu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Praca pracą, a kiedy parapetówka? kominek mimalistyczno - estetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 05.09.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 dzisiaj jest pierwszy dzień od ostatniego postu, kiedy mam możliwość usiąść przed prywatnym komputerem i zajrzeć do maila... ugh. Trudno znoszę dostosowanie do nowej pracy. Kiedy parapetówka? No nie wiem. Ostatnio sporo osób zadaje mi to pytanie, a ja, niestety zgodnie z prawdą, nie umiem udzielić nawet przybliżonej odpowiedzi. Ciężko stwierdzić. W domu szaleją kafelkarze. Czekają w kolejce malarze i parkieciarze. Stolarz robi kuchnię. Trochę to jeszcze potrwa. Mam nadzieję, że przed Świętami zdążymy. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.09.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A kiedy zdjęcia obecnego stanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 22.09.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Zdjęć ze środka nie będzie. Taka umowa z Elą... Na zewnątrz wiele się nie zmieniło: cokół został obłożony płytkami, a na balkonie pojawiła się barierka. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.09.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A czemu nie będzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 22.09.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Uznaliśmy, że pokazanie na forum zdjęć domu z zewnątrz niczym nam nie grozi. Z ulicy i tak widać, jaki to dom. Natomiast wnętrza to sprawa "prywatna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.09.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Szkoda, bo macie podobny gust do mojego a brak mi dobrych aspiracji, Centralki antywłamaniowej nie muszę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 29.09.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 No cóż... Miło mi słyszeć, że mamy podobne gusta Ale umowa, to umowa. Mogę doradzić - jak będziecie mieli szczegółowe pytania dotyczące konkretnych spraw, to chętnie podpowiem, jak podejść do rozwiązania. Pozdr. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 No cóż... Miło mi słyszeć, że mamy podobne gusta Ale umowa, to umowa. Mogę doradzić - jak będziecie mieli szczegółowe pytania dotyczące konkretnych spraw, to chętnie podpowiem, jak podejść do rozwiązania. Pozdr. M W sumie jak się zgodzicie, to może was nawiedzimy w końcu sąsiady jesteśmy. My jeszcze mieszkamy na Nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A zajrzałam tu dziś sobie i co ja widzę?! bardzo piękny dom widzę! i piękne barierki widzę! i mój (prawie) kominek widzę! możesz powiedzieć, gdzie kupiłeś wkład? a drzwi wewnętrzne jakie będą? też białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 15.10.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Przepraszam, z pospiechu wpisałam post w niewłasciwym dziennniku Wybacz. Czy da się go usunąć? A przy okazji: balustrady wewnętrzne też już są skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.10.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Oj ale cudnie mam dwa pytania:1. gdzie kupiliście takie fantastyczne barierki?2. Jakie macie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 19.10.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam, pięknie dziękuję za miłe słowa!! Niezwykle to miłe... Odpowiadam po kolei na Wasze pytania: 1. Wkład kupiłem razem z usługą montażu i wykonania zabudowy. Adres: www.kominkitoma.pl. Polecam, bardzo fachowa ekipa. 2. Drzwi wewnętrzne już są. Z pełnego, litego drewna (co prawda sosna, a nie dąb, ale i tak są BARDZO ciężkie, a o to mi chodziło). Kolor: czekolada, w połowie drogi między mleczną a gorzką 3. Balustrady wewnętrzne właśnie "się kują". Robi je w całości ręcznie kowal artysta, ten sam, który robił nam balustrady na zewnątrz domu. Wewnętrzne będą montowane po parkietach i schodach, więc najwcześniej po Nowym Roku... 4. Okna to "zwykły, biały, plastikowy" Oknoplast . Doszliśmy do wniosku, że przy takim domu i przy wybranych przez nas kolorach elewacji oraz dachu, należy dom czymś rozświetlić. Kolorowe ramy okien nie nadawały się zupełnie, dlatego są białe. A malować drewno białą farbą to jak dla mnie zbyt wielki grzech (po co to drewno, skoro i tak go nie widać?). Dlatego są plastiki Pozdrawiam, Maciek ps. raz jeszcze: DZIĘKUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 pozdrowienia dla Inwestorów mojego ulubionego domku na forum Jaki macie pomysł na ogród? bardziej w kierunku angielskiego czy francuskiego? (mój typ to angielski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 19.10.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Pozdrowienia dla Fanki Naszego Ulubionego Domku na Forum Póki co mamy ... ehm... klepisko Przez dłuższy czas potem będziemy mieli... ogród ... naturalny (niech rośnie, co może). A potem, może w przyszłe wakacje, zobaczymy M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 "nie muszę Panu robić tej bramy, mam tylu klientów, że sam mogę sobie wybierać, dla kogo chcę pracować" Boże!!! widzisz i nie grzmisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 05.11.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No, nie grzmi... Ostatecznie stanęło na tym, że bramę wjazdową robi nam zupełnie inna firma. Czyli czeka nas teraz zabawa w strojenie pilotów do bramy wjazdowej i garażowej, bo marzy nam się otwieranie jednej i drugiej "jednym pstryknięciem"... Montaż powinien zacząć się jutro (wtorek, 6.11.07). Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts