marzena999 06.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witajcie.Zaczęłam budowę gemini bliźniaka w lipcu. do dnia dzisiejszego wybudowano całą polówkę i drugiego parter ze stropem. strasznie się zmęczyliśmy (beznadziejna ekipa), robimy przerwę do marca.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.11.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A zadowoleni jesteście z Oknoplastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 06.11.2007 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Gemini bliźniak? Wow! Rozumiem, że domy połączone są garażami? Z Oknoplastu jesteśmy zadowoleni. Okna wyglądają porządnie, gładko się zamykają, montaż zrobiony bez większych zastrzeżeń. Bardzo miła obsługa! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.11.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A dacie namiar na formę, bo ja już mam dość hasła okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 07.11.2007 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Uniplast. Warszawa, na ul. Ostrobramskiej (jadąc w stronę Wawra, czyli od Wisły, mijasz Promenadę, McDonalda, stację Shell i dojeżdżasz do niewielkiego pawilonu z komisem samochodowym z przodu - trzeba wjechać na tył tego pawilonu, zjeżdżając w prawo z Ostrobramskiej). Pani Małgorzata Urbaniak: 22 613 50 33. Powiedz, że polecił Ci ją p. Maciek z Rembertowa (ucieszy się). M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tukaj 10.12.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam, Niesamowite, Wy chyba chcecie wyprzedzić Gośkę57, mam na myśli szybkość postępów prac na budowie. Pozdrawiam Was serdecznie, gratuluję tempa i życzę równocześnie równie pięknego jak chata wystroju wnętrz. pozdrawiam; Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 23.12.2007 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 E, tam My wcale nie urządzamy wyścigów. Idziemy równym tempem od początku. Nie da się ukryć, że sama budowa zajęła mało czasu. Niestety, wykończeniówki trwają strasznie długo... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.12.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://images30.fotosik.pl/129/173a9c0a605a8bd5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 01.01.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 I wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 28.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Chciałam pogratulować domu, jest przepiękny i ma klasę. Jak oglądam zdjęcia to dosłownie czuję włoskie klimaty, które uwielbiam. Właśnie dlatego tez budujemy dom piętrowy. Dla mnie Wasz dom to numer 1 na tym forum! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 13.04.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Oj. Jak miło Tylko nie mów tego głośno, bo nam reszta Forum pikietę pod domem zorganizuje!! DZIĘKI!!!! EiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 A ja gratuluję Nowego Członka Rodziny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 G R A T U L U J Ę! wszelkich nowych dokonań! niech Wam się mieszka jak najmilej i niech DOM zapełnia się Wam szczęśliwymi Istotami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 19.04.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kochani, dzięki! Helenka vel Marysia (jeszcze nie wybrane na 100%) dołączy do nas w sierpniu, więc wkraczamy w fazę gorączkowych przygotowań na Jej powitanie W Domu (przez duże "D") mieszka się zupełnie inaczej. Wygodniej, intymniej, przytulniej, wolniej,.... ale też bardziej pracowicie, z dłuższymi dojazdami do pracy, ... bez gazu :( (nadal). Bilans plusów dodatnich i plusów ujemnych wychodzi jednak na te dodatnie i tej wersji się trzymajmy!!! (i takiej Wam życzymy z całego serducha!!). EiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.04.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Gratulacje!!! Tylko zapiszujcie Helenkę do przedszkola!!!! Po naszej stronie Ścieku Wiślanego jest tylko jedno godne polecenia, na Mińskiej. Wozimy młodszą, tak jak kiedyś starszą, w sumie mamy ppo drodze!!! Dzisiaj robiliśmy rundę po Starym i tak się zastanawiałam gdzie wy macie tę swoją rezydencję. Oby się wam dobrze mieszkało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.04.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Jeszcze nie mamy trawnika, więc póki co sypiemy wszystko na piach w "ogródku". I tak zwieziemy jeszcze ładnych kilka wywrotek ziemi, więc nie powinno trawce / drzewkom zaszkodzić. Zaszkodzić ?!? To będzie spora strata. Zakopywać popiół głęboko pod trawnikiem... Jedyna korzyść, że może trochę będzie wody w tym piachu zatrzymywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 20.04.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Gratulacje!!! Tylko zapiszujcie Helenkę do przedszkola!!!! Po naszej stronie Ścieku Wiślanego jest tylko jedno godne polecenia, na Mińskiej. Wozimy młodszą, tak jak kiedyś starszą, w sumie mamy ppo drodze!!! Dzisiaj robiliśmy rundę po Starym i tak się zastanawiałam gdzie wy macie tę swoją rezydencję. Oby się wam dobrze mieszkało!!! Czy trochę nie za wcześnie na zapisy do przedszkola? Toż to dopiero 6-y miesiąc ciąży... W każdym razie dzięki za namiar! O ile dobrze kojarzę, jest to taki punkt, gdzie Szaserów przechodzi w Mińską (taki zakręt w "S", potem po prawej stacja Orlenu)? A nasza lokalizacja? Cóż... Najpiękniejsze miejsce na świecie! Ale cierpliwości. Pewnie znajdziecie. Trzeba zapuścić się nieco "w głąb" Rembertowa. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 20.04.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Zaszkodzić ?!? To będzie spora strata. Zakopywać popiół głęboko pod trawnikiem... Jedyna korzyść, że może trochę będzie wody w tym piachu zatrzymywać. Czy dobrze rozumiem, że powinienem trawnik regularnie "nawozić" owym popiołem? Prawdę mówiąc, nie wiem, jak interpretować Twoją odpowiedź, JoShi... Ale, dzięki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Gratulacje!!! Tylko zapiszujcie Helenkę do przedszkola!!!! Po naszej stronie Ścieku Wiślanego jest tylko jedno godne polecenia, na Mińskiej. Wozimy młodszą, tak jak kiedyś starszą, w sumie mamy ppo drodze!!! Dzisiaj robiliśmy rundę po Starym i tak się zastanawiałam gdzie wy macie tę swoją rezydencję. Oby się wam dobrze mieszkało!!! Czy trochę nie za wcześnie na zapisy do przedszkola? Toż to dopiero 6-y miesiąc ciąży... W każdym razie dzięki za namiar! O ile dobrze kojarzę, jest to taki punkt, gdzie Szaserów przechodzi w Mińską (taki zakręt w "S", potem po prawej stacja Orlenu)? A nasza lokalizacja? Cóż... Najpiękniejsze miejsce na świecie! Dobrze kojarzysz, ja moją zapisałam jak miała 3 miesiące i była 11 na liście, w grupie jest 16. Zadzwonić nie zaszkodzi, zawsze można zrezygonować. A zapuścimy się tylko jka będę miała choć ciut wolnego a na to się nie zanosi. Wykończeniówka wykańcza Ale cierpliwości. Pewnie znajdziecie. Trzeba zapuścić się nieco "w głąb" Rembertowa. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Czy dobrze rozumiem, że powinienem trawnik regularnie "nawozić" owym popiołem? Prawdę mówiąc, nie wiem, jak interpretować Twoją odpowiedź, JoShi... Tak. Szczególnie gdy masz raczej piaszczystą glebę. W dziale ogród było na ten temat kilak wątków. Tam trochę więcej info o składzie popiołu i korzyściach płynących z jego wykorzystania. Jak planujesz kompostowanie skoszonej trawy to popiół jest znakomitym dodatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts