gawlik 16.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam forumowiczow! Buduje aktualnie domek i stanalem przed wyborem kilku dosc istotnych elementow mojego lokum. Bardzo was prosze o mala podpowiedz: 1. Co sadzicie na temat okien firmy drutex!? Wykonawca zaproponowal mi je do domku. Sa dosc tanie i na pierwszy rzut oka wygladaja ok. 2. Musze wybrac kominek, piec i grzejniki CO. Na co zwrocic uwage!? Jakiego producenta model proponujecie!? Moze jestescie w stanie polecic jakies tanie sklepy w okolicach krakowa!? Jestem zainteresowany kominkiem standardowym, bez plaszcza wodnego, natomiast jesli chodzi o piec to interesuje mnie piec z zasobnikiem wodnym. 3. Czy znacie kogos w okolicach krakowa kto 'kladzie' instalacje gazowa i ma rozsadne ceny?! 4. Jaka wanne z hydromasazem polecacie tzn jakiego producenta. Interesuje mnie rozwiazanie z masazem wodnym i powietrznym, ale za rozsadna cene. Bylem ostatnio w salonie lazienkowym i ceny 'kol-a' lekko mnie zwalily z nog. Lepiej cenowo przedstawia sie sanplast, no i pozostaja jeszcze zakupy na allegro. Co proponujecie!? Jakiego producenta polecacie!? Z tego co widze to czesc z moich pytan kiedys sie pojawila na forum badz w portalu, natomiast sa to odpowiedzi lekko przedawnione, a mnie interesuja najnowsze rekomendacje. Pozdrawiam wszystkich goraco! LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwalk 16.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Czy chodzi o okna Drutexu z Bytowa? Plastikowe? Drewniane? Aluminiowe? takie produkują. Ja użytkuję jedno ich produkcji - z profilu Aluplast 5 komorowego i jest ok, ale produkują też z 3 komorowego i z profili Bruegmana...Bez uszczegółowienia pytania nie uzyskasz sensownej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 16.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Polecam wanne Ruben.Maja sporo promocji. Swoja kupilem tutaj: http://www.interspa.pl/Osoba kontaktowa p. Kamil URBACeny wyraznie nizsze od sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 16.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Polecam wanne Ruben. Maja sporo promocji. Swoja kupilem tutaj: http://www.interspa.pl/ Osoba kontaktowa p. Kamil URBA� Ceny wyraznie nizsze od sklepowych. Potwierdzam, też kupiłem u tego sprzedacy, Pan Kamil to solidna firma dobrze by było żeby każdy sprzedwca był taki :) Sprzedaje też na allegro... Wanna też przypadła mi do gustu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidel 16.10.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Mam takie z druteksu 4 komory plastik ze szprosami, białe. Po regulacji i roku eksploatacji wygląda że są ok. Pamietam, że na 6 ofert wyszło chyba najtaniej oczywiście wersja z szprosami. Sam Drutex jest przychylny na zmiany . U mnie okna tarasowe mają tak zwany "kopniak" który wymysliła małżonka. Swietna sprawa jeżeli chodzi o śnieg albo mycie tarasu pod ciśnieniem. Kopniak ma 33 cm wysokości. Wygląda całkiem korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 16.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 My również mamy z drutex i wydają się OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts