Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna Drutex, kominek i wanna z hydromasazem

gawlik

Recommended Posts

Witam forumowiczow!

Buduje aktualnie domek i stanalem przed wyborem kilku dosc istotnych elementow mojego lokum.

Bardzo was prosze o mala podpowiedz:

1. Co sadzicie na temat okien firmy drutex!? Wykonawca zaproponowal mi je do domku. Sa dosc tanie i na pierwszy rzut oka wygladaja ok.

2. Musze wybrac kominek, piec i grzejniki CO. Na co zwrocic uwage!? Jakiego producenta model proponujecie!? Moze jestescie w stanie polecic jakies tanie sklepy w okolicach krakowa!? Jestem zainteresowany kominkiem standardowym, bez plaszcza wodnego, natomiast jesli chodzi o piec to interesuje mnie piec z zasobnikiem wodnym.

3. Czy znacie kogos w okolicach krakowa kto 'kladzie' instalacje gazowa i ma rozsadne ceny?!

4. Jaka wanne z hydromasazem polecacie tzn jakiego producenta. Interesuje mnie rozwiazanie z masazem wodnym i powietrznym, ale za rozsadna cene. Bylem ostatnio w salonie lazienkowym i ceny 'kol-a' lekko mnie zwalily z nog. Lepiej cenowo przedstawia sie sanplast, no i pozostaja jeszcze zakupy na allegro. Co proponujecie!? Jakiego producenta polecacie!?

Z tego co widze to czesc z moich pytan kiedys sie pojawila na forum badz w portalu, natomiast sa to odpowiedzi lekko przedawnione, a mnie interesuja najnowsze rekomendacje.

Pozdrawiam wszystkich goraco! :lol:

LG

Polecam wanne Ruben.

Maja sporo promocji. Swoja kupilem tutaj: http://www.interspa.pl/

Osoba kontaktowa p. Kamil URBA�

Ceny wyraznie nizsze od sklepowych.

Potwierdzam, też kupiłem u tego sprzedacy, Pan Kamil to solidna firma dobrze by było żeby każdy sprzedwca był taki :) :) :)

Sprzedaje też na allegro...

Wanna też przypadła mi do gustu...

Pozdrawiam.

Mam takie z druteksu 4 komory plastik ze szprosami, białe. Po regulacji i roku eksploatacji wygląda że są ok. Pamietam, że na 6 ofert wyszło chyba najtaniej oczywiście wersja z szprosami. Sam Drutex jest przychylny na zmiany . U mnie okna tarasowe mają tak zwany "kopniak" który wymysliła małżonka. Swietna sprawa jeżeli chodzi o śnieg albo mycie tarasu pod ciśnieniem. Kopniak ma 33 cm wysokości. Wygląda całkiem korzystnie.