carpedijem 16.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Jak w tytule - temat do podjęcia na już. Chodzi o dokończenie stanu surowego - mam ekipę która babrze mi się (bez poziomicy) z parterem od ponad miesiąca. Chcę ich podmienić. Do zrobienia - strop nad parterem, działówki, śc. poddasza uż, schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djmarekl 06.11.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 nż elektryk = INSTALACJE ELEKTRYCZNE - MONTAż I WYKONAWSTWO - SOLIDNIE - DOKUMENTACJA POWYKONAWCZA WRAZ ZE ZDJęCIAMI PROWADZONEJ INSTALACJI - MOżNA ZAREZERWOWAć TERMIN (TO NIC NIE KOSZTUJE) - KONTAKT 513-576-219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TRENDBUD 06.11.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam. Firma TRENDBUD mieszcząca się w Skierdach sprzedaje i montuje pokrycia dachowe. Zapraszamy na Naszą stronę: http://www.trendbud.pl i do punktu sprzedaży mieszczącego się na ulicy Modlińskiej 36 lub o kontakt telefoniczny w godz. 8-17 pod numer 022/775-89-60. Zapraszamy do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 07.11.2006 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ciągle pytam o murarzy...... dach - owszem, ale bez ścian kolankowych się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts