selimm 19.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 buziaczki ...to ja tez -zgadnijcie co kcem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iiggii 19.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kurde, ale fajnie że jest jeszcze tyle osób które wiedzą co to Marillion - tak przypadkiem wszedłem na ten temat i proszę, jak miło czytać takie wypowiedzi. p.s. Gdzieś tam widziałem też ankietkę na temat muzyki i znowu cholernie miłe zaskoczenie - wychodzi na to, że sami rockmeni budują chałupy . To chyba i mnie się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Niezaleznie od wszystkiego Zosiu , teraz to Ty tak jakby gwiazda jestes dla mnie. Tak sobie caly dzien myslalam o tym , ze takie mialas szczescie Z tym Fishem of course WOW rowniez caluje bedzie dysc baby sie całujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Skad takie info ? Da jakiegos linka prosze .To byloby wydarzenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 hej, trochę off topic'owo - u nas był marillion zeszłym latem w dolinie charlotty - przepiękny koncert w ramach legendy rocka . każdego lata są fajne zespoły- zapraszamy nad morzepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts