Ruperto12 16.10.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 mam pytanie co jest lepsze do gładzenia scian i sufitów gładz szpachlowa czy gips czy jest to bez różnicy? Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 17.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Różnice są bardzo duże. Do gładzi stosuje się gładź szpachlową, która ma wydłużony czas wiązania i jest łatwo ścieralna. Ale każdy fachowiec ma swoje preferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek661 18.10.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ja bym stanowczo polecał gładz.Własnie koncze remont i gdy zabrakło gładzi musiałem wkorzystac gips-PORAŻKA! szlifuje sie go fatalnie, oprócz tego schnął 3razy dłużej niż gładz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ja zerwalem tapety i zrobilem wszystko gladzia nie za tania bo za worek dalem zloty poszly 5 shlo 12 godzin bo spalem ale po wyschnieci sciaralem palcem nierownosci potem nawet nie potrzeba malowac bo takie biale bylo ale to zalezy jaka gladz kupisz ja wole gladz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 22.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tylko gładź i to też ważna jaka MEGARON FINISCH daje efekt gładkości szkła bez szorowania ale trzeba mieć wprawe Gipsem to mozna sobie otworek po kołku zalepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts