tosinek 19.04.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Oj jak miło jednak tu ktoś zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.04.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 zagląda, zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.04.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 mileńko, dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowoczesny 24.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Gratuluję systematycznego pisania dzienniczka. Podziwiam zapał pomimo trudności opisywanych na łamach forum. Sam również jestem na etapie budowy (stajnia murowana) i wiem ile wysiłku kosztuje dopracowanie całości do momentu kiedy rozpocznie się pierwsze wbicie szpadli w ziemię.Na szczęście ekipa budowlana, która stawia mi budynek jest wręcz wzorcowa.Prowadzę również opis swojej inwestycji na łamach http://www.ministajnia.pl[/b]. Stajnia będzie w miarę inteligenta z uwagi na profesję jaką się zajmuję. Serdecznie zapraszam.P.S. Zakup szpadli i łopaty nie należał do mnie tylko do ekipy budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.04.2007 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Gratuluję systematycznego pisania dzienniczka. Podziwiam zapał pomimo trudności opisywanych na łamach forum. Sam również jestem na etapie budowy (stajnia murowana) i wiem ile wysiłku kosztuje dopracowanie całości do momentu kiedy rozpocznie się pierwsze wbicie szpadli w ziemię. Na szczęście ekipa budowlana, która stawia mi budynek jest wręcz wzorcowa. Prowadzę również opis swojej inwestycji na łamach http://www.ministajnia.pl[/b]. Stajnia będzie w miarę inteligenta z uwagi na profesję jaką się zajmuję. Serdecznie zapraszam. P.S. Zakup szpadli i łopaty nie należał do mnie tylko do ekipy budowlanej. Mój Pan Józio sprzęt też ma, ale lista zakupów jest i według niej kierbud będzie sprawdzać. Nasz domek tez będzie na telefon, mój ukochany obiecał mi, że przy pomocy telefonu/pilota a przede wszystkim nie wychodząc z łóżka uda mi się powłączać, powyłączać wszystko i wszystkich. Na razie domku jeszcze nie ma ale już wiem, gdzie będzie półeczka na ładowanie komórek i gniazdka, gdzie serwer. A reszta mebli może poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.04.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Oj a konie to u was będą?? Super macie stronę, mnie dla samej siebie by się nie chciało. Rozumiem, ze agro wczasy sa u Ciebie za kilka miesięcy? Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowoczesny 24.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Obecnie mamy jedną klaczkę niezwykle spokojną. Po weekendzie wyjeżdżamy w Polskę szukać kolejnej. Docelowo planujemy 5 koni. Na początku chcemy zachłysnąć się własnymi wrażeniami a dopiero później prowadzić jazdy konne ale bez noclegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.04.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Może za kilka lat..... Nam niestety zlikwidowano stajnię koło domu i moja najmłodsza jest mocno nie pocieszona, niezła z jej amazonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.04.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Widzę, że dzielnie i cierpliwie czekasz na początek budowy Och ileż będziemy potrzebować cierpliwości .... a ja bym chciała już mieszkać !!!! Tymczasem jutro pojadę na działkę, wejdę do wykopu i pospaceruję po ławach fundamentowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Widzę, że dzielnie i cierpliwie czekasz na początek budowy Och ileż będziemy potrzebować cierpliwości .... a ja bym chciała już mieszkać !!!! Tymczasem jutro pojadę na działkę, wejdę do wykopu i pospaceruję po ławach fundamentowych Oj zazdroszę, my narazie samodzielnie rozbieramy piwnice i musimy się wyrobic na dzień mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.04.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Witaj TOSINKU!!!! no to pragnę Cie zawiadomić , że od dziś zaczęła sie moja budowa przyjechali murarze wyznaczyli żyłką gdzie mają kopać ...i w poniedziałek zwalają sie całą ekipą ...będą kopać ...oj będzie sie działo czekam teraz na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.04.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Witaj TOSINKU!!!! no to pragnę Cie zawiadomić , że od dziś zaczęła sie moja budowa przyjechali murarze wyznaczyli żyłką gdzie mają kopać ...i w poniedziałek zwalają sie całą ekipą ...będą kopać ...oj będzie sie działo czekam teraz na Ciebie No i to się nazywa pozytywna informacja, buziaczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 20.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Cześć Tosinku, miło Cie było wczoraj poznać na pikniku. Piękna kuchnia - sama o takiej myśle. Pozdrawiam i trzzymam kciukaski za dalsze postępy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.05.2007 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Cześć Tosinku, miło Cie było wczoraj poznać na pikniku. Piękna kuchnia - sama o takiej myśle. Pozdrawiam i trzzymam kciukaski za dalsze postępy budowlane. Eh, żeby tak jeszcze żółta była........ pozdrowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czesc Tosiu. Jakies pomrocznosci mnie naszly bo dopiero co dopadlam Twoj dziennik, a przeciez juz troche trwa. Gratuluje!!! Usmialam sie po pachy bo poczucie humoru masz rewelka. Dzieki Ci za poprawe humorku - doleczek taki jakis mnie dopadl, bo moja dzialeczka jakby gdzies w sina dal odjezdzala. Trzymam kciuki i pozdrowionka. Zazdrosc mnie ogarnia, ze nie bylam na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.05.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czesc Tosiu. Jakies pomrocznosci mnie naszly bo dopiero co dopadlam Twoj dziennik, a przeciez juz troche trwa. Gratuluje!!! Usmialam sie po pachy bo poczucie humoru masz rewelka. Dzieki Ci za poprawe humorku - doleczek taki jakis mnie dopadl, bo moja dzialeczka jakby gdzies w sina dal odjezdzala. Trzymam kciuki i pozdrowionka. Zazdrosc mnie ogarnia, ze nie bylam na spotkaniu Ale za to masz bliżej do morza.... eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.05.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 tosinek ..nie ma co ..najlepiej uśmiechac się i niczym nie przejmować a napewno nie rodzinką bo z rodzinka to jak juz wiesz najlepiej sie na zdjęciach wychodzi wody to ja tez nie mam, może dopiero w październiku ale co tam poczekam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.05.2007 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Eh co do H2O to dzisiaj wymyśliłam, że skoro mam 18,5 studię to jeszcze wywiercę sobie drugie tyle i nie dość, że się będę w oligoceńskiej kąpała to jeszcze mogę butelkować i spłacić kredycik. A co?A co do rodzinki mam ją w.................. sami wiedzie gdzie. A w piątek idę do przedszkola na przedstawienie u mojej młodszej i to się nazywa sens życia wefług tosinka, a co!!!!Aha ogrzewanie podłogowe będzie po calym parterze - tak informuję z ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.05.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Tosinek kochana! Kuchnia w bieli wygląda super!!!! Wygląda to bardzo estetycznie i elegancko! Jak dla mnie pierwsza klasa!!! Tak więc ułoż teraz w głowce nowy plan pod biała a nie żółta kuchnie Będzie pięknie Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.05.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Wszystko się zgadza ale ja mam rodzinkę brydasów A na białym wszystko widać, no cóż zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts