tosinek 28.09.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a tak wygląda domek od ogrodu cudnie nie? a pewno, że cudnie domek Ci rośnie jak na drożdżach A jak Już chcę w nim mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.09.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Tosinku 400 tys. na dom do wprowadzenia?? To mnie bardzo podniosło na duchu. Ale pewnie będziecie niektóre prace wykonywać sami? My obecnie czekamy na wydanie warunków i na adaptację. Jak tam dach - robi się ładnie? Pozdrawiam cieplutko. Dach jest diabolicznie piękniy!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.09.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A jaki twój dziennk jest optymistyczny!!! Ja miałam kiedyś złamany palec u ręki i myślałam, że oszaleję... nie wobrażam sobie jak radzisz sobie ze złamaną nogą, gdy tyle się dzieje... medal za dzielność w budowaniu należy ci się awansem A naczółki na dachu masz przepiękne, też takie będę miała reszta domku też niczego sobie Wiem Renko, że w twoim rankingu najładniejszy jest twój, ale cieszę sie, że Ci się moje naczółki podobają, zdradzę Ci w sekrecie, że mi też. Są cudnie, a co. Dzięki za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.09.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Tosinku ja myślałam, że ty już okna masz i lece na lepetynę a ty o dachu mówiłaś ...to taki stan surowy zamknięty od góry Co do nieprzyjemnych rozmów z budowlańcami , też tak mieliśmy . Szef wymyślił sobie, że mamy mu zapłacić za więźbę choć w umowie było , że nie płacimy po więźbie , tylko po zakończeniu ...awantura była...ulala . Też nie byłam pewna czy przyjdą a mieli troche jeszcze do dokończenia- deskowanie więźby i papowanie ...jestem pewna, że gdybyśmy zapłacili (chciał 7 tyś za samą robote a do zapłacenia zostało 14000)to by nie przyszli...odpuścili by te 7000 a innemu inwestorowi by dorzucili ....były też teksty pod tytułem mieliśmy panu dokończyć ale teraz to zrobimy jak pan nam zapłacisz 3000 więcej bo i tak jestem stratny - teraz się mogę z tego śmiać ale wtedy nie było nam do śmiechu. A i jeszcze na sam koniec chciał choć 500 złotych wydębić , dodam, że jak cokolwiek miał podnieść, wnieść, zrzucić to nie było mowy ...no to takie były kfffiatki, więc głowa do góry , przeżyjesz i bedzuesz miała co opowiadać wnukom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.09.2007 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Mino, bo mi się myli zamkniętym otwartym z tej radości. A jeśli chodzi o budowlańców, to już mam ich dość i bardzo bym chciała aby sobie poszli precz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Mino, bo mi się myli zamkniętym otwartym z tej radości. A jeśli chodzi o budowlańców, to już mam ich dość i bardzo bym chciała aby sobie poszli precz. ja też tak miałam no i poszli ..i wcale mi ich nie żal to była jedyna do tej pory grupa tak okropna pod względem zachowania, bo jeżeli chodzi o robotę to ok. Po moich tynkarzach ...prawie płakałam tak samo po dekarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.09.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dekarzy to ja mam jak na razie na 5 z plusem. A Ci jednak chcą podobno wrócic. zobaczymy, a na razie mam kolejną wycenę okien 22 tysiące za 20 okien. A teraz siedzę sobie, moczę nóżkę w borowninie, czyli mam spa. I świat jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.09.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 GRATULUJĘ Stanu surowego otwartego oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.09.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 GRATULUJĘ Stanu surowego otwartego oby tak dalej Dzięki wielkie pw.A wiecie, ze dzisiaj zrobiłam sama 10 kroczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 a to z Ciebie maleństwo dopiero pierwsze kroczki nauka chodzenia powiadasz dzidziusiu malutki pewno mąż dumny z Ciebie juz niebawem powiesz pierwsze słowo- mama ...a może dom troszkę pożartować nie zaszkodzi ---prawda zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.09.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 a to z Ciebie maleństwo dopiero pierwsze kroczki nauka chodzenia powiadasz dzidziusiu malutki pewno mąż dumny z Ciebie juz niebawem powiesz pierwsze słowo- mama ...a może dom troszkę pożartować nie zaszkodzi ---prawda zdrówka życzę Kochana Ciociu Kropkqo, dzisiaj to jeszcze nauczyłam się mówić: o jaka ta więźba ładna od dołu, jak w kościele, oraz jaka ładna ta spiżarka, oraz jaki ładne schodki. Obiecuję ciotuni, że pochwalę się jeszcze postępami w mówieniu i raczkowaniu ściskam ciociu ulubiona np siostrzenica Tosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 01.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Tosinek, suuuper dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Piekny ten dach, a dekarzy masz faktycznie niesamowitych, ze tak szybko i dobrze robia. Powodzenia w rehabilitacji i rekonwalescencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.10.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dołączam do gratulacji stanu surowego otwartego A co do okien to naprawdę masz aż dwadzieścia? Ja przy moich 10 oknach mam oferty od 15 tys. w górę. Oczywiście jeżeli mówimy o szybach P4 i okuciach WK2... Napisz więcej o swoich okiennych peregrynacjach, bo ja tez jestem w rozterce jakie okna zamówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.10.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dołączam do gratulacji stanu surowego otwartego A co do okien to naprawdę masz aż dwadzieścia? Ja przy moich 10 oknach mam oferty od 15 tys. w górę. Oczywiście jeżeli mówimy o szybach P4 i okuciach WK2... Napisz więcej o swoich okiennych peregrynacjach, bo ja tez jestem w rozterce jakie okna zamówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.10.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dołączam do gratulacji stanu surowego otwartego A co do okien to naprawdę masz aż dwadzieścia? Ja przy moich 10 oknach mam oferty od 15 tys. w górę. Oczywiście jeżeli mówimy o szybach P4 i okuciach WK2... Napisz więcej o swoich okiennych peregrynacjach, bo ja tez jestem w rozterce jakie okna zamówić... To proszę zajrzyj do dziennika to napiszę tam o pewnej anegfote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 01.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 W kwestii okien : zadzwoń do pana Grzegorza : 602-39-80-24 ( namiary dostałem od znajomej ).Dostałem od niego najniższą wycenę - niestety dałem już zaliczkę na okna Avante ( są naprawdę ładne ) .Jeżeli chodzi o szybę P4 - jest pioruński ciężka - a i tak najsłabszym elementem jest rama . Lepiej zainwestować w dobry alarm i czujki ( a tu możliwości jest wiele ) . I pewnie różnica w cenie szyb wystarczy na te czujki - a efekt chyba lepszy .Możesz sobie tak obczujnikować okna i przestrzeń wokół domu , że wykryje potencjalnego intruza już na podejściu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.10.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 W kwestii okien : zadzwoń do pana Grzegorza : 602-39-80-24 ( namiary dostałem od znajomej ). Dostałem od niego najniższą wycenę - niestety dałem już zaliczkę na okna Avante ( są naprawdę ładne ) . Jeżeli chodzi o szybę P4 - jest pioruński ciężka - a i tak najsłabszym elementem jest rama . Lepiej zainwestować w dobry alarm i czujki ( a tu możliwości jest wiele ) . I pewnie różnica w cenie szyb wystarczy na te czujki - a efekt chyba lepszy . Możesz sobie tak obczujnikować okna i przestrzeń wokół domu , że wykryje potencjalnego intruza już na podejściu . Dzięki za telefon, jutro zadzwonię. Ale z czujkami jest tak, ze prąd mozna odciąć i wtedy co, gość w domu, choć nie chciany. Wumil stwierdził, że P4 zamiast krat a czujki też na równi, niestety nie żyjemy w Kanadzie. Nie wiem jakie będą kabelki, bo się robią ( po salonie walają się jakieś dziwne płytki i zapaszek kalafonii się unosi) ale jak się spotkamy (wreszcie) to sobie o kabelkach porozmawiacie. narazie Wumil kupił 300 m kabla, skrętki jeszcze więcej i twierdzi, ze mało. O A ja bym chciała mieć gdzie podłączyć żelazko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 01.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Też mi się wydaje , że te 300 m to mniej niż połowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.10.2007 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Też mi się wydaje , że te 300 m to mniej niż połowa . przerażające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts