dominka 27.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Tosinku, czy moglibyśmy (tzn. ja i mój mąż) wpaść w poniedziałek 5 listopada lub w czwartek 8.11? Pzdr.Dominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.10.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Tosinku, czy moglibyśmy (tzn. ja i mój mąż) wpaść w poniedziałek 5 listopada lub w czwartek 8.11? Pzdr.Dominka Czwartek nie za bardzo bo Tola ma balet i w domu jesteśmy strasznie późno, lepszy jest poniedziałek ale wszystko zależy od godziny. Generalnie serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 czekam na ścianki cierpliwie jeszcze trochę padam, właśnie wróciłam z balangi a co, i z inspekcji porządków na działce. Wumil odwalli kawal roboty piknie.. wszyscy się balangują ostatnio.. ja chyba też muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.10.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To zapeaszam na imprezęhttp://forum.patrz.pl/files/thumbs/t_drink_czerwony_ladny_276_179.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.10.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ładne te niebieskie płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.10.2007 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Bo ja bym chciała moją łazienkę morską, u dziewczyn będzie łąćzka (widziałam taką cudnę glazurę z dekorem w łaćzkę z makami i biedronkami, ale niesty nie pamietam firmy. A na dlole będzie ciepła jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 28.10.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 A o której godzinie byliście ?Bo ja tak po wyjechałem i wróciłem koło 17 .Miałem jednak kiepski dzień do roboty - coś mi się nie kleiło .Na dodatek wieczorkiem zadzwonili znajomi że wpadną ( znaczy nie na budowę tylko do obecnego mieszkania ) i musiałem się zwijać .Posiedzieliśmy trochę , pogadaliśmy i muszę przyznać , że byłem taki zmęczony , że wypiliśmy 0,5 l na czworo i nieźle mi w główkę poszło ( jak prawie nigdy ) .A na przyszłość , jak zechcecie mnie na budowie nawiedzić , to wystarczy zadzwonić ( choć muszę przyznać ,że telefony w czasie roboty zwylke są w najmniej odpowiednich momentach - właśnie w sobotę , jak ci znajomi zadzwomili , to stałem okrakiem na jętkach z wkrętarką w ręku i próbowałem przykręcić płytę hdf na strychu . ) W tygodniu także często jestem - dzoń i przyjeżdżajcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.10.2007 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hm, myśmy byli koło16.00 ale autka nie było,więć stwierdziliśmy że Posesjonata nie ma ale następnym razem będziemy dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 29.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Zjadło mi przy ostatnim poście 14 - ale to już nieistotne .Zapraszam dowolnego dnia - często jestem do 20-21 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 29.10.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Tosinku, powiedz proszę o której godzinie możemy przyjechać w poniedziałek - dostosujemy się do Ciebie. Prześlij też proszę instrukcję jak mamy dojechać ale na adres [email protected] (zapomniałam hasła do swojego maila podanego w profilu). Halinów wiem gdzie jest, ale co dalej..?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.10.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Tosinku, powiedz proszę o której godzinie możemy przyjechać w poniedziałek - dostosujemy się do Ciebie. Prześlij też proszę instrukcję jak mamy dojechać ale na adres [email protected] (zapomniałam hasła do swojego maila podanego w profilu). Halinów wiem gdzie jest, ale co dalej..? Pozdrawiam Wysłam Ci maila a dom jest jeszcze w stollicy,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Bo ja bym chciała moją łazienkę morską, u dziewczyn będzie łąćzka (widziałam taką cudnę glazurę z dekorem w łaćzkę z makami i biedronkami, ale niesty nie pamietam firmy. A na dlole będzie ciepła jesień ładnie to bedzie wygladac ,masz gust ,a ile podpatrzec mozna,,, przepraszam,ze pisze bez polskich znakow ale syna usypiam na rekach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A ja z innej beczki. Na zdjęciu widziałem , że wewnątrz masz ścianki z ceramiki Leiera. Dlaczego?I jaka jest jakośc jej wykonania? Czy murarze nie narzekali zbytnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.10.2007 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Bo ja bym chciała moją łazienkę morską, u dziewczyn będzie łąćzka (widziałam taką cudnę glazurę z dekorem w łaćzkę z makami i biedronkami, ale niesty nie pamietam firmy. A na dlole będzie ciepła jesień ładnie to bedzie wygladac ,masz gust ,a ile podpatrzec mozna,,, przepraszam,ze pisze bez polskich znakow ale syna usypiam na rekach... dzięki a synowi to dobrze, mieć taką fajną mamę jak z bajki Mama Budowniczy, pochwalisz się synkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.10.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A ja z innej beczki. Na zdjęciu widziałem , że wewnątrz masz ścianki z ceramiki Leiera. Dlaczego? I jaka jest jakośc jej wykonania? Czy murarze nie narzekali zbytnio? jakość prawie celująca, piszę prawie bo nigdy nie jest super. Murarze nie narzekali a dlaczego wybraliśmy bo: łatwiej kłaść kable a mam ich dużo, już poszło z pół kilometra, są cieplejsze, i lżejsze. Moi chłopcy od murowania generalnie używają poziomicy więc prosto jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no właśnie... co z tymi rurami wewn kuchni co to będzie sama nie wiem ...w piątek mamy spotkanie z panią od projektu wewn ..może coś wyjaśnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.10.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no właśnie... co z tymi rurami wewn kuchni co to będzie sama nie wiem ...w piątek mamy spotkanie z panią od projektu wewn ..może coś wyjaśnimy Miko, myśmy i tak chcieli elekrtyczną kuchnię a gaz doprowadzić, ale zachodu z tym gazem za dużo więc go nie będzie. Czy ty mi przesłałać dokładne wymiary pomieszczenia z wysokością i oknem na jakiej wyskości wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no i nie załapałam się na ostatnią imprezkę.. ciągle ostatnio nie mam czasu na posiedzenia przed kompem, przeprowadzka tuż, tuż i ciągle coś trzeba załatwiać, kupować i wykańczać chałpkę (to, co zostało) ale potem, to se pobalnguję u Ciebie, jak się nie obrazisz I jeszcze OK wezmę, bo ona też imprezowiczka, jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.10.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no i nie załapałam się na ostatnią imprezkę.. ciągle ostatnio nie mam czasu na posiedzenia przed kompem, przeprowadzka tuż, tuż i ciągle coś trzeba załatwiać, kupować i wykańczać chałpkę (to, co zostało) ale potem, to se pobalnguję u Ciebie, jak się nie obrazisz I jeszcze OK wezmę, bo ona też imprezowiczka, jak my ni a zapraszam w piątek będzie zupa dyniowa zapiekana, kura pieczona z tyminankiem na miodzie i duzo białego wina z Orwietto a na deser lody, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 nio.. jak popiję u Ciebie w piątek, to nie wiem, czy w sobotę będę w stanie się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts