tosinek 30.10.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 nio.. jak popiję u Ciebie w piątek, to nie wiem, czy w sobotę będę w stanie się przeprowadzić to dostaniesz ogóreczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.10.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Piękny dom budujesz Tosinku , a przestrzeni tyle, że coś, że już nie wspomnę o okolicy i zieleni. Będzie Wam się tam wspaniale mieszkać! No i dachówka cud - miód, piękny kolor. Cieszę się bardzo, że wreszcie pozbyłaś się gipsu - co za ulga, nie? Pozdrawiam serdecznie, a w piątek wpraszam się na te obiecane pyszności. Mogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.10.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Dobra dziewczyny, jak wszystko popiekę to zdjęcie będzie i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 To ja się wpraszam na tę imprezkę Witam Tosinku w Twoich progach. Fajny będziesz miała domek, zazdroszczę troszeczku A znalazłaś już te gresy na podłogę? Ja do siebie nabyłam Cersanitu - w wersji satynowanej są połowę tańsze niż poler (i tak nie chciałam na podłogę poleru ), czyli ok. 50 zł/m2 - jak chińskie, ale jednak polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 To ja się wpraszam na tę imprezkę Witam Tosinku w Twoich progach. Fajny będziesz miała domek, zazdroszczę troszeczku A znalazłaś już te gresy na podłogę? Ja do siebie nabyłam Cersanitu - w wersji satynowanej są połowę tańsze niż poler (i tak nie chciałam na podłogę poleru ), czyli ok. 50 zł/m2 - jak chińskie, ale jednak polskie O dzięki za cenną radę!! Koniecznie zobaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 To szukaj u nich w gresach zdobionych - tak się u nich nazywają nieszkliwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 A jak wysychają te płytki po umyciu na mokro, są smugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 A jak wysychają te płytki po umyciu na mokro, są smugi? A tego to ja jeszcze nie wiem Dopiero się położyły Ale sądząc z fakturki to nie powinno być - ona jest bardziej zbliżona do matowej szkliwionej powierzchni niż do polerowanej. Zresztą niektóre mają takie zamazy fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2007 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Zamazy znaczy brudu nie widać, może być bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Też mi się tak wydaje Jeszcze parę dni i przekonam się osobiście, to dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tosinko -ale wielką chałupę budujesz!! moje 120m to miernotka przy tej willi Jakie okna w końcu wybrałaś? jezierski czy vidok? I jaki kolorek? Bo u mnie też te 2 firmy zostały na placu boju A co z tymi drewnianymi? piszesz, że konserwacja Cię wykończyła. Ja nigdy z drewnianymi nie miałam do czynienia i też mi się myśl pojawiła czy by nie wstawic takowych.. ale jak konserwacja to chyba wolę bezproblemowe PCV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 to do wieczorka... OK i Sonika wpadną ze mną, tylko się nie zdziw, jak jeszcze kogoś znajdę po drodze... bo wiesz... ja bardzo lubię towarzystwo a im więcej miłych osób, tym lepej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.11.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tosinko -ale wielką chałupę budujesz!! moje 120m to miernotka przy tej willi Jakie okna w końcu wybrałaś? jezierski czy vidok? I jaki kolorek? Bo u mnie też te 2 firmy zostały na placu boju A co z tymi drewnianymi? piszesz, że konserwacja Cię wykończyła. Ja nigdy z drewnianymi nie miałam do czynienia i też mi się myśl pojawiła czy by nie wstawic takowych.. ale jak konserwacja to chyba wolę bezproblemowe PCV.... Konserwować pcv też TRZEBA ale nie trzeba bawić się w kit albo w malowanie, jeszcze nic nie wyubraliśmy ale jak tylko nastapi ta wielkopomna chwila to uroczyscie powiem. A po za tym to ona jest wielka, moi znajomi budują450 m2, nmoj brat 700 m2, koljni 350 m2 to ja z moimi 220 to cicho siedzę bo może to obciak jak się nie ma sali kinowej, basenu, siłowni itp Wiem jedno domek wydaje się być wgodny i to najważniesze. A NAIMPREZę ZAPRASZAM WSZSYTKICH, JAK UPIECZEMY WSZYSTKO TO ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 02.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tosinek nie mogłam się do Ciebie dodzwonić, ale zaraz spróbuję jeszcze raz. I ja też melduję się na tą imprezkę wirtualną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 700m To ile ludzi tam będzie mieszkało??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 700m To ile ludzi tam będzie mieszkało??!!! Chciałaś chyba powiedzieć "sprzątało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Urządzić 700m ? Nie wyobrażam sobie wcale, ale to wcale . Dobrze, że to nie moje, co za ulga - ufff Tosinku, a jak tam ciasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 impreza a ja o tym nic nie wiem idę pić w samotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ciasto się chyba piecze jeszcze. Gospodyni nie gotowa, a tu już goście ściągają Ale co tam, dwa dni temu była impreza, choć gospodyni się w ogóle nie zjawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 02.11.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 cześć Tosinku Wpadam na imprezke -mimo,ze jestem nie zaproszona Mam doła i dziewczyny wszystkich namawiają na tą imprezke więc jestem coś niecoś przynoisłam ,zaraz dotaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts