kachna28 17.11.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Tosinko -w jakich Ty się kręgach obracasz -hoho -First Lady Dziwne, że jeszcze chcesz z nami gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.11.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 poczytalam sobie twoj dziennik...potem komentarze no i ...zatkalo mnie przyznam...(pozazdroscic znajomosci)...DOMEK PIEKNY....moj domek duuuuzo mniejszy ale tyz ladny pozdrawiam Każdy dom jest piękny bo jest NASZYM dzieckiem. Przecież każdaz nas włożyła w niego dużo miłości ale i złości (na majstrów, męża który twierdzi, że się tego nie da zrobić) zupełnie jak z dzeckiem. Z przyjemnością odwiedzę twój dom. A znajomości, tak praca i przede wszystkim cudowna szefowa, która pomaga stawiać cele i je osiągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.11.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Tosinko -w jakich Ty się kręgach obracasz -hoho -First Lady Dziwne, że jeszcze chcesz z nami gadac Oj ale ja uwielbiam gadać z wami!!!!!! A kręgi wejść można i wyjść z nich też. Ten nasz budowlnany jest sympatyczniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 19.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Tosinku - ho ho hohoooo. (To reakcja na znajomość z Panią Prezydentową).A co do zdjęć, to zamieszczaj zamieszczaj, bo masz się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.11.2007 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Oj,a powiem wam tylko, że co prawda Wumil chory to dziś cały dzionek projektował instalację - wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Oj, a powiem wam tylko, że co prawda Wumil chory to dziś cały dzionek projektował instalację - wreszcie Na co Wumil chory, biedactwo ??? I jaką instalację projektował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.11.2007 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 To na wieczór polecam http://static.playmobile.pl/blog/4288/234243.4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 To na wieczór polecam http://static.playmobile.pl/blog/4288/234243.4.jpg Dziś pytanie, dziś odpowiedź Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.11.2007 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Oj, a powiem wam tylko, że co prawda Wumil chory to dziś cały dzionek projektował instalację - wreszcie Na co Wumil chory, biedactwo ??? I jaką instalację projektował??? elektryczną i właśnie mi uśwoadamia, ze kabelków (koljen e 5 km) to będzie za mało. Narazie kupuje gniazdka i przeżywa. Oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Oj, a powiem wam tylko, że co prawda Wumil chory to dziś cały dzionek projektował instalację - wreszcie Na co Wumil chory, biedactwo ??? I jaką instalację projektował??? elektryczną i właśnie mi uśwoadamia, ze kabelków (koljen e 5 km) to będzie za mało. Narazie kupuje gniazdka i przeżywa. Oj będzie się działo Rozumiem, że choroba to kabelkomania Noooo, nie wiem, czy to uleczalne Biedny Tosinek - musisz przeczekać, aż minie atak - potem będzie lepiej Przez jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.11.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A Wumil elektrykę projektuje, a chory to in znowu biedactwo! A wszystkim miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 D Z I Ę K U J E M Y I wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.11.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Tosinek -co z tymi oknami? bo u mnie teraz temat na tapecie i jestem żywo zainteresowana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.11.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Tosinek -co z tymi oknami? bo u mnie teraz temat na tapecie i jestem żywo zainteresowana ... Jeśli jesteś w stanie wyobrazić sobie kosmiczną dziurę to właśnie właśnie tak się mają nasze okna, obrazowo wygląda to tak http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/7/7c/CzarnaDziura.jpg/300px-CzarnaDziura.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/7/7c/CzarnaDziura.jpg/300px-CzarnaDziura.jpg albo tak http://lonegunman.blox.pl/resource/dziura3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.11.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 To u mnie ta dziura jest troszkę płytsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.11.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Oj to zazdroszczę bo ja się wpierwiej wprowadzę, niż będę miała okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.11.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 przynajmniej będziesz miała dobrą wentylację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.11.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Oj to zazdroszczę bo ja się wpierwiej wprowadzę, niż będę miała okna Teraz to byłby mały problem, ale wiosną? po co Cii okna od kwietnia do września Ja chyba zdecydowałam: Firma Vidok -profil veka, okucia Roto, kolor orzech -dwustronny: http://vidok.pl/vidok/images/Image/pcv_orzech.gif U nas największy problem z oknem tarasowym -240cmx380cm (wysxszer). Podział na 3 części, środek przesuwka, boczne fixy. Z roletami podtynkowymi sterowanymi silniczkiem. Jezierski mnie "zastrzelił" -cena za to jedno okno 14tys zł Dzisiaj dostałam wycenę z Vidoku -14tys za wszystkie okna w całym domku! HURRRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.11.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Oj to zazdroszczę bo ja się wpierwiej wprowadzę, niż będę miała okna Teraz to byłby mały problem, ale wiosną? po co Cii okna od kwietnia do września Ja chyba zdecydowałam: Firma Vidok -profil veka, okucia Roto, kolor orzech -dwustronny: http://vidok.pl/vidok/images/Image/pcv_orzech.gif U nas największy problem z oknem tarasowym -240cmx380cm (wysxszer). Podział na 3 części, środek przesuwka, boczne fixy. Z roletami podtynkowymi sterowanymi silniczkiem. Jezierski mnie "zastrzelił" -cena za to jedno okno 14tys zł Dzisiaj dostałam wycenę z Vidoku -14tys za wszystkie okna w całym domku! HURRRA!!! ja mam obecnie okna z Widoku i są nie złe, ale nie podoba się WUmilowi wystający próg w dzrzwiach balkonowych. DObry wybór, świetnie się myją, nie zmieniają koloru. DObry strzał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.11.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 przynajmniej będziesz miała dobrą wentylację Ha, ha, ha ale dowcip!! ale to pewnie się tak skończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts