kachna28 21.11.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Tosinek -a czy Vidok a Widok to to samo jest Bo chyba jednak nie -w internecie to dwie różne zupełnie firmy i strony. Inne okucia i profile. Hmm ciekawe czy nasz Vidok będzie tak dobry jak Twój Widok A co do progu -oferowano nam niski próg, ale jednocześnie łagodnie zasugerowano aby go nie brac, bo gdy balkon nie jest zadaszony to jest zimno i wieje i rzuca śniegiem, zamarzają instalacje w domu, ludzie umierają na ciężkie zapalenie płuc (to już dodałam od siebie ). Niski próg ma tylko 1 uszczelkę, a wysoki dwie (jedna w ościeżu, druga przy drzwiach). http://www.vidok.pl/index.php http://www.widokpphu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.11.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Tosinek -a czy Vidok a Widok to to samo jest Bo chyba jednak nie -w internecie to dwie różne zupełnie firmy i strony. Inne okucia i profile. Hmm ciekawe czy nasz Vidok będzie tak dobry jak Twój Widok A co do progu -oferowano nam niski próg, ale jednocześnie łagodnie zasugerowano aby go nie brac, bo gdy balkon nie jest zadaszony to jest zimno i wieje i rzuca śniegiem, zamarzają instalacje w domu, ludzie umierają na ciężkie zapalenie płuc (to już dodałam od siebie ). Niski próg ma tylko 1 uszczelkę, a wysoki dwie (jedna w ościeżu, druga przy drzwiach). http://www.vidok.pl/index.php http://www.widokpphu.pl/ Vidok spod Rzeczowa, a dzięki za info właśnie przeczytałam Wumilowi i uwaga zaczął myśleć!!. Jedno jez ale do tych okien, z moich czasami wyłazi uszczelka, a i w jednym oknie mamy P4 i osiada. A po za tym to w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Czyli jednak myślimy o tym samym Vidoku A co to jest P4? Muszę znac wszystkie za i przeciw bo w przyszłym tyg. chyba spiszemy umowę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.11.2007 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 P4 to szyba anty włamaniowa, my nie chcemy krat a ni rolet tylko własnie takie prawie pancerne szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Wczoraj był Pan Vidokowy na pomiarze. W sumie mamy 10okien. najdroższe będzie tarasowe -przesuwne wraz z roletami: http://foto3.m.onet.pl/_m/c4c5df2cc418479e465c316904103f0f,5,19,0.jpg Samo to okno+rolety z silnikami, wszystko w obustronnym kolorze orzech-10tys Reszta okien w sumie -5tys Zobaczymy co jeszcze wyliczy, bo wymyśliłam sobie jakieś hamulce do drzwi balkonowych na górze i zaślepki do zawiasów w kolorze starego złota (klamki dają stare złoto a zaślepki brązowe -bez sensu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.11.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Nie polecam klamek hamulców, u mnie nie zdały egzamunu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 23.11.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 hej Podziwiam budowę. Gratulacje udanych negocjacji z murarzami. Fajnie zaprojektowałaś kuchnię. Robiłaś już jakieś wyceny kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.11.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No,No Tosinku, chwilę mnie u Ciebie nie było a tu tyle się wydarzyło.. tylko pozazdrościć.. a sery to ja uwielbiam, pożeram w całości.. Domek już okabelkowany?? Ile w sumie masz metrów kabli? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.11.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 hej Podziwiam budowę. Gratulacje udanych negocjacji z murarzami. Fajnie zaprojektowałaś kuchnię. Robiłaś już jakieś wyceny kuchni?? Kuchnia z Ikeii ze sprzętem 18 tys. Nie jesr źle, meble Rust są śliczne ale mam dwie córki na prywatnej edukacji więc nie chcę ładować kasy w sprzęty. Ja powiedziałam sobie, ze parter urządzę za 30 tys i ani grosza więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.11.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No,No Tosinku, chwilę mnie u Ciebie nie było a tu tyle się wydarzyło.. tylko pozazdrościć.. a sery to ja uwielbiam, pożeram w całości.. Domek już okabelkowany?? Ile w sumie masz metrów kabli? pozdrawiam Domek się kabluj, na razie poszło 2 km!!! I mało!! Wumil kupił 50 gniazdek, też twierdzi, że mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Tosinku znajomości to Ty masz pozaziemskie .A tak na marginesie rozpoznałam p.Kaczyńską na pierwszym zdjęciu i też słyszałam o niej dużo dobrego ,ale jak to pięknie ujełaś "serce nie sługa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ha! Wreszcie wiem kto się po Paryżu rozbijał i to w jakim towarzystwie . A mogę zapytać czym się zajmujesz Tosinku? Chciałam się poczęstować serkiem, ale pewnie za późno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.11.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ha! Wreszcie wiem kto się po Paryżu rozbijał i to w jakim towarzystwie . A mogę zapytać czym się zajmujesz Tosinku? Chciałam się poczęstować serkiem, ale pewnie za późno . Soecjalnie dla Ciebie Sonieczko http://www.unc.edu/depts/europe/francophone/Icons/images/fromage1.jpg a i dla innych starczy A czym się zajmuję generalnie edukacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ha! Wreszcie wiem kto się po Paryżu rozbijał i to w jakim towarzystwie . A mogę zapytać czym się zajmujesz Tosinku? Chciałam się poczęstować serkiem, ale pewnie za późno . to ja napaplałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dzięki Tosinku - mniammmmm , na widok tych serów aż ślinka cieknie, hmmmm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ha! Wreszcie wiem kto się po Paryżu rozbijał i to w jakim towarzystwie . A mogę zapytać czym się zajmujesz Tosinku? Chciałam się poczęstować serkiem, ale pewnie za późno . to ja napaplałam My to wiemy Koleżanko Miko - obserwujemy Was od jakiegoś czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.11.2007 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Oj to ja nie wiedziałam, ze taka słynna jestem Szalenie mi miło i dziękuję. Wpadajcie do mnie częściej. A wiecie co się dzisiaj stało.WESZŁAM NA DRABINĘi zobaczyłam kawałek I pętra. Jest boski hol na górze, i cudna łazienka dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Oj to ja nie wiedziałam, ze taka słynna jestem Szalenie mi miło i dziękuję. Wpadajcie do mnie częściej. A wiecie co się dzisiaj stało.WESZŁAM NA DRABINĘi zobaczyłam kawałek I pętra. Jest boski hol na górze, i cudna łazienka dziewczyn odważna ja to na strych nie wlazłam bojaźliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ha! Wreszcie wiem kto się po Paryżu rozbijał i to w jakim towarzystwie . A mogę zapytać czym się zajmujesz Tosinku? Chciałam się poczęstować serkiem, ale pewnie za późno . to ja napaplałam My to wiemy Koleżanko Miko - obserwujemy Was od jakiegoś czasu . CBŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No,No Tosinku, chwilę mnie u Ciebie nie było a tu tyle się wydarzyło.. tylko pozazdrościć.. a sery to ja uwielbiam, pożeram w całości.. Domek już okabelkowany?? Ile w sumie masz metrów kabli? pozdrawiam Domek się kabluj, na razie poszło 2 km!!! I mało!! Wumil kupił 50 gniazdek, też twierdzi, że mało. ło matko, pojęcia nie miałam ile tego potrzeba. Teraz wiem dlaczego mój M tak sie dziwnie spojrzał jak sie zapytałam czy 500 m kabla starczy na dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts