Bełatka 14.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Bryła tego nowego domku , trochę mój przypomina , zerknij na pracownie http://www.dom-jednorodzinny.pl/?Section0=-1&Others=OrderMakietaja mam 512, ale rozważaliśmy też bardzo podobny 462 chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.01.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Rzeczywiście trochę podobny, dla mnie ma jedną wadę nie ma gabinetu na dole. A swoją drogą mam pytanie, czy to co podają Lipińscy na swojej stroniie, cenę stanu surowego zamkniętego - to jest realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to cieszy jak opłata w gazowni spada z 8tys do 90zł To jaki ten akt będzie?? Erekcyjny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.01.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Oczywiście, że tak - napisany po łacinie i będą złote monety tak jak na fundatora przystało. Właśnie szukam odpowiedniej butel ki co by ów akt na czerpanym papierze zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.02.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam,LMP133 to fajny wybór. Ruszam z budową w marcu lub kwietniu (jak tylko mrozy puszczą) i chętnie będę wymieniał doświadczenia. Na dzień dobry, to zdecydowaliśmy (z małżonką) o powiększeniu garażu do dwóch stanowisk. Automatycznie powiększyła się góra i zrobimy tam jeszcze jedną garderobę. A Wy kiedy wbijacie pierwszą łopatę? Tak napisał Mruczek 10 a ja odpowiadam:Jeśli chodzi o zmiany bryły to likwidujemy balkon od frontu, będzie porte-fenetre, na górze z łazienki wspólnej robię prasowalnie i garderobę dla moich panienek, pokój od frontu będzie połączony z łazienką i w połowie przegrodzony tworząc pokój dla gości i pokój kąpielowy, nasza sypialnia będzie nad garażem z garderobą. Zmiany sa jak widzisz kosmetyczne, nie mogę mieć sypialni od frontu gdyż będzie budzić mnie pociąg relacji Moskwa-Paryż.A z budową to mam nadzieję, że ruszymy w kwietniu. Relacje na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A może komentarze nie są potrzebne i wystarczy opcja "odpowiedz?".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Tosinek, co Wy z tym bedziecie robic? rozbijac? Okropna praca. Ale przynajmniej dzialeczka jest WASZA. Szukaj projektu, my tez szukamy i ciagle cos w kazdym przerabiamy i jeszcze nie znalezlismy idealnego. Czy szukacie z wyjsciem na taras po prawej stronie domu? Dobrze zropzumialam, ze z tylu dzialki beda tory kolejowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.02.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam, LMP133 to fajny wybór. Ruszam z budową w marcu lub kwietniu (jak tylko mrozy puszczą) i chętnie będę wymieniał doświadczenia. Na dzień dobry, to zdecydowaliśmy (z małżonką) o powiększeniu garażu do dwóch stanowisk. Automatycznie powiększyła się góra i zrobimy tam jeszcze jedną garderobę. A Wy kiedy wbijacie pierwszą łopatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.02.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam, Rozumiem, że to LMP133, więc Gratulacje!!! Gdybyście byli zainteresowani powiększeniem garażu do dwóch stanowisk, to służę gotowym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.02.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 To dzięki Edzi mam porządek w dzienniczku a tu mamy pole do komentarzy i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.02.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 tosinek zazdroszczę Ci poczucia humoru....jesteś zawsze pełna optymizmu ...muszę częściej do Ciebie wpadać a jaki prezent dostałaś na Walentynki mąż się postarał no to zaczynamy w kwietniu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.02.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wszystkie gwiazdy wskazuję, że ja będę gotowa na kwiecień ale panowie nie bardzo. Zobaczymy jak wyniku castingu murarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam, Widzę, że robota idzie pełną parą. U mnie murarz wyliczył, że za 33 m3 trzeba zapłacić około 7 tys zł. Co do stali, to płaciłem (grudzień '06) po około 2500 zł za tonę (kupiłem już całą stal potrzebną na dom). Czy murarz policzył Wam koszt zbudowania całęgo domu? Mój za całość (razem z więźbą dachu i jego odeskowaniem) chce 40 tys. zł. Chętnie poznam inne kosztorysy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.02.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Edzia jak zwykle robi porządki na forum, dzięki wielkie!!! A ja odpowiadam Mruczkowi, otóż cenników wszystkich. Na razie mam tylko oszacowane fundamenty. Resztę będę wiedziała w ramach właśnie rozgrywającego się konkursu piękności dla najlepszej ekipy., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Tylko nie wybieraj ekipy ze względu na urodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.02.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Tak naprawdę to głównym krytetium wygrania catingu jest wynik funkcji matematycznej, tj badam funkcję odwrotnie propozjonalną gdzie składowymi jest cena i mój wdzięk, tj, im bardziej majster jest podatny na moje wdzięki tym mniej daje. Jak na razie to dostałam kolejną ofertę:Stan surowy z kominami i Pani materiałem 39000zł robocizna.Średnio liczę 200zł m2 natomiast przy tak dużym domu 180złm2Natomiast jeśli chodzi z naszym materiałem 151000złI znów potrzebuję odpowiedzi dużo to czy mało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 nie wiem czy u ciebie to dużo czy też małao ja mam domek parter 147m z garażem ....góry nie liczę (bo go teraz nie wykańczam ) może za jakis czas .... murarze 9,500zł cieśla i dekarz ok. 10,000zł liczę, że za robociznę stan surowy otwarty wydam nie więcej niż 20-22tys ale szuakm i negocjuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.02.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 dzisiaj dostałam kolejną wyceną 41 za cały stan surowy zamknięty, i co dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.03.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzięki, jak miło że ktoś zagląda do moich rozważań. A drzwi to Aniu Duplex (w liczbie podwójnej) zazdroszczę, bo mój chłop powiedział że 7000 za ozdóbki nie da. Bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts